آقا ثبت نام آزاد امسال اینترنتی یا حضوری آخه سایت دانشگاه آزاد واحد تهران شمال برنامه ثبت نام حضوری هم داده و هم یه چیزایی در مورد ثبت نام اینترنتی نوشته حالا چه جوریاست؟
آقا ثبت نام آزاد امسال اینترنتی یا حضوری آخه سایت دانشگاه آزاد واحد تهران شمال برنامه ثبت نام حضوری هم داده و هم یه چیزایی در مورد ثبت نام اینترنتی نوشته حالا چه جوریاست؟
سلام دوست عزيز.
تاريخ 23 شهريور دانشگاه آزاد شرايط و نحوه ي ثبت نام رو اعلام ميكنه![]()
حذف شود................
Last edited by smallfrank; 08-09-2011 at 13:37.
من پرسیده بودم که انتخاب اولم که به اشتباه مرکز رباط کریم رشته آی تی انتخاب شده بود، قبول شدم. اما چون دوست داشتم تهران شمال رشته آی تی و یا رودهن نرم افزار قبول بشم و از طرفی هم مشکل سربازی ندارم و فوق دیپلم الگترتکنیک هستم و سر کار هم میرم و رباط کریم هم دوره و هم رفتن به رباط کریم برای من مشکله، نمیخوام برم ثبت نام کنم و میخوام منتظر تکمیل ظرفیت بشم. پاسخ داده بودید که نمیتونید در تکمیل ظرفیت رشته دیگری انتخاب کنید.
حالا میخوام بپرسم که منظورتون اینه که من در تکمیل ظرفیت فقط باید دانشگاه هایی رو انتخاب کنم که رشته آی تی دارن نه دانشگاه هایی که رشته نرم افزار دارن؟ و دوم اینکه اگه من الان ثبت نام نکنم و در ترم بعد تکمیل ظرفیت قبول نشدم و یا اصلا تکمیل ظرفیت نذارن میتونم برم همین رباط کریم ثبت نام کنم یا اینکه اسمم حذف میشه؟ البته من شنیدم که میشه چون شهریه ثابت ترم اول + شهریه ثابت ترم دوم + شهریه متغیر ترم دوم ازت میگیرن و به راحتی ثبت نامت میکنن. آیا این حرف با توجه به در دست ساخت بودن ساختمان جدید مرکز رباط کریم درسته؟
اقا رباط کریم نری بهتره!هرکس رفته فرار کرده!واقعاً جدّی گفتم
بستگی داره چه ترمی انصراف بدین!
تا قبل از ترم دوم هزینه ای دریافت نمیکنند ولی بعد از ترم دو هزینه رو طبق فرمولی که داره باید بپردازید.
شما متولد چ هسالی هستید؟
شما در کل یکبار میتونید از معافیت تحصیلی استفاده کنید.
اگر میخواید سال دیگه کنکور بدهید اگر امسال میتونید دانشگاه پیام نور قبول شوید میتوانید با گرفتن مرخصی از دانشگاه برای سال بعد بخونید.
بالاخره برای تحویل مدارک باید حضوری برید.
ممنون که پاسخ دادید، اما من دوتا سوا پرسیده بودم یکی بابت تکمیل ظرفیت و اون یکی بابت ثبت نام در ترم بعد. در ضمن توضیح بده که چرا نرم؟ خیلی ممنون.نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)