تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 628 از 775 اولاول ... 128528578618624625626627628629630631632638678728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,271 به 6,280 از 7750

نام تاپيک: مباحث و مشکلات نرم افزار یاهو مسنجرYahoo Messenger

داره خودمونی میشه Armin1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام ...

ببخشید من چند ماه پیش یه آیدی با پسوند ymail ساختم و از همون روز اول به یه مشکل اساسی خوردم و هر کاری هم کردم نتونستم حلش کنم تا الان که مزاحم شما شدم ، من با سرویس voice mail یاهو خیلی کار می کنم و مشکل این آیدی اینجاست که وقتی کسی برام پیام می ذارن یه صفخه باز می شه که voice mail آیدی و تنظیم کنم و تو تنظیماتش ازم می خواد یه ایمیل بهش معرفی کنم تا پیام هام رو بفرسته اونجا ، وقتی من می خوام تعیین کنم و صفحه لاگین یاهو میاد هر چی پسورد رو می زنم سایت لاگین می کنه ولی دوباره همون صفحه میاد که پسورد می خواد و از همه مهم تر ایمیل رو هم انتخاب نمی کنه که پیام بره داخلش ، می خواستم ببینم کسی می دونه چه طوری باید این مشکل رو برطرف کنم ؟
    کسی نیست بتونه راهنماییم کنه ؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

بچه یکی کمک کنه . دیروز حدود 2000 تا فونت انگلیسیی و فارسی برای نرم افزار ورد ریختم توی پوشه فونت ویندوز بعد وقتی به یاهو وصل شدم آفلاینهامو و پیامهامو مربع مربع نشون میده که وقتی کپیشون میکنم توی یه فایل تکست ظاهر میشن چطور درستش کنم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

<FONT size=3>سلام.چند وقتیه من هرچیpm آفلاین میزنم برای هیچکس نمیره ووقتی تو روم که میرم هیچکس pmهای منو نمیگیره هرورژنی از مسنجرم ریختم حل نمیشه.بعضی وقتا pm تو روم میگیرن ولی بعضی وقتا نه.pm آفلاین ام اصلا برای کسی نمیره.الان با وایمکس کانکت می
    Last edited by alirezaforghani; 21-10-2010 at 17:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض this computer does not appear to have audio

[QUOTE]سلام
    تو کنفرانس وقتی می خوام صدای طرف مقابل را می خواهم داشته باشم پبغام زیر را به من می دهد و من هم اصلا صدای آنرا ندارم .تو device manageer هم تمام قطعات را شناخته. موزیک هم که می گذارم صدا دارم. <رژن yahoo messenger بالا 10 هست
    [/QUOTE/]
    آخه من الان با xp تست کردم (البته ورژن 9) جواب داد. یعنی صدا را بدون مشکلی ارسال و دریافت کردم
    یک نفر جواب من را خواشا بده

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

بچه یکی کمک کنه . دیروز حدود 2000 تا فونت انگلیسیی و فارسی برای نرم افزار ورد ریختم توی پوشه فونت ویندوز بعد وقتی به یاهو وصل شدم آفلاینهامو و پیامهامو مربع مربع نشون میده که وقتی کپیشون میکنم توی یه فایل تکست ظاهر میشن چطور درستش کنم ؟

کمک کنید . توروخدا چطوری میتنونم فونتهامو درست کنم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه zeus_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان چند تا سوال دارم

1- آخرین ورژن این برنامه چنده؟؟؟ ورژن دقیق رو می خوام.

2- گاهی وقتا مسنجر من بی دلیل پیغام اررور میده و بسته می شه و مجبورم دوباره برنامه رو بازم کنم و لاگین کنم. دلیلش چیه؟

3- جدیدا یه مشکلی پیدا کردم.... گاهی وقتا صفحه ی PM سفید می شه و هیچ کدوم از نوشته های دریافتی و ارسالی رو نشون نمیده و مجبورم مسنجر رو ببندم و دوباره بازکنم. مشکل از کجاست؟؟

ممنون می شم اگه کسی راهنمایی کنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان چند تا سوال دارم

1- آخرین ورژن این برنامه چنده؟؟؟ ورژن دقیق رو می خوام.

2- گاهی وقتا مسنجر من بی دلیل پیغام اررور میده و بسته می شه و مجبورم دوباره برنامه رو بازم کنم و لاگین کنم. دلیلش چیه؟

3- جدیدا یه مشکلی پیدا کردم.... گاهی وقتا صفحه ی PM سفید می شه و هیچ کدوم از نوشته های دریافتی و ارسالی رو نشون نمیده و مجبورم مسنجر رو ببندم و دوباره بازکنم. مشکل از کجاست؟؟

ممنون می شم اگه کسی راهنمایی کنه
    سلام سوال اول
    10.0.0.1270
    سوال دوم:اگه ممکنه ارور رو بنویسید یا یه عکس ازش بزاید من فکر کنم به خاطر سرعت ضعیف اینترنت هست
    3:از نسخه ی بتا که استفاده نمی کنید یه نسخه درست و حسابی سازگار با ویندوز نصب کنید.

8. این کاربر از aliupdate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

کمک کنید . توروخدا چطوری میتنونم فونتهامو درست کنم .

شما System Restore کن مشکلتون حل میشه

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام
    تو کنفرانس وقتی می خوام صدای طرف مقابل را می خواهم داشته باشم پبغام زیر را به من می دهد و من هم اصلا صدای آنرا ندارم .تو device manageer هم تمام قطعات را شناخته. موزیک هم که می گذارم صدا دارم. <رژن yahoo messenger بالا 10 هست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آخه من الان با xp تست کردم (البته ورژن 9) جواب داد. یعنی صدا را بدون مشکلی ارسال و دریافت کردم

تو محیط کنفرانس ویس فعاله و مشکلی نداره و فقط تو محیط عادی هست که پورت ها بسته شدند و امکان voice call و video call نیست
    شما احتمال زیاد سیستم عاملتون دچار مشکلی شده که سخت افزار مورد نظر رو شناسایی نمیکنه چون میگید تو ویندوز xp کار کرده
    در حال حاضر ویندوز شما چیه؟
    درایور های قطعات رو بدرستی و مخصوص همین ویندوز دریافت و نصب کردید؟
    Last edited by Ship Storm; 22-10-2010 at 22:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    من هم حدس می زنم مسیله از دایور باشه. اما نمیدونم مدل کارت صدا چیه که درایور ان را دانلود کنم. تو device manger هم علامت زرد رنگ ندارم. چه کار کنم؟

[/QUOTE/]

تو محیط کنفرانس ویس فعاله و مشکلی نداره و فقط تو محیط عادی هست که پورت ها بسته شدند و امکان voice call و video call نیست
    شما احتمال زیاد سیستم عاملتون دچار مشکلی شده که سخت افزار مورد نظر رو شناسایی نمیکنه چون میگید تو ویندوز xp کار کرده
    در حال حاضر ویندوز شما چیه؟
    درایور های قطعات رو بدرستی و مخصوص همین ویندوز دریافت و نصب کردید؟[/QUOTE]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •