تا جایی که ما تو تاپیک دیدیم ساری و مازندران نداره
کل استان ظاهرا خوبه
البته من خودم خوزستانم
ولی سرعت های بعضی بچه ها تو تاپیک خیلی بالا هست
تا جایی که ما تو تاپیک دیدیم ساری و مازندران نداره
کل استان ظاهرا خوبه
البته من خودم خوزستانم
ولی سرعت های بعضی بچه ها تو تاپیک خیلی بالا هست
اگر برای بازی آنلاین می خوای الان یک ماه هست که مشکل داره ( همین طور اسکایپ) البته قبل از این خوب بود.
ولی برای دانلود عالیه.
حالا ببین کدوم رو بیشتر استفاده داری.
256 نامحدود - مخابرات ساری
سایتای داخلی در تمام اوقات سرعتشون بالاست. مثل آپارات که اکثرا میشه راحت فیلم دید.
اما واسه دانلود از سایتای خارجی، صبح ها از ساعت 6 تا 9 سرعت تک لینک 300< هست و عالیه. اما بعدش سرعت کم میشه و میرسه به 70 تا 100، البته اگه با IDM چند تا لینک بزاری، مجموعا سرعتت بالا میره و به 300< میرسه. البته بعضی سرورهای خارجی هم ممکنه همیشه سرعتشون بالای 300 باشه، در کل قانون خاصی نداره.
جیمیل و سایت های مشابه که از ارتباط امن استفاده میکنند بسیار کند باز میشن که اگه از Proxifier استفاده کنی یه ذره بهتر میشن (ولی بازم کند هستن). موقع دانلود هم با این کار سرعت بعضی از تک لینک ها بالاتر میره!
در کل اگه واسه دانلود می خوای خوبه.
اما اگه در ساعات غیر از 6 تا 9 صبح بخوای با موبایلت از کافه بازار یا گوگل پلی(با ProxyDroid) یه نرم افزار دانلود کنی خودت بیخیال میشی از بس که سرعت این جور ارتباط ها کم میشه. (ولی در ساعات 6 تا 9 صبح خوبه).
کسی نبود
سرعت سرور های داخلی خیلی بالاست.فکر کنم اینترنت ملی شده!!!!
سرور های خارجی سرعتشون خیلی پایینه.
دوستانی که زود تر از ما نت مخابرات گرفتن سرعت سرور های خارجی قبلا هم همینطوری بوده؟؟
من سرور داخلی تا 500 ثابت دان میکنم.
برای من که فرق زیاد چندانی نکرده هر وقت مخابرات سرعتش خوب باشه با پ*ر*و*کسی که میرم فرقی چندانی نداره
دوست عزیز اینترنت ملی(که واژّه درستش اینترانت ملی هست) نقشی تو کم شدن سرعت اینترنت نداشته سایت های داخلی چون از پهنای باند اینترانت ملی استفاده می کنند و به دلیل بالا بودن پهنای باند سرعت شما از سایت های داخلی بسیار بالاست و سایت های خارجی هم که از پهنای باند اینترنت استفاده می کنند و به دلیل تعداد زیاد کاربر ها و کمبود پهنای باند سرعت در ساعات مختلف روز دچار افت و خیز میشه و حتی میشه گفت اگه اینترانت ملی نبود کل بار ترافیک داخلی نیز روی پهنای باند اینترنت فشار می اورد و سرعت ها از این هم بدتر می شد
من الان یه 700 مگ از ترافیکم مونده.یه مگ محدود دارم. اگه ترافیکم تموم بشه.سرویس جدید خریداری کنم.سریع جایگزین میشه یا باید صبر کنم تا 1 تیر تا موعدش تموم شه؟
سرویس جدید واست رزرو میشه و گزینه ای داره که هر وقت که بخوای (حتی در همون لحظه) میتونی اونو فعال کنی که جایگزین قبلی بشه.
بهتره بجای اینکه ترافیک بگیری، یه سرویس جدید نامحدود بگیری. و چون ظاهرا تمامی سرویس ها مثل هم اند بهتره که 128 نامحدود بگیری.
داخل خود سایت وقتی سرویس جدید رو خریدی یه گزینه جلو همون سرویس خریده شده هست به نام بروزرسانی که اگه اونو بزنی سرویس جدید جایگزین قبلی میشه در ضمن بهت پیشنهاد می کنم 128 نا محدود یا حداقل 128 محدود بگیری و بیخود پول اینترنت 1 مگ رو ندی چون سرعتا فرقی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)