تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 628 از 2550 اولاول ... 12852857861862462562662762862963063163263867872811281628 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,271 به 6,280 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

اینم تست امروز

ماکس نت 128 نامحدود

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

یه هفته است راحت با سرعت 300 دانلود میکنی (از اون باگ هم سواستفاده میکنی)
    حالا یه روز اینطور شده ناراحتی نداره که
    اخه این که دلیل نمیشه یه شب سرعت زیاد بدن یه شب اصلا ندن
    یعنی چی(البته مثل اینکه بعد از یه ساعت اوضاع خوب شده ، 1 گیگ لااقل دانلود کرد و روی مارو سفید نگه داشت)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

اینم تست امروز

ماکس نت 128 نامحدود
    نامحدود ماکس نت پس خیلی بهتر از همارا هست
    مال منو ببین :
    همارا 128 نامحدود :

البته چون رسانت هم از بزرگ نت اریا میگیره اینم احتمال داره نامحدودش شبیه ماکسنت باشه
    اخه این که دلیل نمیشه یه شب سرعت زیاد بدن یه شب اصلا ندن
    یعنی چی(البته مثل اینکه بعد از یه ساعت اوضاع خوب شده ، 1 گیگ لااقل دانلود کرد و روی مارو سفید نگه داشت)
    چرا دلیل نمیشه ؟
    مثل اینکه یادت رفته تو ایران زندگی میکنیم ؟
    یادمه همارا بعد از عید همچین سرعت شبانه اش بد شده بود که حالم از اینترنت به هم میخورد
    اونم نه فقط 15 روز
    بلکه چند ماه

دیشب سرعت منم که خراب بود
    و اصلا بیشتر از 60 نمیرفت
    Last edited by golmohammadi; 26-04-2011 at 12:02.

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

دیگه باید از شرکت ها دیگه سرویس بگیریم دیگه همارا سیستم دیگه داره شورشو در میاره ...

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

13 ماکس نت ارومیه یه دزده !

من اطمینان دارم که یوزر kamran987456 از کارکنان ماکس نت نیست! چه دلیلی داره که تضمین بده!
    ولی هم بر حسب تجربه و هم رویه اینطوره که ماکس نت اول در تبریز سرویس های جدیدش رو ارائه میده و بعد در بقیه مناطق فعال میکنه
    البته وضع ماکس نت ارومیه به نسبت تبریز اصلا جالب نیست در صورتی که خودشون اطلاع دارن و حداقل کاری که میتونن انجام بدن کم کردن قیمته

1- - در اینکه ماکس نت سرویسهای جدید رو در ارومیه هم ارائه خواهد داد شکی نیست، اما کی؟ لابد 6 ماه دیگه!
    منظورم از تضمین طعنه به ایشون بود که خیلی قاطعانه گفتن بزودی فعال خواهد شد. بقول شما اگه کارمند اونجا نیستن پس چطور اینقدر مطمئن میگن بزودی؟

2- به نکته خوبی اشاره کردید. وقتی خودشون هم میدونن کیفیت سرویسهاشون خوب نیست به جای کاهش قیمت افزایش قیمت داشتن. مثلا اکانت 128 سه ماهه 9گیگ که 37 تومن بود شده 43 تومن (همون قیمتی که در تبریز میدن) اما آیا کیفیت هم مثل تبریز خوبه؟قطعا نه. در ثانی در تبریز واسه راه اندازی 10 تومن میگیرن،ارومیه 13 تومن میگیرن و وقتی هم که میگی اون 3 تومن واسه چیه؟ میگن که اینجا مخابرات از ما 13 تومن میگیره!!!
    خیلی تابلوئه که طرف داره مثل چی دروغ میگه ولی... بماند!

بذارید یه چیزی تعریف بکنم:

من رفتم از ماکس نت اکانت بگیرم.همین که رسیدم پشت در شرکت گوشیم زنگ خورد و من همونجا در سالن مشغول صحبت شدم که حدودا یک ربع طول کشید. بعدش که رفتم تو و مشغول پر کردن فرم شدم مسئول فروش شروع کرد به صحبت که بعضیا چقدر گدا هستن!!! گفت: یه نفر درست قبل از اومدن شما اومده بود اینجا کلی ما رو علاف کرد و وقتی شنید هزینه راه اندازی 13 تومنه اعتراض کرد که چرا 3 تومن اضافی میگیرید؟ و شروع کرد به چونه زدن و گدابازی در آوردن.انگار که اینجا بقالیه! آخر سر هم سرویس نگرفت بخاطر 3 تومن و رفت!
    در حالی که مخابرات اون 13 تومن رو از ما میگیره.
    منم گفتم کی اینجا بود؟ دختره گفت حدود 5 دقیقه قبل از اومدن شما!!!
    در حالی که من یک ربع پشت در شرکت تو راهرو داشتم با موبایل حرف میزدم و هیچ کس از شرکت خارج نشد.
    اینجا بود که فهمیدم میخوان من در رو در بایستی گیر کنم و اون 3 تومن اضافه رو بدم.

