200 KM با پیکان ؟ شوخی که نیست بابا موتور 405 هنوز نمیتونه 190 KM رو دربیاره اونوقت شما داری از چی میگی ؟ لطفا حرفاتون با دلیل و مدرک باشه .
200 KM با پیکان ؟ شوخی که نیست بابا موتور 405 هنوز نمیتونه 190 KM رو دربیاره اونوقت شما داری از چی میگی ؟ لطفا حرفاتون با دلیل و مدرک باشه .
405 نمیتونه!؟ اتفاقا همین هفته پیش 200 تارو باش رفتم! بله طول میکشه اما رفت! مکان هم انتهای کمربندی شیراز!!!
دوست عزیز شوخی نیست مثل اینکه شما هیچگونه شناختی از این ماشین ندارید
اینم سرعت 200km/h
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مربوط به کردستان![]()
از ما ایرانی ها هرچی بگی بر میاد
من هم پر کردم برای در حدود 10 دقیقه اتوبان ساوه به تهران
بابا دمش گرم من که با 405 این کارو کردم مردم از ترس چون لاستیک های جلو استکاک رو از دست داده بودن کاملا
بلند شدن جلو ماشین و برخورد دو باره لاستیک هارو میشود حس کرد و صداش رو میشد شنید .
به هر حال پیکان موتور پژوی سیاست پژو فرانسه برای قالب کردن موتور های مونده رو دستش از 504 این حرکتو کرد که با تمام شدن موتور دست ایران خودرو رو گذاشت داخل پوست گردو .
شخصا میگم از پیکان دل خوشی ندارم![]()
اگر خریدید امید وارم برای شما خوش رکاب باشه . ولی خواهشن اینطوری نرو چون ترمزش برای 80 کیلومتر در ساعت ساخته شده نه برای حتی 120 یا بیشتر![]()
چندتا سوال فنی ،میشه فرمانشو هیدرولیک کرد؟ترمزش هم ABS؟ شدنیه؟هزینه اش ؟ مشکلی نداره اگه بشه؟
برای این کارا باید به مکانیک های مجرب و قدیمی مراجعه کنید
هیدرولیک نمیشه .
برای بوستر abs که حتی برای 405 که خواستم تغییر بدم اول نبود ایساکویش بعد که پیدا شد با هزینه نصب واسم نزدیک به 1.5 تا 2 میلیون می شد .
دلیلش اینه که کاملا سیستم ترمز باید عوض بشه و به همین راحتی نیست و ست کامل ترمز abs باید تهیه بشه .
این پمپ های تقلبی 200 یا 300 تومنی هم کاملا چرت هستن![]()
خب الان با 12 تومن 405 TU5 بهتره یا تندر؟
آقا تو سربالایی پژو 206 وی 9 جلو میزنه یا پارس ای ال ایکس؟
همچنین وی 9 جلو میزنه یا سمند پایه گاز؟
میدونم که این دندش اتوماته و سوالم فقط واسه همینه بدونم اتومات تاثیری تو این کار داره یانه.ایشالله هفته ی آینده میخوام وی 9 بخرم میخوام ببینم زورش خوبه یانه
ممنون
آقا من جواب سوالاتو نمیدونم ولی یه سوال دارم : مگه شما وی 9 نخریده بودی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)