اینم تست امروز
ماکس نت 128 نامحدود
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اینم تست امروز
ماکس نت 128 نامحدود
![]()
اخه این که دلیل نمیشه یه شب سرعت زیاد بدن یه شب اصلا ندن
یعنی چی(البته مثل اینکه بعد از یه ساعت اوضاع خوب شده ، 1 گیگ لااقل دانلود کرد و روی مارو سفید نگه داشت)
نامحدود ماکس نت پس خیلی بهتر از همارا هست
مال منو ببین :
همارا 128 نامحدود :
البته چون رسانت هم از بزرگ نت اریا میگیره اینم احتمال داره نامحدودش شبیه ماکسنت باشه
چرا دلیل نمیشه ؟
مثل اینکه یادت رفته تو ایران زندگی میکنیم ؟
یادمه همارا بعد از عید همچین سرعت شبانه اش بد شده بود که حالم از اینترنت به هم میخورد
اونم نه فقط 15 روز
بلکه چند ماه
دیشب سرعت منم که خراب بود
و اصلا بیشتر از 60 نمیرفت
Last edited by golmohammadi; 26-04-2011 at 12:02.
دیگه باید از شرکت ها دیگه سرویس بگیریم دیگه همارا سیستم دیگه داره شورشو در میاره ...
1- - در اینکه ماکس نت سرویسهای جدید رو در ارومیه هم ارائه خواهد داد شکی نیست، اما کی؟ لابد 6 ماه دیگه!
منظورم از تضمین طعنه به ایشون بود که خیلی قاطعانه گفتن بزودی فعال خواهد شد. بقول شما اگه کارمند اونجا نیستن پس چطور اینقدر مطمئن میگن بزودی؟
2- به نکته خوبی اشاره کردید. وقتی خودشون هم میدونن کیفیت سرویسهاشون خوب نیست به جای کاهش قیمت افزایش قیمت داشتن. مثلا اکانت 128 سه ماهه 9گیگ که 37 تومن بود شده 43 تومن (همون قیمتی که در تبریز میدن) اما آیا کیفیت هم مثل تبریز خوبه؟قطعا نه. در ثانی در تبریز واسه راه اندازی 10 تومن میگیرن،ارومیه 13 تومن میگیرن و وقتی هم که میگی اون 3 تومن واسه چیه؟ میگن که اینجا مخابرات از ما 13 تومن میگیره!!!
خیلی تابلوئه که طرف داره مثل چی دروغ میگه ولی... بماند!
بذارید یه چیزی تعریف بکنم:
من رفتم از ماکس نت اکانت بگیرم.همین که رسیدم پشت در شرکت گوشیم زنگ خورد و من همونجا در سالن مشغول صحبت شدم که حدودا یک ربع طول کشید. بعدش که رفتم تو و مشغول پر کردن فرم شدم مسئول فروش شروع کرد به صحبت که بعضیا چقدر گدا هستن!!! گفت: یه نفر درست قبل از اومدن شما اومده بود اینجا کلی ما رو علاف کرد و وقتی شنید هزینه راه اندازی 13 تومنه اعتراض کرد که چرا 3 تومن اضافی میگیرید؟ و شروع کرد به چونه زدن و گدابازی در آوردن.انگار که اینجا بقالیه! آخر سر هم سرویس نگرفت بخاطر 3 تومن و رفت!
در حالی که مخابرات اون 13 تومن رو از ما میگیره.
منم گفتم کی اینجا بود؟ دختره گفت حدود 5 دقیقه قبل از اومدن شما!!!
در حالی که من یک ربع پشت در شرکت تو راهرو داشتم با موبایل حرف میزدم و هیچ کس از شرکت خارج نشد.
اینجا بود که فهمیدم میخوان من در رو در بایستی گیر کنم و اون 3 تومن اضافه رو بدم.
3تومن پولی نیست اما چون بعضیا آدم رو خر فرض میکنن و میخوان سر آدم کلاه بذارن، آدم زورش میاد اون پولو بده. واسه همین من هم خیلی محترمانه با یه بهانه ای زدم بیرون و دیگه برنگشتم.
حالا شما بگین ماکس نت ارومیه دزد هست یا نه؟؟؟ پول اضافی میگیرن در عوض سرویس آشغال تحویل میدن!
Last edited by urumchi; 26-04-2011 at 14:24.
خنده اوره
![]()
عجب قضیه ای .....
من به اون دروغ گفتنشون چیزی نمیگم
ولی برای اینکه 3 تومن را بگیرند ازت اینهمه نقشه کشیدند برای این واقعا ای ام ساری
در کل توی ایران هرکسی یا شرکتی کمی به خودش اومد دیگه نمیشه گرفتدش
Last edited by golmohammadi; 26-04-2011 at 15:01.
به جون خودم اگه من اونجا بودم همه جارو میریختم به هم
به خاطر این همه کلک سوار کردن برای 3 تومن ناقابل
من چند سال پیش رفتم پارس افلاین میخواستم از اونا سرویس بگیرم
اونا برای هزینه نصب از من 15 تومن خواستن
حالا این به کنار بعد هم موقع قرارداد گقت که تا 10 روز دیگه بهتون زنگ میزنیم که اگه فعال شد بگیم استفاده کنین
خلاصه سر ایمکه منو این همه الاف کردن و بعد از عقدر قرارداد گفتن 10 روز کلی چیز بازی در اوردم
اخرش هم پولمو گرفتم و بیخیال پارس افلاین شدم
Last edited by fanoostalaei; 26-04-2011 at 15:03.
من همارا کلاسیک محدود به صورت آنلاین گرفتن به قول خودمون اوف هم نگفتم
واقعا فروشندگیشون خوبه اما کلا هزینه ی اینترنت تو ایران ناعادلانس
من 128 سه ماهه 9 گیگ مکس نت داشتم (دو دوره) که الان 43 تومن برای تمدیدش باید بدم. هر شب 1.4 گیگ دانلود داشتم.
چون برای خط تلفن دیگه ای میخوام، میتونم از شرکت دیگه ای تمدید کنم. (البنه باید دوباره 10 تومن بدم)
برام سرعت وبگردی صبح و دانلود شب مهمه.
با این شرایط سراغ گزینه هایی مثل صبا و ... برم یا همارا بمونم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)