پس این همه زحمتم هدر رفت؟!
ته دلم احساس خوبی نداشتم ولی اگه انجام نمیدادم فکر میکردم شاید نتیجه میداد.
چرا این همه نوسان وجود داره؟
بین بهترین و بدترین وضعیت نزدیک 5 مگ اختلاف هست.
پس این همه زحمتم هدر رفت؟!
ته دلم احساس خوبی نداشتم ولی اگه انجام نمیدادم فکر میکردم شاید نتیجه میداد.
چرا این همه نوسان وجود داره؟
بین بهترین و بدترین وضعیت نزدیک 5 مگ اختلاف هست.
ببینید شما نیاز به snr40داری تا خط با کیفیت خوب و رضایت بخش وقتی رو 16snrمونده میشه گفت هر سرویسی بگیری میتونی ازش استفاده کنی ولی تداخلات شدیدی روی تبادل دیتا داره ممکنه mdfخط رو بیاره رو سرویس کمتر تا صدا voice رو تقویت کنه اونا voice براشون اهمیت داره شما نت و نویز...علت پوسیدیگی کابل داخل پست سولفات اتصالات نقص و رطوبت در مفصل مادر بین کافو و پست ها از دست شما کاری بر نمیاد حالا سرویس رو موقت بگیر ببین چطور کار میکنه کوتاه مدت بگیر تستش کن ولی مطمعنا رضایت بخش نیست
پیشنهاد میکنم سرعت آپلود خودتون رو کم کنید ،
زنگ بزنید پشتیبانی ، اگه هم قبول نکردن و گفتن ربطی به آپلود نداره ، بازم پا فشاری کنید که سرعت آپلود خطتون را تا 512 کیلو بیت یا 700 کیلوبیت در ثانیه کاهش بدن تا وضعیت خطتون پایدار بشه .
بعد سرعت دانلودتون رو برای تست؛ درخواست افزایش بدین به 12 Mbps
احتمال اینکه جواب بده زیاده ؛ مودم رو حتما فقط روی ADSL 2+ ترجیحا M یا A قرار دهید .
خط تلفن رو که اوردین توی خونه ، به هیچ چیز و به هیچ چیز مطلقا وصل نکنید ؛ فقط مستقیم به مودم وصلش کنید ، اسپلیتر استفاده نکنید .
سیم کشی تلفن منزل رو به خط از بیرون اومده وصل نکنید و هیچ دستگاه تلفنی به خطتتون وصل نکنید.
Last edited by shaahani; 09-09-2018 at 02:24.
من این مشکل رو دیدم متاسفانه سرویس سنتر نمیتونه با کاهش upstream زیاد پایدارش کنه وقتی up و down میان روی 6 12 db قطعا ایراد فنی کابلی وجود داره اگر شما الان snr 24 دارین بیان سرویس پست و کافو مطمعنا تا 37 میره
متاسفانه پشتیبانی زیر بار نقص کاریشون نمیرن ..مت رفتم پیش رییس mdf نویز و snr رو نشون دادم گفتن اینا دیگه چیهریس مخابرات اومد گفته ناراحت نشو اینا درس نخوندن خودش اومده اتاق تلفن درست کرده برام
![]()
دوست عزیز شما سیم کشی قدیمی رو مال خودتون رو از سر خط حذف کردین یا روی اون بستین اگه روی هم بستین قدیمی رو حذف کن فقط جدید رو بزار منضورم اینه دو سیم روی یک سرخط نزاری
من همون کابل مشکی مخابرات رو مستقیم آوردم تو اتاق.
زوج سیم تلفنی که روش ADSL دارم رو به ورودی اسپلیتر لحیم کردم.
از خروجی مودم اسپلیتر یه سیم زدم به مودم و از خروجی تلفن اسپلیتر
یه سیم کشیدم واسه تلفن خونه.
این وضعیت خط همین الان :
مشکل اینه که شب خیلی نویز زیاد میشه
مشکل بزرگ من اینه که مجبورم اسپلیتر وصل کنم واسه تلفن خونه.
اهل منزل میگن این شماره قدیمی هست و همه دارن.
به چنر نفر زنگ بزنیم بگیم شماره عوض شده؟!!!
![]()
پس دیگه باید تحمل کنین حالا سرویس رو بگیرید کوتاه مدت ببینید چطور میشه
دوست عزیز پیشنهاد میکنم مودم 4g سیم کارتی بگیرین از همراه اول یا ایزانسل استفاده کنین سرعت فوق العاده خوبی داره تا 16 مگ مخابرات کل سرعت 16 مگ 1mbse/c نمیرسه ولی همراه اول تا 30 تا 40 mbc میرسه
اخیرا مخابرات طرح غزال ارائه کرده اون سرویس خوبیه سرعت دوبرابر میده ظاهرا
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)