بله برای من که اینطور هست.برید سایت report.asiatech.ir برای چک کردن حجم
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
بله برای من که اینطور هست.برید سایت report.asiatech.ir برای چک کردن حجم
رفتم ولی نفهمیدم حجمی چقدر مونده. فقط یه اعتبار نوشته که نفهمیدم یعنی چی
سلام پارس انلاین داشتم ماهیانه متتوسط (سرعت 1 مگ ) 25 گیگ دان میکردم خر شدم رفتم شاتل گرفتم (طمع کردم ) 1 ماهه 1 مگ (خوب شد 3 ماهه نگرفتم) حساب کردم شبایی که سرعتم باز بوده 6 گیگ دان کردم اصلا این شاتل ( آرانیک) اخره کلاهبرداریه ای تو روحه مدیر عامله دزدش تو این یک ماه من 5 شب تونستم دان کنم بقیه شبا سرعته دانلودم 4 یا 5 بود حتی فیس بوکم نمی تونستم برم ای تو روحه مدیر عامله دزدش اگه شمارشو داشتم دهنشو سرویس می کردم خب خلاصه حالا قراردادم تموم شده میخوام برم بیست نت بگیرم دوستان کسی هست که نامحدودشو گرفته باشه چجوریاست سرعت دانلود چقدره ؟ بنده مرکز مدرس هستم تورو خدا یکی مارو راهنمایی کنه که مثله شاتل سرمون نیاد
سلام
منم یه زمانی حدود 5 سال مشترک شاتل نکبت بودم/من 4 5 جا (تنظیم مقررات -استانداری - اداره بازرگانی-تعزیرات) شکایت کرذم/ شماشو من دارم برات پ.خ میکنم یه مدت حسابی دهنشو سرویس کردم / فقط حواست باشه گیرت نیاره خیلی *** *** هست/منم مرکز مدرسم/شرکتی بدتر از شاتل ندیدم با اون مدیر بی همچیزش
از پنل سمت چپ بر اساس زبان انتخابی روی Reports یا گزارشات کلیک کن بعد سمت راست پایین بیا تا به قسمت Detail Connections برسی ،تو این قسمت ساعت و تاریخ و حجم استفاده شده ثبت میشه ، اگر مجموع Send و Receive رو توی ستون Volume نوشته یعنی به همون اندازه از حجم کم کرده ولی اگر صفر نوشته یعنی رایگان حساب شده
Last edited by sa48; 09-08-2012 at 09:51.
میزان حجم دانلود شبانه محدودیت داره؟
محدودیت نداره فقط تعرفه هایی که نیم بها حساب می کنن فرق داره
بابا یکی آدرس سایت سپنتا رو بده.
سایت شیرازش رو میخوام.
یعنی اینجا کسی سپنتا نداره؟خوب شارژش رو چجوری چک میکنه؟
سپنتا شبانه نداره؟
سرعت دانلود شبانه رایگانتون چنده؟شبی چقدر دانلود میکنید؟
سرویستون رو هم بگید بی زحمت.ممنون.
i[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه شبانه رایگان نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)