تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 628 از 1049 اولاول ... 128528578618624625626627628629630631632638678728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,271 به 6,280 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام واجازه
    من هم خیلی دنبال گیرندهای دیجیتال گشتم که هم گیرنده خوب باشه هم پلیرش.
    3 مدل انتخاب شد. بلوسنز- های ورژن 2700 - الکومکس .
    بلوسنز و الکومکس پیدانکردم و از خیر های ورژن 2700 هم گذشتم.گرون بود!!!
    باتوجه به امکانات اونا.
    ولی آخرش آی کلاس 9191 گرفتم به دلیل استفاده ازجدید ترین پردازنده 550 مگاهرتزی msd7818 از فروشگاه یکی از دوستام.
    نه فرز میکنه نه داغ میکنه نه ریست میشه وعیب کلی پیدا نکردم.
    پلیرش عالیه حتی فرمتهای FLV , WMV هم پخش میکنه.
    زیر نویس srt هم ساپورت میکنه.
    ولی هرچی گشتم سایتی که پشتیبانی نرم افزاری کنه پیدا نکردم و این خیلی بده.قابل توجه وارد کنندگان امده!!!!
    هرکاری کردم وهرچه توی منو گشتم نتونستم تاریخ و ساعت را تنظیم کنم واین یعنی برنامه ریزی واسه ضبط برنامه رو وللش!!!
    که این هم خیلی بده و اگه این دو عیب رفع نشه ضد حاله.
    83000 گرفتم.
    فول هم هست دو کنترل هم داره.
    مشخصات سخت افزاری ونرم افزاریش هم اینه.
    mstar
    dvbt-hd-a1
    sw ms7818-002110905
    hwxgy 1002
    ممنون...

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان و اساتید بزرگ خسته نباشید
    من چند تا سوال دارم من قرار شده تلوزیون و سینما خانگی رو باهم بخرم انشالله حالا تو تلوزیون مارک سونی سامسونگ و الجی موندم تا برسه به مدلش حال من سوالم از اساتید اینه با شرایطی چون اتاق نه چندان بزرگ سطح پارکت و ساز گاری با تلوزیون 3دی صدا خوب باشه سالیات باقیات قدیمی نشه یا اصلا صبر کنم تا سری جدید بیاد ولی قبلش حتما یه توضیحی در رابطه با اینکه تلوزیون چه امکاناتی داشته باشه سینما خانگی که بخرم با مشکل مواجه نشم یا در آینده سینمارو خواستم عوض کنم باز همون امانات تلویون داشته باشه حدود قیمت واسه سینما 1400 راهنمایی میخواستم از همه دوستان ممنون
    اگر یه چیز درست و درمون بخوای می تونی پکیج مدل 1312 دنون رو بگیری به همراه بلوری پلیر مدل 140 پایونیر.
    از همه لحاظ هم به نظرم مناسبه و چیزی کم نداره.

3. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام ممنون که جواب دادین وای این که سیم سیم کشی یه مدل وایرلس ندارین حوصله سیم ندارم آخه عذاب
    راستی تو این دو مدل کدوم بهترین فوکال dome و فوکال sib واسه خرید بلوری پلیر بعد اقدام به خرید میکنم 3دی ساپرت میکنه آهنگ فیلم خوب بهم جواب میده خصوصا بازی یا نه در کل برم همون مدل1312 که فرمایش کردین رو بردارم ممنون
    راستی میگن این مدل 1312 یه خورده بانداش از مدل قبلی ضعیف تره میگن این زیاد تعریفی از مدل قبلیش نداره
    Last edited by siavash.0902; 15-05-2012 at 09:36.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    از دوستان با تجربه فرم چندتا سوال دارم قبلا تشکر میکنم از دوستان
    من یه hx925 46 دارم میخواستم یه سینمای خانگی بخرم ولی از بس مدلای زبادی هست گیج شدم
    واسه یه محیط 25-30 متری.این مدلا رو دیدم پیشنهاد شما چیه؟
    sony lz1000
    sz1000w
    pioneer 414
    777
    آقای رایان پیشنهادی ه به دوستمون تو همین صفحه دادین رو به من هم میدین من با دنون تا حالا کار نکردم
    یه جایی خوندم bd های پایونیر تو ویدئو خیلی خوبن ولی تو آدیو زیاد جالب نیستن
    بودجم در حد 1-1.3 هست.
    راستی اگه بخوام یه ps3 بخرم چی میتونم باهاش ست کنم؟

پروفشنال lindows's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سايت آيكلاس اعلام كرده كه گيرنده هاي ديجيتال به اين نام تقلبي هستش
    واسه همين سايت پشتيباني نداره

