من که 2ماه هم خطم را شارژ نکردم اما هیچ مشکلی پیش نیامد .
این را هم بگم من سرویس اندیشه دارم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من که 2ماه هم خطم را شارژ نکردم اما هیچ مشکلی پیش نیامد .
این را هم بگم من سرویس اندیشه دارم.
بچه ها من 3 شنبه رفتم واسه دوستم اشتراک اندیشه گرفتم ولی هنوز براش وصل نشده.چرا تو اکانت خودم تو سایت اندیشه میرم تخفیف رو برام نزدن؟چی کار باید کرد؟
سلام من جواب سوالتو بلدم چون تا حالا 3 نفر رو معرفی کردم و تا موقعی که سرویس اونی که معرفی کردی کامل وصل نشه واست تخفیفی در نظر نمی گیرن![]()
سلام
باید صبر کنی داداش
وقتی اون کاربر فعال شد تخفیف میگیری.
ممنون من الان 256 رو دارم اما شبها نمیتونم یهصفحه رو هم خوب باز کنم چند دقیقه طول میکش واینترنتم هم همش دیسکانکت میشه .......
حالا ازاین شاتل چه اطلاعی دارید یا اندیشه خوب هستش یا نه........![]()
شما که 3 نفر رو معرفی کردین ماهی 4500 تخفیف میگیرین؟
در مورد اندیشه دوستانی که سرویسش رو دارن نظر می دن
ولی در مورد شاتل بگم سرویس 128 سرعت دانلود 65 تا 80 و سرعت باز کردن صفحات هم خوبه پینگ سرویس هم در حد خوبیه
تاحالا هم دیسکانکت نشدم در مجموع خیلی ازش راضیم به شما هم توصیه می کنم یه بار امتحان کن ارزشش رو داره
128 تا 3 گیگ 13900 تومان
256 تا 3 گیگ 16900 تومان
512 تا 3 گیگ 18900 تومان
سرعت دانلودش خوبه (الان) رو 70 ثابته ... اما چرا بعضی اوقات صفحات باز نمیشه و سرعت دانلود میشه 0 اصلا قطع میشه ؟ مودم رو خاموش روشن میکنم دوباره واسه 15 دقیقه خوب کار میکنه و بعد دوباره قاطی پاتی میشه ... احتمال داره درست بشه ؟ و مشکلش گذرا باشه یا تا ابد همینطوریه ؟ شاتل .128 . خط 424 ؟؟؟ لطفا کمک کنید دوستان
سلام شما اول بفرمایید که همین الانم dsl دارین یا نه بعدش تو کدوم مرکر مخابراتی هستین من خودم 128 از اندیشه دارم تو مرکز 2 روزها تا120 کیلو بالا می ره شبها از 2 هفته پیش به اینور خیلی بهتر شده و تا 45 کیلو بالا می ره من 3 ساله مشترکشم و کلا نسبت به بقیه شرکتها stable تره چون همین شاتل 1 ماه پیش کاربراش کاملا راضی بودن اون موقع هم همه می گفتن اولشه باید کمی منتظر بمونیم ببنیم چی میشه که به نظر می یاد پیش بینی ها درست از اب در اومده چون کم کم صدای اعتراض مشترکاش در اومده که اگه پست های چند صفحه قبل رو با 1 ماه قبل مقایه کنی متوجه می شی![]()
يكي ديگه رو بدبدخت كردي ؟:ديبچه ها من 3 شنبه رفتم واسه دوستم اشتراک اندیشه گرفتم ولی هنوز براش وصل نشده.چرا تو اکانت خودم تو سایت اندیشه میرم تخفیف رو برام نزدن؟چی کار باید کرد؟
من كلي از رفيقامو برده بودم انديشه اما هيچ تخفيفي به من ندادن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)