اين الان يه مگ نامحدوده؟
اوه ماي گاد![]()
اين الان يه مگ نامحدوده؟
اوه ماي گاد![]()
اره خودم هم دارم شاخ در میارم
باور نکردنیه
ما که دانلودو شروع کردیم شما چطور؟![]()
شایان از کدوم شرکته ؟ ضحی یا ماناماد ؟
داون استریم و اپ چقدره ؟
مارمالاده
دان 2048
تست الان
از 2 مگ هم بهتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شایان تو اون موقع که مخابرات گرفتی تلفن پشتیبانی 3036 بود نه 2020 درسته ؟! اگه 3036 بود پاس مانامادی و مثل اینکه پاس ماناماد سرعت دانلود نامحدود هارو هنوز پایین نیاوردهمن موقعی که گرفتم تلفن 2020 بود و همین ضحی کیش . فایده نداره جمع کنیم بریم پاس ماناماد
![]()
اره من اول 3036 بودم
اره مانامادم 2020 گفت شماره شما اینجا ثبت نشده اکانت سیترام هم مسدود شده![]()
واسه من امشب نمیدونم چرا انقدر اوضاع خراب شده:
Last edited by KING iMAN; 12-08-2013 at 01:32.
کوفت داری قر میدی ؟!با سرعت واقعی دارم میترکم . یادش بخیر 256 نامحدود سزعت 110 میداد
شایان یه کاری کن ماه دیگه 512 نامحدود بگیر ببین سرعت چنده شاید اتفاقی برا تو اینطوری شده ! اگه سرعت 512 ماناماد هم بالا باشه میام ماناماد
![]()
سلام دوستان این مخابرات ترافیک رو چجور حساب میکنه من 25/4 کشیدم الن 20/5 ترافیکم شده 9 گیگ از 12 گیگ
نه الان شده 8.84
یعنی چی؟
من پارس که بودم همین استفاده رو داشتم از پارس 6 گیگ برای سه ماه آخرش اضافه میورودم/
شما بگید من چه کنم.
ما دانلود رو بوسيديم گذاشتيم كنار
در اينكه تست سرعتتون عالي هست شكي نيست ولي من الان دو هفته است با خودم در گيرم كه ماهي 45 رو از كجا بيارم
انصافا براي يه مشترك عادي حتي اگه مشكل مالي هم نداشته باشه ماهي 45 مبلغ زيادي هستش
اگه يه طوري مي كردن كه 512 نامحدود سرعت 100 مي داد خيلي عالي بود(شتر در خواب بيند...)
اون زماني كه داري با سرعت 230 دانلود مي كني و اشك شوق مي ريزي هم استاني هات رو فراموش كن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)