7. 3 کاربر از lindows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام ممنون که جواب دادین وای این که سیم سیم کشی یه مدل وایرلس ندارین حوصله سیم ندارم آخه عذاب
    راستی تو این دو مدل کدوم بهترین فوکال dome و فوکال sib واسه خرید بلوری پلیر بعد اقدام به خرید میکنم 3دی ساپرت میکنه آهنگ فیلم خوب بهم جواب میده خصوصا بازی یا نه در کل برم همون مدل1312 که فرمایش کردین رو بردارم ممنون
    راستی میگن این مدل 1312 یه خورده بانداش از مدل قبلی ضعیف تره میگن این زیاد تعریفی از مدل قبلیش نداره
    سلام.خواهش می کنم.من صدای dome رو نشنیدم ولی صدای sib رو شنیدم و عالیه ولی اینجوری بودجتون میره بالا.فکر کنم قیمت sib الان از یک تومن بیشتره.حداقل 600 با 700 تومن هم باید پول آمپ بدید.
    مدل 1312 از همه لحاظ کامله. نسبت به مدل 1311 تو طراحی بلندگو تغیراتی داشته.میشه گفت مدل 1311 تو موزیک صدای بهتری داشت ولی برای فیلم و افکت صداشون فرقی نمی کنه.

---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------

سلام
    از دوستان با تجربه فرم چندتا سوال دارم قبلا تشکر میکنم از دوستان
    من یه hx925 46 دارم میخواستم یه سینمای خانگی بخرم ولی از بس مدلای زبادی هست گیج شدم
    واسه یه محیط 25-30 متری.این مدلا رو دیدم پیشنهاد شما چیه؟
    sony lz1000
    sz1000w
    pioneer 414
    777
    آقای رایان پیشنهادی ه به دوستمون تو همین صفحه دادین رو به من هم میدین من با دنون تا حالا کار نکردم
    یه جایی خوندم bd های پایونیر تو ویدئو خیلی خوبن ولی تو آدیو زیاد جالب نیستن
    بودجم در حد 1-1.3 هست.
    راستی اگه بخوام یه ps3 بخرم چی میتونم باهاش ست کنم؟
    شما هم می تونید مدل 1312 تهیه کنید.هر دستگاهی هم می تونید بهش وصل کنید چون به اندازه کافی ورودی داره.
    بلوری پلیرهای پایونیر عالی هستند.ولی شما اگه مدلی مد نظرتون هست بفرمایید تا ببینم ارزش خرید داره یا نه.

9. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض soundbar

با سلام به همه دوستان گلم
    این سوال رو تو یه تاپیک جدا نوشتم اما اونجا کسی جواب نداد .... ببخشید اگه زیاد سوال میکنم
    من این چند وقته خیلی دارم در مورد سیستم های صوتی و تصویری تحقیق میکنم.
    تا چند روز پیش تصمیم داشتم یک AV/Receiver تهیه کنم با قابلیت موزیکال بالا به همراه یک پکیج اسپیکر مناسب برای موزیک و فیلم
    به این موارد بالا هزینه و دردسر کابل کشی و آپارتمان نشینی رو هم اضافه کنید.
    ضمن اینکه برای یک ست سینمایی که صدای موزیک نسبتا خوبی هم داشته باشه خیلی باید هزینه کرد.

در مورد روش بالا هم آقا پژمان و آقا رایان لطف کردند و پیشنهاد های بسیار خوبی بهم دادند.و من هم اگه بخوام از این روش استفاده کنم تقریبا تصمیم خودم رو در مورد تجهیزات گرفتم

تا اینکه این soundbar ها نظرم رو برای کاربرد فیلم جلب کردند ... برای کسانی مثل من که اکثر فیلم هایی که نگاه میکنند دانلودی هست و به ندرت پیش بیاد فیلم اورجینال ببینم نظرتون چیه که به جای پکیج سینمایی یک پلیر مناسب و در صورت نیاز یک آمپ در حد نیاز به همراه یک soundbar خوب تهیه کنم. این کار هم من رو از شر سیم خلاص میکنه و هم اینکه میتونم بودجه موزیک رو جدا کنم و دستگاهی بگیرم که به معنی واقعی کلمه موزیکال باشه.

به غیر از فیلیپس چه مدل هایی رو میشه تو ایران پیدا کرد.
    مدل هایی مثل 2200 یاماها تو ایران پیدا میشه.