3تومن پولی نیست اما چون بعضیا آدم رو خر فرض میکنن و میخوان سر آدم کلاه بذارن، آدم زورش میاد اون پولو بده. واسه همین من هم خیلی محترمانه با یه بهانه ای زدم بیرون و دیگه برنگشتم.

حالا شما بگین ماکس نت ارومیه دزد هست یا نه؟؟؟ پول اضافی میگیرن در عوض سرویس آشغال تحویل میدن!
    Last edited by urumchi; 26-04-2011 at 14:24.

6. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

خنده اوره

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

1- - در اینکه ماکس نت سرویسهای جدید رو در ارومیه هم ارائه خواهد داد شکی نیست، اما کی؟ لابد 6 ماه دیگه!
    منظورم از تضمین طعنه به ایشون بود که خیلی قاطعانه گفتن بزودی فعال خواهد شد. بقول شما اگه کارمند اونجا نیستن پس چطور اینقدر مطمئن میگن بزودی؟

2- به نکته خوبی اشاره کردید. وقتی خودشون هم میدونن کیفیت سرویسهاشون خوب نیست به جای کاهش قیمت افزایش قیمت داشتن. مثلا اکانت 128 سه ماهه 9گیگ که 37 تومن بود شده 43 تومن (همون قیمتی که در تبریز میدن) اما آیا کیفیت هم مثل تبریز خوبه؟قطعا نه. در ثانی در تبریز واسه راه اندازی 10 تومن میگیرن،ارومیه 13 تومن میگیرن و وقتی هم که میگی اون 3 تومن واسه چیه؟ میگن که اینجا مخابرات از ما 13 تومن میگیره!!!

من رفتم از ماکس نت اکانت بگیرم.همین که رسیدم پشت در شرکت گوشیم زنگ خورد و من همونجا در سالن مشغول صحبت شدم که حدودا یک ربع طول کشید. بعدش که رفتم تو و مشغول پر کردن فرم شدم مسئول فروش شروع کرد به صحبت که بعضیا چقدر گدا هستن!!! گفت: یه نفر درست قبل از اومدن شما اومده بود اینجا کلی ما رو علاف کرد و وقتی شنید هزینه راه اندازی 13 تومنه اعتراض کرد که چرا 3 تومن اضافی میگیرید؟ و شروع کرد به چونه زدن و گدابازی در آوردن.انگار که اینجا بقالیه! آخر سر هم سرویس نگرفت بخاطر 3 تومن و رفت!
    در حالی که من یک ربع پشت در شرکت تو راهرو داشتم با موبایل حرف میزدم و هیچ کس از شرکت خارج نشد.
    اینجا بود که فهمیدم میخوان من در رو در بایستی گیر کنم و اون 3 تومن اضافه رو بدم.

3تومن پولی نیست اما چون بعضیا آدم رو خر فرض میکنن و میخوان سر آدم کلاه بذارن، آدم زورش میاد اون پولو بده. واسه همین من هم خیلی محترمانه با یه بهانه ای زدم بیرون و دیگه برنگشتم.

حالا شما بگین ماکس نت ارومیه دزد هست یا نه؟؟؟ پول اضافی میگیرن در عوض سرویس آشغال تحویل میدن!
    عجب قضیه ای .....
    من به اون دروغ گفتنشون چیزی نمیگم
    ولی برای اینکه 3 تومن را بگیرند ازت اینهمه نقشه کشیدند برای این واقعا ای ام ساری
    در کل توی ایران هرکسی یا شرکتی کمی به خودش اومد دیگه نمیشه گرفتدش
    Last edited by golmohammadi; 26-04-2011 at 15:01.

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

به جون خودم اگه من اونجا بودم همه جارو میریختم به هم
    به خاطر این همه کلک سوار کردن برای 3 تومن ناقابل
    من چند سال پیش رفتم پارس افلاین میخواستم از اونا سرویس بگیرم
    اونا برای هزینه نصب از من 15 تومن خواستن
    حالا این به کنار بعد هم موقع قرارداد گقت که تا 10 روز دیگه بهتون زنگ میزنیم که اگه فعال شد بگیم استفاده کنین
    خلاصه سر ایمکه منو این همه الاف کردن و بعد از عقدر قرارداد گفتن 10 روز کلی چیز بازی در اوردم
    اخرش هم پولمو گرفتم و بیخیال پارس افلاین شدم
    Last edited by fanoostalaei; 26-04-2011 at 15:03.

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من همارا کلاسیک محدود به صورت آنلاین گرفتن به قول خودمون اوف هم نگفتم
    واقعا فروشندگیشون خوبه اما کلا هزینه ی اینترنت تو ایران ناعادلانس

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من 128 سه ماهه 9 گیگ مکس نت داشتم (دو دوره) که الان 43 تومن برای تمدیدش باید بدم. هر شب 1.4 گیگ دانلود داشتم.
    چون برای خط تلفن دیگه ای میخوام، میتونم از شرکت دیگه ای تمدید کنم. (البنه باید دوباره 10 تومن بدم)
    برام سرعت وبگردی صبح و دانلود شب مهمه.
    با این شرایط سراغ گزینه هایی مثل صبا و ... برم یا همارا بمونم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •