با برنامه pro-evo editing studio 2009 تقریبا هر ویرایش و ادیتی که خواستی میتونی انجام بدی .
با برنامه pro-evo editing studio 2009 تقریبا هر ویرایش و ادیتی که خواستی میتونی انجام بدی .
ممکنه یاد بدین چه جوری میشه اینو تو بازی آورد؟
کسی برنامه ی تبدیل دسته ی xbox 360 به ps2 در کامپوتر در بازی pes 2009 رو داره؟
اگه لینک رو بزارین ممنون میشم
چجوری اگیلیتی رو در bal بالای 90 ببرم در صورتی که اگیلیتی پیشرفت نمیکند.
یک سری نرم افزار دوستان توی تاپیک گذاشتن
با اونا میتونی هر کدوم از قابلیت هات رو که خواستی افزایش بدی
حالا غیر از تقلب،اجیلیتی چجوری زیاد میشه؟رو چی باید تمرکز کرد؟من هیچ رقمه نتونستم زیادش کنم.
خیر به هیچ وجه بالا نمیره منم با ترینر بالا بردمش
در ضمن agility توی مستر لیگ هم بالا نمیره .
و در اخر اگه بازیکنی سرعتش بالا باشه ولی agility پایینی داشته باشه مثل این میمونه که یه ماشین بوگاتی اخرین مدل لاستیکش کم باد باشه .![]()
چطور ميشود صداي گزارش گر را ويرايش كرد
با چه برنامه ای ....مثلا خودم گزارش بازی رو بکنم یا اسم بازیکنهای ایرانی رو بهش اضافه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نیست بدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اینکارو 3 ساله پیش تو ورژن 6 کردم
صدا خودم رو گذاشتم البته فقط چند جا
یادمه صدا مزدک میرزایی رو ضبط کردم و برای بازیکنایی مثل اکبرپور . باقری .و... گذاشتم
دقیقا یادم نیست ولی باید صدای ضبط شده خودت یا مثلا فردوسی پور رو به همون فرمت فایل های بازی تبدیل کنی بعد با برنامه GGS باید فایل های بازی رو از توی پوشه img باز کنی بعد و کلی فایل صوتی اونجا هستش که باید صدایی که میخوایی رو پیدا کنی ( البته اگه فقط اسم میخوای بگی پیدا کردنش مشکل نیست ) و صدای خودت رو جایگزین کنی . مثلا اکپرپور که خودت ضبط کردی رو جای رونالدو بزار و برو توی ادیت بازی و روی اکبرپور و برای صداش رونالدو رو انتخاب کن .
البته خیلی دردسر داره. منم خیلی ساده توضیح دادم.............
![]()
Last edited by Google Spider; 11-02-2009 at 08:47. دليل: تصحیح
سلام
krauser جان از راهنمایت ممنون انگار درست شد.
کسی کیت جدید استقلالو نداره ؟![]()
![]()
![]()
Last edited by Mehdi.ss; 12-02-2009 at 02:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)