در کل اصلا چنین کاری رو پیشنهاد میدید یا اینکه تصمیم اشتباهی است.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------

شما هم می تونید مدل 1312 تهیه کنید.هر دستگاهی هم می تونید بهش وصل کنید چون به اندازه کافی ورودی داره.
    بلوری پلیرهای پایونیر عالی هستند.ولی شما اگه مدلی مد نظرتون هست بفرمایید تا ببینم ارزش خرید داره یا نه.[/QUOTE]

ممنون از جوابتون
    شرمنده من یکم تو این موضوع ناواردم دنون اصلش ساخت کجا هست ؟
    دوم اینکه اگه بخوام خودم یه چیزی سرهم کنم برای مثال آمپ پایونر 821 + اسپیکر جامو 428 + یه پلیر
    شما چی پیشنهاد میدین ؟ بهترین گزینه ها با توجه به بودجه من چیه ؟
    بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام به همه دوستان گلم
    این سوال رو تو یه تاپیک جدا نوشتم اما اونجا کسی جواب نداد .... ببخشید اگه زیاد سوال میکنم
    من این چند وقته خیلی دارم در مورد سیستم های صوتی و تصویری تحقیق میکنم.
    تا چند روز پیش تصمیم داشتم یک AV/Receiver تهیه کنم با قابلیت موزیکال بالا به همراه یک پکیج اسپیکر مناسب برای موزیک و فیلم
    به این موارد بالا هزینه و دردسر کابل کشی و آپارتمان نشینی رو هم اضافه کنید.
    ضمن اینکه برای یک ست سینمایی که صدای موزیک نسبتا خوبی هم داشته باشه خیلی باید هزینه کرد.

در مورد روش بالا هم آقا پژمان و آقا رایان لطف کردند و پیشنهاد های بسیار خوبی بهم دادند.و من هم اگه بخوام از این روش استفاده کنم تقریبا تصمیم خودم رو در مورد تجهیزات گرفتم

تا اینکه این soundbar ها نظرم رو برای کاربرد فیلم جلب کردند ... برای کسانی مثل من که اکثر فیلم هایی که نگاه میکنند دانلودی هست و به ندرت پیش بیاد فیلم اورجینال ببینم نظرتون چیه که به جای پکیج سینمایی یک پلیر مناسب و در صورت نیاز یک آمپ در حد نیاز به همراه یک soundbar خوب تهیه کنم. این کار هم من رو از شر سیم خلاص میکنه و هم اینکه میتونم بودجه موزیک رو جدا کنم و دستگاهی بگیرم که به معنی واقعی کلمه موزیکال باشه.

به غیر از فیلیپس چه مدل هایی رو میشه تو ایران پیدا کرد.
    مدل هایی مثل 2200 یاماها تو ایران پیدا میشه.

در کل اصلا چنین کاری رو پیشنهاد میدید یا اینکه تصمیم اشتباهی است.
    سلام.
    در مورد sounsbar نکته ای رو عرض کنم که این مدل سیستم ها به شرایط آکوستیک اتاق خیلی حساس هستند.شما باید حتما یک اتاق مستطیل شکل داشته باشید با فضای بسته تا سیستم اون صدای مناسب را برای شما ایجاد کنه.همینطور این نکته رو هم عرض کنم که این سیستم ها به سورس اورجینال بیشتر نیاز دارند تا سیستم های معمولی.
    یاماها اکثر مدل هاش تو ایران هست.باید برید نمایندگی و پرس و جو کنید.[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------

ممنون از جوابتون
    شرمنده من یکم تو این موضوع ناواردم دنون اصلش ساخت کجا هست ؟
    دوم اینکه اگه بخوام خودم یه چیزی سرهم کنم برای مثال آمپ پایونر 821 + اسپیکر جامو 428 + یه پلیر
    شما چی پیشنهاد میدین ؟ بهترین گزینه ها با توجه به بودجه من چیه ؟
    بازم ممنون
    خواهش می کنم.ساخت ژاپن البته الان مثل بقیه محصولات مونتاژ چین.
    شما این ستی رو هم که فرمودید می تونید تهیه کنید ولی هزینتون میره بالا.هزینه ساب رو هم باید به مجموعتون اضافه کنید.با توجه به افزایش قیمت ها باید ۲ میلیونی هزینه کنید.اگر از نظر هزینه مشکلی ندارید سیستم خوبی میشه.

13. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هم مدل سیب رو تست کردم فروشگاه آکوستیک صدای خوبی داره. بر خلاف تصور اولیه ام حتی تو موزیک هم اصلاً کم نمی یاره.
    از لحاظ مشخصات کاتالوگی مدل سیب از dome بالاتره.

ضعف باندای 1312 نسبت به 1311 استفاده کردن از بلندگو های فول رنج نسبت به مدل 2way هست که به نظر من یه پسرفت محسوب می شه. ولی همچنان دستگاه خوبیه

15. این کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •