تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 628 از 1174 اولاول ... 1285285786186246256266276286296306316326386787281128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,271 به 6,280 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

با حمايت باشگاه رئال مادريد، شوستر ماندني شد
    ------------------------------------
    باشگاه رئال مادريد اسپانيا، دوشنبه شب از سرمربي آلماني خود برند شوستر، به رغم نتايج بسيار ضعيفي كه اخيرا كسب كرده، حمايت و ادامه حضور وي را تضمين كرد.

پديا مياتوويچ مدير فني اين باشگاه در يك كنفرانس خبري اظهار داشت:به اين سرمربي اعتماد كامل داريم. او با وجود بدشانسي در مسابقات اخير، كارش را بسيار خوب انجام مي‌دهد.

رئال مادريد بعد از شكست هايي كه اخيرا داشته، با پنج امتياز اختلاف نسبت به تيم صدرنشين بارسلونا ، در رتبه پنجم جدول مسابقه‌هاي لاليگا (ليگ دسته اول اسپانيا) قرار دارد.

رئال روز شنبه با نتيجه يك بر صفر مغلوب تيم وايادولد شد، در حاليكه چند روز پيش از آن توسط تيم دسته سومي رئال يونيون شكست خورده و از دور رقابتهاي جام حذفي باشگاههاي اسپانيا حذف شده بود.

تمام اين اتفاقات موجب شد كه در مطبوعات اسپانيايي، شايعه نارضايتي سران باشگاه از عمكرد شوستر و شروع جست و جو براي سرمربي جديد قوت گيرد.

مياتوويچ بر همين اساس اظهار داشت: برخي مطالب منتشر شده در مورد شوستر، وي را به حيرت انداخته و افزود:وضعيت او از آغاز فصل تغييري نكرده. ما همچنان از عملكرد شوستر راضي هستيم و نتايج اخير نبايد ما را به يك تصميم گيري نادرست سوق دهد. اما در پايان فصل، جمع بندي كاملي از داشته ها، اهداف، اقدامات لازم و برنامه‌هاي آينده خواهيم داشت.

وي تاكيد كرد:اطمينان دارم كه اين تيم در پايان فصل، همه ما را خشنود خواهد كرد.

مشكل اصلي تيم رئال، گلزني است در حاليكه هفت گل در سه مسابقه اخير دريافت كرده. علاوه بر ضعف دفاع، مصدوميت رود فان نيستلروي و آرين روبن نيز مزيد بر علت شده است. مسئولان باشگاه در تلاشند با به عضويت گرفتن آندري آرشاوين مهاجم روسي باشگاه زنیت سن پترزبورگ، بخشي از مشكلات خود را حل كنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

كارمبئو: آماده كمك به زيدان و رئال هستم
    --------------------------------
    بازيكن سابق رئال مادريد براي كمك به زيدان و رئال مادريد اعلام آمادگي كرد.

به نقل از آس اسپانيا، كريستين كارمبئو دوست صميمي وكيل كريم بن زما است و به زيدان قول داده كه اگر بر سر كار بيايد، اين بازيكن را وادار به انتقال مي‌كند.

وي گفت: اگر پرس برگردد و رونالدو و زيدان نيز در كنار او باشند، همه ما به نجات رئال مادريد اميدوار خواهيم شد. من هم هستم و با همه توان در خدمت رئال مادريد خواهم بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

آ.ث ميلان، شوچنكو را به رئال مادريد مي‌دهد
    ------------------------------
    در صورت صحت شايعه‌هاي منتشره، باشگاه فوتبال آ.ث ميلان ايتاليا آماده است اندري شوچنكو را به رئال

مادريد اسپانيا پيشنهاد بدهد.

اين در حاليست كه روند بحران در رئال مادريد بعد از شكست يك بر صفر شنبه شب مقابل رئال وايادوليد همچنان ادامه دارد، ضعف در خط حمله اين تيم كاملا مشهود است و اخبار اخير در مورد اينكه رود فان نيستلروي تا آخر فصل نمي تواند بازي كند، نيز بيش از پيش اعتماد به نفس بازيكنان اين تيم را پائين آورده است.

رئال قصد داد در فصل نقل و انتقالات زمستانه، دست به جيب شده و تعدادي از بازيكنان صاحب نام را براي تقويت خود به خدمت بگيرد.

پيش از اين و در هفته‌هاي اخير خبرهايي از رفتن بازيكناني مانند اندري آرشاوين، هرنان كرسپو، كارلوس ته وز، ديه گو ميليتو و كلاس يان هانتلار به رئال منتشر شده و اكنون به نظر مي‌رسد كه اندري شوچنكو، آخرين بازيكني است كه به اين فهرست اضافه شده.

روزنامه ماركا افزود: باشگاه كنوني اين مهاجم اوكرايني يعني آ.ث ميلان از آنجايي كه شوچنكو جايي در برنامه‌هاي باقي فصل كارلو آنجلوتي ندارد، آماده است او را به برنابئو پيشنهاد دهد.

اين بازيكن ‪ ۳۲‬ساله در ديدار آ.ث ميلان مقابل بولونا كه به شكست ‪ ۲‬بر يك آنها انجاميد، يكي از بازيكنان اصلي تيمش بود اما از آن پس با توجه به اينكه آنجلوتي سيستم ‪ ۴-۳-۲-۱‬را انتخاب كرده و با قرار گرفتن كاكا و رونالدينيو پشت سر تك مهاجم اين تيم، نيمكت‌نشين شده است.

گفته مي‌شود شوچنكو بعد از فيليپو اينزاگي، پاتو و حتي ماركو بوريه لو جوان، چهارمين انتخاب آ.ث ميلان در خط حمله باشد.

ظاهرا رابطه رئال مادريد با ميلان بعد از اينكه باشگاه اسپانيايي دست از اصرار خود براي جذب كاكا برداشت، بهبود چشمگيري يافته است و انتقال شوچنكو مي‌تواند به سود همه به خصوص رئال باشد گرچه اين بازيكن هم مي تواند در جام قهرمانان باشگاههاي اروپا بازي كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

در واكنش به سخنان هافبك سابق رئال - كالدرون: زيدان به دنبال پول و شهرت است
    ----------------------------------------------------
    مديرعامل باشگاه رئال مادريد در واكنش به سخنان زيدان، وي را نيازمند پول و شهرت توصيف كرد.

به نقل از خبرگزاري فرانسه، رامون كالدرون با انتقاد شديد از سخنان شب گذشته زين الدين زيدان گفت: هواداران وي را مي شناسند. نمي خواهم ماجراي تمديد قرارداد اين بازيكن را فاش كنم كه به خاطر چند صد يورو تا چه حد دچار مشكل شده بود.

مديرعامل رئال ادامه داد: درست است كه او اين روزها در بازي هاي خيريه شركت مي كند؛ اما دليل نمي شود خاطرات گذشته را فراموش كرده باشد.

كالدرون تاكيد كرد: او مي خواهد رئال مادريد را نجات دهد اين خيلي خوب است و من نيز استقبال مي كنم. او مي تواند در انتقال بن زما به رئال مادريد موثر باشد؛ اما چرا اين كار را انجام نمي دهد؟ آيا بايد تكليف سهم مالي او روشن شود تا ما را نجات دهد؟

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نظر شما در مورد این اخبار چیه؟ اگه پرز بیاد زیدان و رونالدو هم بیان بهتره یا همین کالدرون و شوستر و ...
    من که واسه اون روز لحظه شماری می کنم که پرز بیاد . حالم از این کالدرون و مخصوصا شوستر به هم میخوره. بعید میدونم بنزما رو بتونن بیارن.
    آخه شوچنکو اگه آماده بود تو میلان بازی می کرد.
    دیگه دارم گیج میشم

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نظر شما در مورد این اخبار چیه؟ اگه پرز بیاد زیدان و رونالدو هم بیان بهتره یا همین کالدرون و شوستر و ...
    من که واسه اون روز لحظه شماری می کنم که پرز بیاد . حالم از این کالدرون و مخصوصا شوستر به هم میخوره. بعید میدونم بنزما رو بتونن بیارن.
    آخه شوچنکو اگه آماده بود تو میلان بازی می کرد.
    دیگه دارم گیج میشم
    زیدان و رونالدو دو تا نام بسیار بزرگ هستن که میتونن فقط و فقط تو خرید بازیکن بدرد بخورن! وگرنه، مدیر یه چیز دیگه هست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام بچها:
    شرمنده
    بلاخره ای دی اس ال مارو وصل کردن فقط باید اینو بگم که گندش بزنن.
    به جان خودم سرعت خود خط تلفن عادی ما با این چندان فرقی نمیکنه.
    ولش کن.
    من عجیب با اومدن زیزو و رونالدو و اون پرز لعنتی موافقم داش میدونی چیه خیلی باحال میشه(همش تقصیر فیلم اسلحه مرگبار هستش که اینطوری صحبت میکنم جو گیر شدم دی
    به نظر من که یه تفکر جدید رو احساس کردن و تجربه کردن چندان بدک نباشه.
    عشق است کهکشانی ها
    لا اقلش اینه که دیگه مث این کالدرون گند نمیزنن و ابروی تیم رو نمیبرن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-totti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

مانچيني زيرنظر سران رئال

اميدهاي جيورجيس براي مذاكره رسمي مادريدي‌ها

مدير برنامه‌هاي روبرتو مانچيني اميدوار است تا باشگاه رئال مادريد مذاكره رسمي با سرمربي ايتاليايي را آغاز كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، روبرتو مانچيني از زمان جدايي از باشگاه اينتر بيکار شده است اما چند باشگاه مطرح فوتبال اروپا که رئال مادريد يکي از آنهاست علاقمند به جذب وي هستند.

باشگاه اسپانيايي به تازگي دچار بحران شده است و روزنامه اسپانيايي As مدعي شد که سران رئال در صورت دستور اخراج برند شوستر از سوي رامون کالدرون رئيس باشگاه به دنبال جذب روبرتو مانچيني خواهند بود.

با اين حال، مائوريتزيو جيورجيس مدير برنامه‌هاي سرمربي پيشين اينتر با رد شايعه هاي مربوط به مذاکره هاي رسمي رئال مادريد با موکل خود اعلام کرد، در صورت دريافت پيشنهاد رسمي از سوي باشگاه اسپانيايي، اين پيشنهاد را بررسي خواهد کرد.

وي به پايگاه اينترنتي گل گفت: «ما از شنيدن اين خبر كه سران رئال به جذب مانچيني علاقه پيدا كردند، خوشحال هستيم و اين خبر به گوش ما رسيده است اما، هنوز هيچ مذاكره رسمي صورت نگرفته است. اينها همه شايعه‌هاي بي‌پايه و اساس هستند، رئال مادريد با ما پيرامون روبرتو مانچيني تماسي نگرفته و هيچ چيز رسمي نشده است.»

جيورجيس افزود: «با اين حال اميدوارم اين خبر بي‌پايه و اساس نباشد اما، همانگونه كه گفتم باشگاه اسپانيايي پيشنهاد قراردادي نداده است.»

در حالي كه باشگاه كوئينز پارك رنجرز هم از علاقه خود براي جذب مانچيني خبر داده بود، مدير برنامه‌هاي وي تاكيد كرد كه مانچو هدايت اين تيم دسته اولي ليگ برتر را عهده‌دار نخواهد شد.

جيورجيس گفت: «بدون شك Qpr گزينه مانچيني نخواهد بود. ما احترام بسياري براي اين تيم قائل هستيم اما، فكر نمي‌كنم مانچيني به اين تيم برود. اگر رئال مادريد را با Qpr مقايسه كنيد، متوجه دليل اين مساله مي‌شويد. باشگاه Qpr همچون باشگاه فلاويو برياتوره با ما در تماس نبوده است. اين هم شايعه‌ ديگري از سوي رسانه‌ها است كه نمي‌توان چيز بيشتري درمورد آن گفت.»

مدير برنامه‌هاي سرمربي پيشين اينتر در پايان پيرامون جايزه اعطايي به مانچيني به عنوان بهترين سرمربي رقابت‌هاي سري A كه به نيمكت طلايي معروف است، گفت: «از بابت اين جايزه خوشحال هستيم. او شايسته دريافت آن بود. مانچيني مربي بزرگي است و عناوين بسياري بدست آورده و شايستگي كسب اين عناوين را دارد.»

مانچيني اميدوار است تا دير يا زود بتواند جانشين سرمربي آلماني رئال مادريد شده و هدايت کهکشاني ها را به عهده بگيرد.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ائتلاف جديد در رئال عليه كالدرون - زيدان: اگر پرس باشد من هم مي آيم
    ---------------------------------------
    مثلث رئيس سابق رئال مادريد، زيدان و رونالدو قصد دارند مديريت رئال را در اختيار خود بگيرند.

به نقل از آس اسپانيا، زين الدين زيدان كه شب گذشته در يك بازي خيريه با حمايت مالي خود و رونالدو شركت كرد، طي ديداري با پرس از او خواست به صورت رسمي تشكيل ائتلاف خود را براي نجات رئال مادريد اعلام كند.

زيدان گفت: اگر فلورنتينو پرس بيايد من هم مي آيم و اگر رونالدو هم در كنار ما باشد، مي توانيم رئال مادريد را نجات دهيم.

وي افزود: رئال اين روزها به شدت در سايه قرار گرفته و روزنامه ها از بي تجربگي مديران اين باشگاه سوء استفاده كرده و مدام عليه رئال مادريد مطلب مي نويسند. من و رونالدو نمي توانيم اين وضعيت را تحمل كنيم و اگر هواداران موافق باشند بايد انتخابات زودهنگام برگزار كرد.

اخ اگه بشه چی میشـــــــــــــه

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آ.ث ميلان، شوچنكو را به رئال مادريد مي‌دهد
    ------------------------------
    در صورت صحت شايعه‌هاي منتشره، باشگاه فوتبال آ.ث ميلان ايتاليا آماده است اندري شوچنكو را به رئال

مادريد اسپانيا پيشنهاد بدهد.

اين در حاليست كه روند بحران در رئال مادريد بعد از شكست يك بر صفر شنبه شب مقابل رئال وايادوليد همچنان ادامه دارد، ضعف در خط حمله اين تيم كاملا مشهود است و اخبار اخير در مورد اينكه رود فان نيستلروي تا آخر فصل نمي تواند بازي كند، نيز بيش از پيش اعتماد به نفس بازيكنان اين تيم را پائين آورده است.

رئال قصد داد در فصل نقل و انتقالات زمستانه، دست به جيب شده و تعدادي از بازيكنان صاحب نام را براي تقويت خود به خدمت بگيرد.

پيش از اين و در هفته‌هاي اخير خبرهايي از رفتن بازيكناني مانند اندري آرشاوين، هرنان كرسپو، كارلوس ته وز، ديه گو ميليتو و كلاس يان هانتلار به رئال منتشر شده و اكنون به نظر مي‌رسد كه اندري شوچنكو، آخرين بازيكني است كه به اين فهرست اضافه شده.

روزنامه ماركا افزود: باشگاه كنوني اين مهاجم اوكرايني يعني آ.ث ميلان از آنجايي كه شوچنكو جايي در برنامه‌هاي باقي فصل كارلو آنجلوتي ندارد، آماده است او را به برنابئو پيشنهاد دهد.

اين بازيكن ‪ ۳۲‬ساله در ديدار آ.ث ميلان مقابل بولونا كه به شكست ‪ ۲‬بر يك آنها انجاميد، يكي از بازيكنان اصلي تيمش بود اما از آن پس با توجه به اينكه آنجلوتي سيستم ‪ ۴-۳-۲-۱‬را انتخاب كرده و با قرار گرفتن كاكا و رونالدينيو پشت سر تك مهاجم اين تيم، نيمكت‌نشين شده است.

گفته مي‌شود شوچنكو بعد از فيليپو اينزاگي، پاتو و حتي ماركو بوريه لو جوان، چهارمين انتخاب آ.ث ميلان در خط حمله باشد.

ظاهرا رابطه رئال مادريد با ميلان بعد از اينكه باشگاه اسپانيايي دست از اصرار خود براي جذب كاكا برداشت، بهبود چشمگيري يافته است و انتقال شوچنكو مي‌تواند به سود همه به خصوص رئال باشد گرچه اين بازيكن هم مي تواند در جام قهرمانان باشگاههاي اروپا بازي كند.

اه اه اه
    همون لارسن رو بیارن بهتره تا این یارو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •