تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 628 از 1081 اولاول ... 128528578618624625626627628629630631632638678728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,271 به 6,280 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ضمن تشكر از تذكرتون خب بگين چجوري آنتي ويروس كاسپر جلوي ورود ويروس رو از گوشي ميگيره در صورتيكه هيچ اعمال نفوذي روش نميتونه انجام بده ؟
    طوريكه درايو گوشي رو اصلا تشخيص نميده
    اگر درايو گوشي به صورت يك درايو در كامپيوتر ظاهر بشه قابل اسكن ميباشه.چون عموما رم گوشي به عنوان يك درايو در كامپيوتر ظاهر ميشه.

من از KIS 2009 استفاده میکنم و از فایل های update شده توسط "Copy updates to folder" نگهداری میکنم. در حال حاضر میخوام از KIS 2010 استفاده کنم. آیا میتونم برای کاهش حجم دانلود از فایلهای update ی که بعد از update نسخه 2009 نگهداری میکردم استفاده کنم؟!
    خير.فايلهاي آپديت نسخه هاي مختلف قابل استفاده براي هم نيستند.

سلام

من مي خواهم Kaspersky Internet Security 2009 را نصب كنم نسخه جديد را ندارم و ودانلود ان هم با سرعت من وحشتناكه

فقط چند سوال دارم

ايا كاسپار هم مثلا مثل نورتون سرعت گير است

اينكه مي گويند فايل با حجم بالا را اگر بخواهي باز كني و كسپر هم نصب باشد تا پنج دقيقه هم طول مي كشد ايا درست است و ايا راه حل هم دارد

لطفا راهنمايي كنيد
    در مورد كاسپر اگر سيستم شما از نظر سخت افزاري ضعيف باشه كاهش سرعت سيستم براي شما محسوس خواهد بود.
    در مورد آن فايل با حجم بالا و طول كشيدن نصب آن در صورت نصب بودن كاسپر من شخصا چنين موردي را نديدم.البته سيستم من از نظر سخت افزاري نسبتا قويه و چيزي از نظر رم و CPU و هارد كم نداره.

نسخه هایی که از طرف کسپر منتشر می شوند final هستند؟ یعنی امکان وجود باگی در آنها نیست؟ یادم میاد که قبلا برخی از دوستان توصیه میکردند که از نسخه های ماقبل آخرین ورژن منتشر شده استفاده بشه. آیا نسخه 9.0.0.736 این چنین نیست؟ راستش ویندوز تازه نسب کردم و میخوام یک نسخه stable و پایدار نصب کنم که چند ماهی داشته باشمش.
    نسخه هايي كه در سايت كاسپر قرار ميگيرند نسخه هاي Final هستند و عموما قبل از انتشار نهايي تلاش شده كه اشكالات و باگهاي آنها برطرف بشه.ولي اين دليل بر اين نيست كه هيچ باگي ندارند.
    نسخه 9.0.736 نسبتا نسبتا خوب و پايدار و كم مشكلي بوده و من شخصا ازش راضي بودم و مشكلي برام ايجاد نكرده.شما هم ميتونيد از اين نسخه با خيال راحت استفاده كنيد.

hamilton عزیز میشه راهنمای تنطیمات kaspersky Internat Security 9 رو برامون بزاری ممنونت میشم خیلی از شکلهل و غیره تو این برنامه با ورژن جدید کمی عوض شده
    راستی اینم بگو که اگر برنامه ای که ویروس نیست رو ویروس میشناسه چیکار کنم البته میدونم بایدtrusted کنم اما نمیدونم کجاش و چطوری

ممنون
    چشم.سعي ميكنم اگر وقت كردم موارد را تهيه كنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام دوستان
    چرا کاسپر 2010 باعث کاهش سرعت اینترنت می شود ؟ و چرا با idm و کلا دانلود از اینترن مشکل دارد . من هر وقت می خواهم از سایتی دانلود کنم باید مدتی صبر کنم تا صفحه دانلود بیاد و یا اینکه خودش در بک گراند دانلود می کنه و من هیچ خبری ازش ندارم . یکی از دوستان گفته بود که مشکل از پرت 80 است ؟؟ لطفا منو راهنمایی کنید . با تشکر

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست من درايو گوشي ظاهر ميشه و من راحت درون درايور ميرم و كپي و هر گونه اعمالي رو انجام ميدم
    اما نه در فول اسكن كاسپر درايو گوشي رو ميبينه و نه وقتي روي درايو گوشي راست كليك ميكنم آيكون اسكن ظاهر ميشه

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستي يه سوال خيلي مهمتر

چرا كاسپرسكي برنامه جاسوسي golden eye ( چشم طلايي ) رو نميتونه تشخيص بده

امروز يه نفر تو اداره اومد سر سيستمم و تمام پسوردها و حتي كارهاي مدت يك ماه رو خيلي راحت نگاه كرد

بعد با اصرار ازش خواستم برنامه جاسوسي رو كه نصب كرده نشون بده كه ديدم بله كاسپرسكي در نهايت آپديت بودن اونو اسكن ميكنه

و اصلا نه گيري بهش ميده و نه حتي جزو فايلهاي خطرناك معرفيش ميكن

به نظر شما يك آنتي ويروس باحال كه اينقدر در موارد جاسوسي ضعيف عمل نكنه چيه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی دوستان...

یه مشکل خیلی عجیب برای کسپر من پیش اومده !

ویندوز رو عوض کردم و کسپر رو نصب کردم و دیدم اینترنت کلا" کار نمیکنه (فقط به FireFox) ! یعنی حتی 1 کیلوبایت هم دریافت یا ارسال نمیکرد ! کسپر رو که بستم دیدم درست شد ! فکر کردم ایراد از ورژن کسپر باشه ، برای همینم یه ورژن پایینترش رو نصب کردم ، ولی بازم همین مشکل بود !
    ویندوز رو دوباره عوض کردم و دوباره کسپر ورژن پایینتر (kis9.0.0.463en) رو نصب کردم ! ولی دوباره این مشکل رو دارم !

خیلی عجیه ! هیچ ویروسی هم ندارم و برای کار با FireFox کلا" باید کسپر بسته باشه !!

ویندوز زو عوض کردم و الان دارم از ورژن 9.0.0.736 استفاده میکنم و دوباره همون مشکل هست !

با از کار انداختن Firewall هم این مشکل حل نمیشه...

دوستان اگه راهنمایی کنید ممنون میشم...

انشاالله همیشه موفق و شاد و سلامت باشین...

ویرایش:

مشکل حل شد ! ایراد از نرم افزار OrbitDownloader بود ! یه Add-ons روی FireFox نصب میکنه که باید حتما" غیر فعال بشه ! دلیلش رو نفهمیدم ولی با غیر فعال کردنش دیگه مشکلی ندارم !
    Last edited by ali_nnn13; 05-12-2009 at 23:36.

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ولي كلا كاسپر 9 قاطي تشريف داره

7. این کاربر از رعد بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه telescope's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Garage inc

پيش فرض

اینکه گارانتی 1 ساله شرکتی (ایران) هست جریان چیه؟ ممکنه سریالش بلاک بشه یعنی؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اینکه گارانتی 1 ساله شرکتی (ایران) هست جریان چیه؟ ممکنه سریالش بلاک بشه یعنی؟
    كاسپر در ايران داراي چند نمايندگي رسمي هست و اگر طبق دستورالعمل ذكر شده از سريال استفاده نشه به هيچ وجه امكان بلوك شدن سريال نيست.مثلا اگر سريال براي يك PC باشه و فردي از آن در 2 يا چند PC استفاده كنه سريال بلوك ميشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه telescope's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Garage inc

پيش فرض

كاسپر در ايران داراي چند نمايندگي رسمي هست و اگر طبق دستورالعمل ذكر شده از سريال استفاده نشه به هيچ وجه امكان بلوك شدن سريال نيست.مثلا اگر سريال براي يك PC باشه و فردي از آن در 2 يا چند PC استفاده كنه سريال بلوك ميشه.
    در مورد تاپیک اضافی که ایجاد کردم پوزش میخوام.فکر کردم این تاپیک برای نسخه ها یی با لایسنس غیر اوریجیناله....

متشکرم از راهنمایینون. اگه بخواهیم از لایسنس 1 یوزر استفاده کنیم آیا برای یک سیستم با 2 ویندوز هم میشه استفاده کرد یا خیر؟
    لایسنش هم میشه به سیستم جدید منتقل کرد یا خیر؟ البته در آن تاپیک دوست دیگری گفتن که میشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

در مورد تاپیک اضافی که ایجاد کردم پوزش میخوام.فکر کردم این تاپیک برای نسخه ها یی با لایسنس غیر اوریجیناله....

متشکرم از راهنمایینون. اگه بخواهیم از لایسنس 1 یوزر استفاده کنیم آیا برای یک سیستم با 2 ویندوز هم میشه استفاده کرد یا خیر؟
    لایسنش هم میشه به سیستم جدید منتقل کرد یا خیر؟ البته در آن تاپیک دوست دیگری گفتن که میشه.
    ظاهرا مشكلي در استفاده از لايسنس 1 كاربره در يك سيستمي كه داراي 2 ويندوز ميباشه نيست.چون مهم مشخصات سخت افزاري سيستم ميباشه كه در صورت تغيير در آن سريعا توسط كمپاني كاسپر شناسايي و اقدام به بلوك كردن سريال ميكنه.
    زمانيكه از نمايندگي رسمي سريال را تهيه كنيد تمام موارد را خدمت شما اعلام ميكنند.

12. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •