ممنونم ازت
ولی من فک کنم گفته بودم که دنبال تلویزیون با اینچ 50 به بالا هستم...بازم لطف کردی
ممنونم ازت
ولی من فک کنم گفته بودم که دنبال تلویزیون با اینچ 50 به بالا هستم...بازم لطف کردی
دوستان vt50 تو گناوه گیر میاد؟اگه باشه اونجا 50 اینچش قیمتش چقدر میتونه باشه؟
تا یه ماه پیش فقط 65 سری R وارد شده بود و 50 نداشت.
درباره جاموندگی :
نمیشه 100% گفت تصویر ثابت 6 -7 ساعته چه مشکلی ایجاد میکه چون بستگی به میزان ساعت کارکرد تلویزیون و مقدار نورش داره . گزینه Pixel Orbit تو منوش هست که باید همیشه On باشه. Pixel Orbit پیکسلها رو جا بجا میکنه تا نمونن رو پنل.
جاموندگی در اکثر مواقع با تصویر برفکی (که روی سیستم آنالوگه) قابل رفعه. اصلاً جاموندگی چیز مهمی نیست که خودتون رو براش نگران می کنید.
تجربه: یه بار گیرنده خاک بر سری و خاموش کردم. تلویزیون رو یادم رفت ببندم. نوشته STB منو تلویزیون گوشه تصویر مونده بود. بعد 5 ساعت برگشتم دیدمش حالم خراب شد. تلویزیون برای جلوگیری از موندگی تصویر نورش اتوماتیک کم شده بود. STB رو صفحه مونده بود، اما بعد 10 دقیقه محو شد.
خیلی ممنونم پونل جان
سوال دیگه اینکه با گارانتی اصلین؟!اون کسی که ازش قیمت گرفتم یکم راستیتش آدم مشکوکی بود
البته فروشگاه پاناسونیک بودشااا!توی شریعتی!طرف میگفت توی مغازه نداریم 50 اینچ هم هست...پخش سه بعدی رو باید جدا بخری اونم تقدیم حضورتون میکنیم 1.200!
خواستم بدونم این پلاسماهای پاناسونیک اینقدر ازشون گزارش خرابی توی این فروم اومده؟!خیلی دودل شدم![]()
چون تهران نیستم از 50 با گارانتیش اطلاعی ندارم. فقط میدونم 65ش با گارانتی بانیان بود، اشتباه نکنم به قیمت 24 تومن.
اگه حتماً میخوای پلاسما بخری و از پاناسونیک دودلی صبر کن سری 8 پلاسما سامسونگ بیاد بعد تصمیم بگیر. F8500 قیمتش باید خیلی مناسب تر از VT50 باشه.
24 تومن؟!![]()
من امروز از نمایندگی پاناسونیک خیابان جمهور پرسیدم 50VT50 رو 7.5 میلیون گفت و65 اینچ رو 19.5 میلیون . 50 اینچ از اونا داشت که وصل بود به بالاولی 65 اینچش نداشت
و هر دوتاش یکسال گارانتی شرکت
راستی اینم بگم تصویر کانال HD خوب بود
باسلام
تلویزیون گرفتن ما هم معمایی شده دوستان بعد از چند ماه منتظر ورود سریfسامسونگ وwt60 پاناسونیک بودم ومصمم برای گرفتن hx925ویاپلاسمای vt50پاناسونیک ازقضا سونی مدل950aرامعرفی کرد دراین بین چند روز پیش تو شهر بعضی مغازه ها را سر می زدم چشمم به مدل es8000سامسونگ افتاد که پشت آن درکنار فیش آنتن هوای (یا دیجیتال) فیش گیرنده خاک برسری هم بود ازفروشنده پرسیدم گفت مدل اروپایی این مدله حالا بین این جند مدل ماندم چه کارکنم لطفا با دلیل ومنطق وبدون تعصب برروی برند خاصی راهنمایی کنید مدلهایی که گفتم بهترین مدل از هر برند می باشد
1-wt60
2-hx925
3-vt50
4-sony w950a
5- es8880/es8000
6-f8000/f8880
باتشکر از هم دوستان
برادر پس این قیمت 9 تومنی که به من توی نمایندگی شریعتی دادن چیه؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)