تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 628 از 720 اولاول ... 128528578618624625626627628629630631632638678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,271 به 6,280 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ممنونم ازت
    ولی من فک کنم گفته بودم که دنبال تلویزیون با اینچ 50 به بالا هستم...بازم لطف کردی

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان vt50 تو گناوه گیر میاد؟اگه باشه اونجا 50 اینچش قیمتش چقدر میتونه باشه؟

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

ببخشید جناب پونل.چنتا سوال داشتم از خدمتتون!من تلویزیون 50VT50 مد نظرم هست!دیروزم قیمت گرفتم میگفت 9 میلیون تومن!میگفت ازین گیرنده های خاک بر سریه فول اچ دی هم داره
    راستش میخواستم بدونم اصلاً این تلویزیون با گارانتیش وارد شده؟!و مورد مهتر اینکه میخوام بدونم اگه واقعاً مثلاً آدم جلوی تلویزیون خوابش ببره و مثلاً 6-7 ساعت تلویزیون روی یک شبکه بمونه!چه اتفاقی میوفته؟!اون هاله ای که رو صفحه ایجاد بشه دائمیه؟!یعنی خلاص؟! یا اینکه این قابلیت رو داره دوباره برگرده به حالت اولش؟!خواهش میکنم جواب سوالمو زودتر بدید مُردم از بی تلویزیونی
    تا یه ماه پیش فقط 65 سری R وارد شده بود و 50 نداشت.
    درباره جاموندگی :
    نمیشه 100% گفت تصویر ثابت 6 -7 ساعته چه مشکلی ایجاد میکه چون بستگی به میزان ساعت کارکرد تلویزیون و مقدار نورش داره . گزینه Pixel Orbit تو منوش هست که باید همیشه On باشه. Pixel Orbit پیکسلها رو جا بجا میکنه تا نمونن رو پنل.
    جاموندگی در اکثر مواقع با تصویر برفکی (که روی سیستم آنالوگه) قابل رفعه. اصلاً جاموندگی چیز مهمی نیست که خودتون رو براش نگران می کنید.

تجربه: یه بار گیرنده خاک بر سری و خاموش کردم. تلویزیون رو یادم رفت ببندم. نوشته STB منو تلویزیون گوشه تصویر مونده بود. بعد 5 ساعت برگشتم دیدمش حالم خراب شد. تلویزیون برای جلوگیری از موندگی تصویر نورش اتوماتیک کم شده بود. STB رو صفحه مونده بود، اما بعد 10 دقیقه محو شد.

4. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تا یه ماه پیش فقط 65 سری R وارد شده بود و 50 نداشت.
    درباره جاموندگی :
    نمیشه 100% گفت تصویر ثابت 6 -7 ساعته چه مشکلی ایجاد میکه چون بستگی به میزان ساعت کارکرد تلویزیون و مقدار نورش داره . گزینه Pixel Orbit تو منوش هست که باید همیشه On باشه. Pixel Orbit پیکسلها رو جا بجا میکنه تا نمونن رو پنل.
    جاموندگی در اکثر مواقع با تصویر برفکی (که روی سیستم آنالوگه) قابل رفعه. اصلاً جاموندگی چیز مهمی نیست که خودتون رو براش نگران می کنید.

تجربه: یه بار گیرنده خاک بر سری و خاموش کردم. تلویزیون رو یادم رفت ببندم. نوشته STB منو تلویزیون گوشه تصویر مونده بود. بعد 5 ساعت برگشتم دیدمش حالم خراب شد. تلویزیون برای جلوگیری از موندگی تصویر نورش اتوماتیک کم شده بود. STB رو صفحه مونده بود، اما بعد 10 دقیقه محو شد.

خیلی ممنونم پونل جان
    سوال دیگه اینکه با گارانتی اصلین؟!اون کسی که ازش قیمت گرفتم یکم راستیتش آدم مشکوکی بود
    البته فروشگاه پاناسونیک بودشااا!توی شریعتی!طرف میگفت توی مغازه نداریم 50 اینچ هم هست...پخش سه بعدی رو باید جدا بخری اونم تقدیم حضورتون میکنیم 1.200!
    خواستم بدونم این پلاسماهای پاناسونیک اینقدر ازشون گزارش خرابی توی این فروم اومده؟!خیلی دودل شدم

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

خیلی ممنونم پونل جان
    سوال دیگه اینکه با گارانتی اصلین؟!اون کسی که ازش قیمت گرفتم یکم راستیتش آدم مشکوکی بود
    البته فروشگاه پاناسونیک بودشااا!توی شریعتی!طرف میگفت توی مغازه نداریم 50 اینچ هم هست...پخش سه بعدی رو باید جدا بخری اونم تقدیم حضورتون میکنیم 1.200!
    خواستم بدونم این پلاسماهای پاناسونیک اینقدر ازشون گزارش خرابی توی این فروم اومده؟!خیلی دودل شدم
    چون تهران نیستم از 50 با گارانتیش اطلاعی ندارم. فقط میدونم 65ش با گارانتی بانیان بود، اشتباه نکنم به قیمت 24 تومن.

اگه حتماً میخوای پلاسما بخری و از پاناسونیک دودلی صبر کن سری 8 پلاسما سامسونگ بیاد بعد تصمیم بگیر. F8500 قیمتش باید خیلی مناسب تر از VT50 باشه.

7. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

24 تومن؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

من امروز از نمایندگی پاناسونیک خیابان جمهور پرسیدم 50VT50 رو 7.5 میلیون گفت و65 اینچ رو 19.5 میلیون . 50 اینچ از اونا داشت که وصل بود به بالا ولی 65 اینچش نداشت و هر دوتاش یکسال گارانتی شرکت

10. 3 کاربر از 007matrix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

راستی اینم بگم تصویر کانال HD خوب بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

باسلام
    تلویزیون گرفتن ما هم معمایی شده دوستان بعد از چند ماه منتظر ورود سریfسامسونگ وwt60 پاناسونیک بودم ومصمم برای گرفتن hx925ویاپلاسمای vt50پاناسونیک ازقضا سونی مدل950aرامعرفی کرد دراین بین چند روز پیش تو شهر بعضی مغازه ها را سر می زدم چشمم به مدل es8000سامسونگ افتاد که پشت آن درکنار فیش آنتن هوای (یا دیجیتال) فیش گیرنده خاک برسری هم بود ازفروشنده پرسیدم گفت مدل اروپایی این مدله حالا بین این جند مدل ماندم چه کارکنم لطفا با دلیل ومنطق وبدون تعصب برروی برند خاصی راهنمایی کنید مدلهایی که گفتم بهترین مدل از هر برند می باشد
    1-wt60
    2-hx925
    3-vt50
    4-sony w950a
    5- es8880/es8000
    6-f8000/f8880
    باتشکر از هم دوستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من امروز از نمایندگی پاناسونیک خیابان جمهور پرسیدم 50VT50 رو 7.5 میلیون گفت و65 اینچ رو 19.5 میلیون . 50 اینچ از اونا داشت که وصل بود به بالا ولی 65 اینچش نداشت و هر دوتاش یکسال گارانتی شرکت

برادر پس این قیمت 9 تومنی که به من توی نمایندگی شریعتی دادن چیه؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •