تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 628 از 827 اولاول ... 128528578618624625626627628629630631632638678728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,271 به 6,280 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من خیلی از هارد سر رشته ندارم یه هارد تا 200 تومن میخوام 500 گیگ رو میزمه خیلی جابجا نمیکنم فقط گاهی اوقات اونم چی بشه میخوام از نظر سرعت و عمر دیگه تهش باشه تو قیمتش ضد ضربه و ضد آب بودن برام مهم نیست
    سلام .

میتونید یکی از دو مدل WD my passport ultra یا Seagate Backup plus را بخرید .

من خیلی از هارد سر رشته ندارم
    پس توصیه میکنم پست اول این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که درباره هاردهای اکسترنال پرتابل هست و مخصوصاً نحوه نگهداری و استفاده از هاردها مطالعه کنید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

بچه ها این هارد ها نیاز به آتاتورک دارند یعنی جداگانه به برق وصل میشوند و اینکه کابل آنها همراهشان است و اینکه کیف همراهشان هست یانه

ممنون.

پس توصیه میکنم پست اول این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که درباره هاردهای اکسترنال پرتابل هست و مخصوصاً نحوه نگهداری و استفاده از هاردها مطالعه کنید .[/QUOTE]

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها این هارد ها نیاز به آتاتورک دارند یعنی جداگانه به برق وصل میشوند و اینکه کابل آنها همراهشان است و اینکه کیف همراهشان هست یانه

ممنون.
    مدلهای پرتابل نیاز به آداپتور ندارند و لازم نیست که به برق متصل بشوند . کابل usb همراه این هاردها موجود هست .در بعضی از مدلها کیف هم موجود هست مثل WD my passport ultra .

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام .

به جزء انتخاب از مدلهای ضد ضربه راه دیگه ای وجود ندارد . این مدلهای ضد ضربه به خاطر باکس مستحکمی دارند و ضربه گیرهای لاستیکی/سیلیکونی در مواقع حمل و نقل و جابجای نیازی به کیف محافظ ندارند . به هر حال نباید در زمانهایی که روشن هست ضربه وارد بشه . اگر میخواهید از مدلهای ضد ضربه بخرید میتونید از برند Silicon power و یا ADATA انتخاب کنید .

قبل از استفاده باید هارد را از کیف خارج کرد .
    خیلی ممنونم عطا جان.بعد اگر بخوام از مدل های عادی بگیرم چی خوبه؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنونم عطا جان.بعد اگر بخوام از مدل های عادی بگیرم چی خوبه؟؟
    WD my passport ultra یا Seagate Backup plus .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

مدلهای پرتابل نیاز به آداپتور ندارند و لازم نیست که به برق متصل بشوند . کابل usb همراه این هاردها موجود هست .در بعضی از مدلها کیف هم موجود هست مثل WD my passport ultra .
    چون که مدل های هارد خیلی زیاده من خیلی گیج شدم من یه هاردی میخوام که طول عمر و ساعتش خوب باشه ضد ضربه بودن هم مهم نیست شما اگه جای من بودید چه هاردی انتخاب میکردید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

یه سری سوال داشتم
    1.جایی خوندم که هارد seagate backup plus هارد اینترنال هم میشه این قابلیت چه فایده ای داره؟؟
    2.یه، سوال دیگر هم که داشتم این بود که این هارد ها همراهشان کابل هم دارند و
    3.میشه روی آنها بازی نصب کرد منظورم آینه که اذیت نمیکنه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سری سوال داشتم
    1.جایی خوندم که هارد seagate backup plus هارد اینترنال هم میشه این قابلیت چه فایده ای داره؟؟
    2.یه، سوال دیگر هم که داشتم این بود که این هارد ها همراهشان کابل هم دارند و
    3.میشه روی آنها بازی نصب کرد منظورم آینه که اذیت نمیکنه
    1. در مدلهایی مثل Backup plus با جدا کردن قسمت انتهایی میتونید بطور مستقیم به SATA مادربرد متصل و برق مورد نیاز را از همان پاور کیس بگیرید . یکی از مزیتهاش این هست که مثلاً اگر سیستم usb3 نداشته باشه میتوان با این روش سرعت انتقال داده ها را بیشتر کرد و یا حتی سیستم عامل نصب کرد .
    2. کابل usb موجود هست .
    3. میتوان روی آنها بازی نصب کرد اما اگر سیستم usb2 باشه لودینگ بازی طولانیتر خوهد بود .

چون که مدل های هارد خیلی زیاده من خیلی گیج شدم من یه هاردی میخوام که طول عمر و ساعتش خوب باشه ضد ضربه بودن هم مهم نیست شما اگه جای من بودید چه هاردی انتخاب میکردید
    اگر پرتابل میخواهید WD my passport ultra یا Seagate Backup plus .را میتونید انتخاب کنید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

[QUOTE=ata.royalfalcon;8068723]1. در مدلهایی مثل Backup plus با جدا کردن قسمت انتهایی میتونید بطور مستقیم به SATA مادربرد متصل و برق مورد نیاز را از همان پاور کیس بگیرید . یکی از مزیتهاش این هست که مثلاً اگر سیستم usb3 نداشته باشه میتوان با این روش سرعت انتقال داده ها را بیشتر کرد و یا حتی سیستم عامل نصب کرد .
    2. کابل usb موجود هست .
    3. میتوان روی آنها بازی نصب کرد اما اگر سیستم usb2 باشه لودینگ بازی طولانیتر خوهد بود .

من فکر میکنم که سیستمم usb 2 باشه چه طوری میتونم usb 3 ش کنم ؟؟؟؟

و یه سوال دیگه من کلا قصد ارتقای سیستممو دارم حالا میخوام بدونم با ظرفیت 500 گیگ هارد پرتابل به صرفه تره یا هارد رومیزی یا هارد داخلی؟و میخوام بدونم که از نظر قیمت ارزشش رو داره که پرتابل بخرم

ممنون که کمکم میکنی

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فکر میکنم که سیستمم usb 2 باشه چه طوری میتونم usb 3 ش کنم ؟؟؟؟

و یه سوال دیگه من کلا قصد ارتقای سیستممو دارم حالا میخوام بدونم با ظرفیت 500 گیگ هارد پرتابل به صرفه تره یا هارد رومیزی یا هارد داخلی؟و میخوام بدونم که از نظر قیمت ارزشش رو داره که پرتابل بخرم

ممنون که کمکم میکنی

باید کارت usb3 بخرید و در یکی از اسلاتهای خالی مادربرد نصب کنید .

اینکه هارد اینترنال بخرید یا هارد اکسترنال دسکتاپی و یا پرتابل به نیازهای خودتان بستگی دارد . مثلاً اگر قصد جابجایی هارد را ندارید و اگر میخواهید دیتاها بطور دائم در دسترس باشه (سیستم روشن ، هارد روشن) پس بهتره که هارد اینترنال بخرید . اصولاً هاردهای اینترنال احتمال کمتری داند که خراب بشوند (مشروط بر اینکه نخواهید از روی سیستم دائماً باز و ببندید) . اگر هارد اکسترنال دسکتاپی میخواهید بخرید توصیه میکنم حجم آن حداقل 2TB باشه . در بازار بیشتر مدلهای دسکتاپی حداقل دوترابایت حجم دارند . اگر به این مقدار حجم نیازی ندارید و یا اگر زیاد جابجا میکنید پس از مدلهای پرتابل انتخاب کنید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •