دوست عزیز مدل مورد نظرت یعنی IE2 رو چند وقت پیش واسه یکی از دوستام خریدم 190 تومن! این توضیح رو بت بدم که من چون خودم مدل S4i کلیپش رو دارم با IE2 بوس مقایسش کردم! بوس از نوع Open و کلیپش از نوع Close پس همینطور که از اسمشون واضحه قدرت بیس صدا در کلیپش بالاتره! این روی کاغذه! عملا تو تستی که کردیم هم دوستم تصدیق کرد که بیس کلیپش بهتره! این یه مورد!
IE2 به خاطر نحوه ی قرار گرفتن تو گوش خودش مسئله ایه که اگه بش عادت کنی شاید مشکلی برات حساب نشه اما اگه از این نوع فیکس شدن خوشت نیاد شاید خودش یه جور حالگیری باشه! هرچند که گفتم سلیقه ایه! مثلا من خوشم نیومد ولی دوستم راضیه! اما راجب های و مید به نظرم قدری میدرنج بوس بهتره! اما قدری شاید 10 درصد! شاید کمتر! شایدم من اصلا اشتباه کرده باشم! به نظرم تو های و تیزی صدا انقدر اختلاف نبود!
ولی در کل و بشخصه من کلیپش S4i خودم رو ترجیح میدم(آقا سلیقست دیگه من با این بیشتر حال کردم) ضدحالی که دوستم خورد این بود که بعد دیدیم مدل MIE2 بوس رو طبقه ی بالای همون فروشگاه موجود و 210 قیمت گذاشته شده بود! (MIE2 مثل S4i ریموت،میکروفون برای کنترل دیوایس اپلی شما داره در صورتی که S4 و IE2 هر دو بدون ریموت ارائه میشن!)
و اخر آخر مسئله قیمته! آقا اصلا قضیه ی این قیمت ارز و نابسامانی که متاسفانه کشورمونو داغون کرده به کنار! فرض کن همون 2 ماهه پیشه و هنوز قیمت دلار قیمت قبلی! کلیپش و بوس اورجینال جفتشون توسط آواسان تو ایران گارانتی میشن(البته کلیپش رو آرتافرورد گارانتی کرده که اونطور که من پرسیدم همون آواسانه یا همکار نزدیک آواسان یه چیزی تو مایه های 2 برادر اصلا بحث من کیفیت خدمات این 2تا نیست! چون نه من گذرم به اینا خورده نه چیزی راجبشون شنیدم! منظورم اینه که شما فرض کن جفتشون رو یک شرکت وارد کرده)
این رو بدون که قیمت جهانی کلیپش S4 حدود 80 دلار!
قیمت جهانی کلیپش S4i حدود 100 دلار!
قیمت جهانی بوس IE2 حدود 100 دلار!
و قیمت جهانی بوس MIE2 حدود 130 دلاره!
یعنی کاملا مشخصه مدل ریموت دار کلیپش یعنی S4i با مدل بدون ریموت بوس یعنی IE2 هم قیمته! 100 دلار!
اما آواسان بوس رو 190 و کلیپش رو حدود 130 میداد! (قیمت قدیم) حالا با توجه به قیمتای جهانی خوب مشخصه
بوس داره گرون فروخته میشه! تازه مدل غیر ریموت دار! تازه مدلی که از لحاظ کیفیت اونقدر تفاوت نداره!
به نظرمن اگه میخوای هدفونی بخری که تو کیفیت یه لول بالاتر از کلیپش خودت یا همین بوس باشه بهتره به دنبال
SE215 از برند Shure یا مدل C5 از برند B&W باشی! (جفتشون تو ایران گیر نمیاد
.gif)
) تو رویوو هایی که خوندم یوزرا
کیفیت صدای اینارو بالاتر دونستن! (فروشگاه اپل یا سایت آمازون) چرا اینارو میگم واسه این که تفاوت برات محسوس باشه!
مگرنه فقط دلتو به دیزاین متفاوت بوس خوش کردی و تازه هزینه ی بالاتری هم دادی ولی کیفیتی که فرقش برات ملموس باشه رو نگرفتی! البته اینو بگم وقتی شما صدای یه هدفونی مثل کریتیو یا فیلیپس رو شنیده باشی و بعد بیای صدای بوس رو بشنوی بسیار تفاوت معنا داره و صدایی که میشنوی بسیار عالی خواهد بود!
اما وقتی بعد از کلیپش S4،S4i یا S5i(همشون مثه همه صداشون) صدای بوس IE2 یا MIE2i رو بشنوی تفاوت برات چشمگیر نخواهد بود! البته کلیپش یه مدل پایین تر هم داره(S3) اون ملاک بحث من نیست! چون صداشو شنیدم اون از اینا که گفتم ضعیف تره و بین اون و IE2 مقایسه ای که من قبل از خرید S4i واسه خودم انجام دادم IE2 خیلی بهتر بود!
باز هم برو تست کن صداهاشون رو بشنو سلیقه ی خودت مهم ترین ملاکه چون در نهایت این دوستات نیستن که میخوان از این هدفون استفاده کنن این خودتی که باید بعد از هزینه ای که کردی از صدای هدفونت لذت ببری!