تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 628 از 674 اولاول ... 128528578618624625626627628629630631632638 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,271 به 6,280 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من دیروز بعد از 6 ماه PES 11 بازی کردن تازه فهمیدم مصاف های تک به تک رو چطوری میشه با ضریب اطمینان بالا گل کرد !

اول شوت رو پر کنید و بلافاصله جهت خالی دروازه رو گرفته و همزمان RT رو نگه دارید . در واقع این نوع شوت ، شوت کنترل شده و کات دار هست . البته برای اینکه کات داخل پا بگیره باید بازیکن زمانی شوت بزنه که توپ روی پای تخصصیش هست .

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

یه نفر لطفا لینک دانلود تمام پچ ها و دیتا پک های رسمی که از اول تا الان توسط خود شرکت کونامی ارائه شده رو بزاره

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من دیروز بعد از 6 ماه PES 11 بازی کردن تازه فهمیدم مصاف های تک به تک رو چطوری میشه با ضریب اطمینان بالا گل کرد !

اول شوت رو پر کنید و بلافاصله جهت خالی دروازه رو گرفته و همزمان RT رو نگه دارید . در واقع این نوع شوت ، شوت کنترل شده و کات دار هست . البته برای اینکه کات داخل پا بگیره باید بازیکن زمانی شوت بزنه که توپ روی پای تخصصیش هست .
    در 2011 زمانی که با R2 شوت میکنی حداکثر با 45 درصد نهایت Shot PWR اینکارو می کنه بر عکس 2010 که دقیقا 100 درصد بود
    بهترین راه اینه که همین کاری رو که گفتی انجام بدی بدون R2
    از فاصله دور هم میخواید شوت کنید اول مربع تا وسط بعدش جهت مورد نظر ( فقط جهت های اصلی رو نگه دارید ) و بعد مثلث رو نگه دارید تا آخرین لحظه

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

در 2011 زمانی که با R2 شوت میکنی حداکثر با 45 درصد نهایت Shot PWR اینکارو می کنه بر عکس 2010 که دقیقا 100 درصد بود
    بهترین راه اینه که همین کاری رو که گفتی انجام بدی بدون R2
    از فاصله دور هم میخواید شوت کنید اول مربع تا وسط بعدش جهت مورد نظر ( فقط جهت های اصلی رو نگه دارید ) و بعد مثلث رو نگه دارید تا آخرین لحظه
    منظورت از ( بدون R2 ) چیه ؟! خب اون طوری دیگه شوت کات نمی گیره و میشه همون شوت معمولی ! نکته ی مهم این نوع شوت گرفتن RT تو آخرین لحظه هست .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

یه نفر لطفا لینک دانلود تمام پچ ها و دیتا پک های رسمی که از اول تا الان توسط خود شرکت کونامی ارائه شده رو بزاره
    این آخرین DLC موجو هست
    که من یافتمش
    مسیر نصب :
    Installation:
    For Windows XP copy dt0f.img in :
    C:\Documents and Settings\All USers\Application Data\Konami\Pro Evolution Soccer 2011\download

win 7:c/programdata/konami/Pro Evolution Soccer 2011/download
    or
    C:\Users\(user pc)\AppData\Local\Temp\tmpwepes
    این مسیر دومی را خودش کشف کردم
    و هیچ جا چنین مسیری گفته نشده
    اگه در مسیر اولی سون کار نکرد اینجا کپی کنید
    لینک دانلود :
    PES dlc_7.0_dt0f
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

منظورت از ( بدون R2 ) چیه ؟! خب اون طوری دیگه شوت کات نمی گیره و میشه همون شوت معمولی ! نکته ی مهم این نوع شوت گرفتن RT تو آخرین لحظه هست .
    ببین توی فوتبال 2009 سرعت چرخش بازیکنا یا همون Agility بالا بود به همین خاطر بازیکنا سریع می چرخیدن اما در 2010 کمتر شد و در 2011 به حالت طبیعی رسید
    حالا مثلا من با یک بازیکن راست پا از سمت چپ زمین حرکت می کنم مطمئنا هنگام تک به تک شدن با دروازه باید به سمت مخالف حرکتم یعنی سمت راست شوت کنم
    واسه اینکار اول سمت راست رو می گیرم ( جهت راست ) و سریعا مربع رو میزنم
    اما اینکارو نمیشد در 2009 کرد چرا که همین که من جهت راستو میزنم بازیکن سریع می چرخید چون Agility کلی بازی بالا بود
    حالا برو به قسمت آموزش دکمه های بازی در Start Menu
    R2 + شوت = شوت کنترل شده یا همون Manuel Shot
    R2 + دایره ( سانتر ) = سانتر کنترل شده ( برای تغییر منطقه زمین استفاده میشه چرا که توپو دقیق به بازیکن میده )
    من همه اینارو یکی یکی امتحان کردم و بهترین حالتی که دیدم همون جهت دادن سریع و بعد شوت بود
    یه نکته ای هم بگم واسه بقیه وقتی میخواید تک به تک بشید مواظب فاصلتون با دروازه بان باشید در 2011 دروازه بان مثل برق میدوه میاد طرفتون که اون موقع دیفلکت کردنش خیلی کار سختیه
    بهتر هر چه سریع تصمیم گیری کنید و شوت بزنید

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان عزیز یه راهنمایی میخواستم از شما
    یه کل کل شده بین ما با یه پس باز دیگه
    میخواستم شما راهنمایی کنید جلو ش چه تیمی بگیرم که راحت بتونم بازی کنم که کلا گربه سیاه تیمش باشه ( ارسنال تیمشه )

کلا با چه ترکیبی جلو ارسنال بازی کنم ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه a.l.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز یه راهنمایی میخواستم از شما
    یه کل کل شده بین ما با یه پس باز دیگه
    میخواستم شما راهنمایی کنید جلو ش چه تیمی بگیرم که راحت بتونم بازی کنم که کلا گربه سیاه تیمش باشه ( ارسنال تیمشه )

کلا با چه ترکیبی جلو ارسنال بازی کنم ؟؟؟
    ببین من روش حریفت نمی دونم ولی شخصابامنچسترراحت می تونم ببرم درضمن توقسمت Strategy خط Defence Line راکم کن تاخط دفاعیت زیادی جلو نیادکه بابازیکنایی مثل آرشاوین وولکات حالش ببره

10. این کاربر از a.l.d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مرسی دوست عزیز اما اگه میشه یکم وارد جزییات بشین
    چرا منچستر؟
    اون طرفم هم کلا رو دریبل. و پاسهای سریع بازیش میچرخه حالا چه تیمی خوب هست نظر خودم ریال مادرید هست چون خوب میشه باش ضد حمله زد

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مرسی دوست عزیز اما اگه میشه یکم وارد جزییات بشین
    چرا منچستر؟
    اون طرفم هم کلا رو دریبل. و پاسهای سریع بازیش میچرخه حالا چه تیمی خوب هست نظر خودم ریال مادرید هست چون خوب میشه باش ضد حمله زد
    کلا تو بازی هایی که طرف مقابلت انسان هست نه Cpu چینش بازی کن ها مهم تر از تیم و یا حتی توانایی بازیکن هست ! اصولا تو چنین بازی هایی بیشتر باید به فکر گل نخوردن باشی تا گل زدن !

توصیه می کنم اولا تو team style خط دفاعیت رو Deep کنی و ثانیا سه دفاع مرکزی برای تیم بچینی .

13. این کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •