تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 628 از 2199 اولاول ... 12852857861862462562662762862963063163263867872811281628 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,271 به 6,280 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

کیلو بیت نه کیلو بایت رفیق
    تو حداکثر سرعت که نباید قانونا تغییری ایجاد بشه،اما حداقل سرعتت بجای 16 میشه 32
    حالا یکی دوتا از دوستان ولی میگن سرعتا بالاتر از حد مجاز رفته
    بله بله .. حق با شماست عذر میخوام کیلوبیت !

حالا به نظر شما ایا به صرفه هست من تغییر بدم یا همین سرویس قبلی بهتره !
    اخه من 60 گیگو دانلود میکنم کامل !

دوستانی که 1024 کیلوبیت یک به 4 محدود گرفتن میشه یه تست سرعت بذارن من ببینم ! لطفا !
    و یه سوال دیگه از دوستانی که 1024 یک به 4 گرفتن ( محدود ) سرعت شبونتون چند یعنی همون ساعات رایگان ) ؟

ممنون میشم پاسخ بدید !

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

اینجا یه چیزی درست در نمیاد

سرعت 512/kbs یعنی 512 تقسیم بر 8 میشه تقریبا 65 کیلو بایت بر ثانیه پس سرعت 512 ما واقعیه و ثباتش رو اینه

پس وقتی میگن 1/4 در این صورت یک خط 2024/kbs به چهار نفر میدن که به هر نفر 512 میرسه

من از این کلمه مسخره اشراکی 1/4 سر در نمیارم بنظرم این اشراکی نیست بلکه تقسیمیه
    اگه اشراکی بود پس هر بار یک نفر از اینترنت بره بیرون پس سرعت اون بین 3 نفر دیگه تقسیم باید بشه که چنین چیزی اتفاق نمیفته
    بلکه یه جور تقسیم بندی با مرز محدود هست

پس اگه همزمان 3 نفر از اینترنت برن بیرون پس سرعتم باید بشه 2000 مگ که بازم این اتفاق نمیفته

این کلمه اشتراک یجور پوشش هست و یه جور تبلیغ الکی

512 یعنی 65 کیلوبایت در ثانیه ازین بیشتر انتظار هم ندارم چون سرعت 512 رو خریداری کردم فقط باید رو 65 ثبات داشته باشه
    و معنی اشراکی رو واقعا بهش عمل کنن
    حالا میگن کیفیت سرعت مثلا 512 بالاتر رفته یعنی چی
    این دو حالت داره :
    1- به معنی واقعی اشتراکی 1/4 رو زنده کردن
    2-دستو دلباز شدن و برای رضای خدا میبخشن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان، همدردان، دلسوختگان!
    این حساب کتاب مال وایمکس مبین نته؛ ایرانسل را نمیدونم. aDSL هم که کفش اون چیزیه که میخرید و سقفش ظاهراً بستگی به کرم شرکت ارائه کننده داره.
    512megabit per second= 64kilobyte per second
    اشتراک یک به چهار یعنی پهنای باند وعده داده شده را به چهار نفر میدهند.
    پس اگه هرچهارتا همزمان شروع به دانلود یک فایل از یک سایت بکنند، (که چنین چیزی بندرت پیش میآد)
    سرعت میانگین هر نفر 16 کیلوبایت بر ثانیه خواهد بود.
    دوستان توجه کنند وقتی میخواهند سرعت دانلود را اینجا بنویسند، در هر دانلود منیجری سرعت میانگین در پایان دانلود و حتا در هر لحظه در نیمه کار مشخصه. مثلاً ممکنه در لحظاتی در دانلود یک فیلم 400 مگابایتی، سرعت شما به 90 هم برسد؛ ولی سرعت میانگین حداکثر 60کیلو بایت باشد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان !
    من اینتر نت 1024 کیلوبایت با تعرفه ی قدیم ! 1 به 8 ماهی 60 گیگ !
    میخواستم بدونم ایا واقعا ارژش داره برم 1024 یک به 4 بگیرم سرعتم میره بالا یا همش الکیه ؟ الان سرعتم 120 تا 130 هست و شبها هم 50 تا 70 ، 80 میخواستم بدونم واقعا ارزش داره 1024 ماهی 40 گیگ روبگیرم ؟ اونم 1 به 4 ؟
    اهواز هستیم ما !
    ممنون میشم راهنماییم کنید !
    راستش من اشتراکم 512 یک به چهاره با idm سرعتم در حالت عادی دورو بر 110kbph هس دیگه 1024 خودت قضاوت کن.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

سلام دوستان، همدردان، دلسوختگان!
    این حساب کتاب مال وایمکس مبین نته؛ ایرانسل را نمیدونم. aDSL هم که کفش اون چیزیه که میخرید و سقفش ظاهراً بستگی به کرم شرکت ارائه کننده داره.
    512megabit per second= 64kilobyte per second
    اشتراک یک به چهار یعنی پهنای باند وعده داده شده را به چهار نفر میدهند.
    پس اگه هرچهارتا همزمان شروع به دانلود یک فایل از یک سایت بکنند، (که چنین چیزی بندرت پیش میآد)
    سرعت میانگین هر نفر 16 کیلوبایت بر ثانیه خواهد بود.
    دوستان توجه کنند وقتی میخواهند سرعت دانلود را اینجا بنویسند، در هر دانلود منیجری سرعت میانگین در پایان دانلود و حتا در هر لحظه در نیمه کار مشخصه. مثلاً ممکنه در لحظاتی در دانلود یک فیلم 400 مگابایتی، سرعت شما به 90 هم برسد؛ ولی سرعت میانگین حداکثر 60کیلو بایت باشد.
    نه اینجوری نیست دوست عزیز سرعت ثباتش رو 65 هست چه دانلود چه وب گردی
    اینا خطوط پایه ای دارن که اونو تقسیم میکنند

اینجا همشون دارن دانلود میکنند چطور به ندرت پیش میاد؟

بحث اینجاست که به معنی واقعی اشراکی رو پیاده نمیکنند

البته من فقط منظورم مبین نت نیست بلکه تمام شرکت ها اینو رعایت نمیکنند بلکه یه جور تبلیغه

من خودم اون سرویس 1024 40 گیگ یک ماه رو دو مرتبه خریداری کردم
    کسی که چنین سرویسی خریداری میکنه پدر کامپیوتر در میاره تا شب و روز دانلود کنه نه وب گردی من به همچین چیزی بر نخوردم که سرعتم بیاد پایین سرعتم رو 120 130 ثبات داشت
    Last edited by *Forgotten*; 19-02-2012 at 15:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اینجا یه چیزی درست در نمیاد

سرعت 512/kbs یعنی 512 تقسیم بر 8 میشه تقریبا 65 کیلو بایت بر ثانیه پس سرعت 512 ما واقعیه و ثباتش رو اینه

پس وقتی میگن 1/4 در این صورت یک خط 2024/kbs به چهار نفر میدن که به هر نفر 512 میرسه

من از این کلمه مسخره اشراکی 1/4 سر در نمیارم بنظرم این اشراکی نیست بلکه تقسیمیه
    اگه اشراکی بود پس هر بار یک نفر از اینترنت بره بیرون پس سرعت اون بین 3 نفر دیگه تقسیم باید بشه که چنین چیزی اتفاق نمیفته
    بلکه یه جور تقسیم بندی با مرز محدود هست

پس اگه همزمان 3 نفر از اینترنت برن بیرون پس سرعتم باید بشه 2000 مگ که بازم این اتفاق نمیفته

این کلمه اشتراک یجور پوشش هست و یه جور تبلیغ الکی

512 یعنی 65 کیلوبایت در ثانیه ازین بیشتر انتظار هم ندارم چون سرعت 512 رو خریداری کردم فقط باید رو 65 ثبات داشته باشه
    و معنی اشراکی رو واقعا بهش عمل کنن
    حالا میگن کیفیت سرعت مثلا 512 بالاتر رفته یعنی چی
    این دو حالت داره :
    1- به معنی واقعی اشتراکی 1/4 رو زنده کردن
    2-دستو دلباز شدن و برای رضای خدا میبخشن
    نخیر دوست عزیز 512 با اشتراک 1/4 یعنی هر پهنای باند 512 کیلوبیت حداکثر بین 4 نفر به اشتراک گذاشته شده یعنی حداکثر 64 کیلوبایت و حداقل 24 کیلوبایت در ثانیه. همه جای دنیا هم سرویس های عادی اشتراکیه. و سرویس های اختصاصی خیلی گرون ترند.
    حالا اشتباهی که همه میکنند اینجاست که فکر میکنند هر پهنای باند مشخص دقیقا بین 3 نفر خاص به اشتراک گذاشته و تا یکی شروع به دانلود کرد باید سرعتشون کم بشه ولی اینطور نیست.
    اینا میان به جای اینکه یک پهنای باند 512 رو بین 4 نفر به اشتراک بذارند پهنای باند 10240 کیلوبیت یا بیشتر رو بین 80 نفر به اشتراک میگذارند. اینطوری بازم حداقل سرعت همون 24 کیلوبایته که باید باشه ولی این کار چند تا حسن داره:
    وقتی شما 4 نفر رو انتخاب میکنید احتمال اینکه مصرف هر 4 تاشون بالا باشه هست ولی امکان نداره بین 80 نفر هر 80 نفر همزمان در حال دانلود باشند!
    وقتی بین 80 نفر به اشتراک گذاشته میشه اگر 20 نفر همزمان دانلود کنند بازم سرعتشون از 64 کیلوبایت کمتر نمیشه و در عمل در ساعت های عادی احتمالش خیلی کمه که از این 80 نفر هر 20 نفرشون در حال دانلود باشند. به خاطر همینه که سرعتتون در طول ماه پایین نمیاد.
    در عمل شرکت میاد پهنای باند بیشتری رو بین تعداد بیشتر از 80 نفر به اشتراک میگذاره و احتمال اینکه سرعت کسی در ساعت عادی پایین بیاد کمتر میشه.
    حالا یه سوالی اینجا باقی میمونه که چرا سرعت از 64 کیلوبایت بیشتر نمیشه؟
    چون که به صورت سخت افزاری و یا نرم افزاری سرعت هرکس رو محدود میکنند.

7. این کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نه اینجوری نیست دوست عزیز سرعت ثباتش رو 65 هست چه دانلود چه وب گردی

اینجا همشون دارن دانلود میکنند چطور به ندرت پیش میاد؟

بحث اینجاست که به معنی واقعی اشراکی رو پیاده نمیکنند

البته من فقط منظورم مبین نت نیست بلکه تمام شرکت ها اینو رعایت نمیکنند بلکه یه جور تبلیغه

من خودم اون سرویس 1024 40 گیگ یک ماه رو دو مرتبه خریداری کردم
    کسی که چنین سرویسی خریداری میکنه پدر کامپیوتر در میاره تا شب و روز دانلود کنه نه وب گردی من به همچین چیزی بر نخوردم که سرعتم بیاد پایین سرعتم رو 120 130 ثبات داشت
    شما داری فقط هم سن و سال ها و دور و بری های خودت و کاربر های سایت هایی مثل p30world که همه خوره اینترنت هستند رو نگاه میکنی! ولی فقط اینا نیستند که از اینترنت پرسرعت استفاده میکنند. خیلی ها هستند تنها کاری که با اینترنت میکنند دیدن ایمیله و رفتن به f.b ! مثلا همسایه ی خودمون یه پیر مرده که روزی 4 تا ایمیلش رو چک میکنه و هفته ای یک بار با نوه اش با oovoo صحبت میکنه درماه حتی 1 گیگ هم مصرف نمیکنه.
    شما چه باور بکنی یا نه تعداد کسایی که مصرفشون پایینه از خوره های اینترنت به مراتب بیشتره!
    و این موضوع اشتراک از اول اجرا میشده و هنوز هم اجرا میشه. قبلا اشتراک ها بیشتر هم بود تازه الان یه سر و سامانی بهش دادند.

9. این کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

نخیر دوست عزیز 512 با اشتراک 1/4 یعنی هر پهنای باند 512 کیلوبیت حداکثر بین 4 نفر به اشتراک گذاشته شده یعنی حداکثر 64 کیلوبایت و حداقل 24 کیلوبایت در ثانیه. همه جای دنیا هم سرویس های عادی اشتراکیه. و سرویس های اختصاصی خیلی گرون ترند.
    حالا اشتباهی که همه میکنند اینجاست که فکر میکنند هر پهنای باند مشخص دقیقا بین 3 نفر خاص به اشتراک گذاشته و تا یکی شروع به دانلود کرد باید سرعتشون کم بشه ولی اینطور نیست.
    اینا میان به جای اینکه یک پهنای باند 512 رو بین 4 نفر به اشتراک بذارند پهنای باند 10240 کیلوبیت یا بیشتر رو بین 80 نفر به اشتراک میگذارند. اینطوری بازم حداقل سرعت همون 24 کیلوبایته که باید باشه ولی این کار چند تا حسن داره:
    وقتی شما 4 نفر رو انتخاب میکنید احتمال اینکه مصرف هر 4 تاشون بالا باشه هست ولی امکان نداره بین 80 نفر هر 80 نفر همزمان در حال دانلود باشند!
    وقتی بین 80 نفر به اشتراک گذاشته میشه اگر 20 نفر همزمان دانلود کنند بازم سرعتشون از 64 کیلوبایت کمتر نمیشه و در عمل در ساعت های عادی احتمالش خیلی کمه که از این 80 نفر هر 20 نفرشون در حال دانلود باشند. به خاطر همینه که سرعتتون در طول ماه پایین نمیاد.
    در عمل شرکت میاد پهنای باند بیشتری رو بین تعداد بیشتر از 80 نفر به اشتراک میگذاره و احتمال اینکه سرعت کسی در ساعت عادی پایین بیاد کمتر میشه.
    منم همینو میگم که اونا یک خطوط اولیه که به گفته شما 10240 رو به 80 نفر میدن

[/COLOR]

مشکل هم همینه که چرا قوانین مربوط به اشتراکی رو رعایت نمیکنند و میان به صورت عمد محدود میکنند

ممنون از پاسختون الان مطلب تا حد زیادی روشن شد

11. این کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

من الان تو سایت speedtest.net تست سرعت انجام دادم
    نتیجه این شد سرویس 512

دانلود رو 95 نشون میده

عکس

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من 12 اسفند اشتراک یک ساله ی 128 ی که داشتم تموم میشه. میخوام با یک نامه ی شرکتی سرعتم رو افزایش بدم. دوستی که اینکار رو کرده باشه ممنون میشم اگر توضیح بده چجوری؟

حالا اگر قید سرعت بالاتر رو بزنم و بخوام روی همین 128 بمونم چجوری میتونم حسابم رو شارژ کنم؟ از طریق پرداخت اینترنتی به صورت خودکار روی همین سرعت شارژ میکنن؟ یعنی در این حد میفهمن؟ D:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •