ویرایش شد:
Backstreetboys
AntAreS
amir 69
alireza7
Ali_BlueBoy
bidastar
ali-23
ddavod
afey
ganje nahofte
hamidreza72
ilp
hesam
iman84
iviartin
A.M.H
ali-ss
ویرایش شد:
Backstreetboys
AntAreS
amir 69
alireza7
Ali_BlueBoy
bidastar
ali-23
ddavod
afey
ganje nahofte
hamidreza72
ilp
hesam
iman84
iviartin
A.M.H
ali-ss
Last edited by Alireza Taji; 23-09-2008 at 15:24.
با وجود ناراحتي از نقد نشدن چك
مجتبي جباري امروز در جلسه روانشناسي شركت كرد
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال صبح امروز در جلسه روانشناسي كه در باشگاه تشكيل شد، حضور پيدا كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، مجتبي جباري كه روزهاي گذشته به دليل پاس نشدن چك هاي دريافتي از باشگاه به حالت اعتراض در تمرينات شركت نكرده بود، صبح امروز در جلسه روانشناسي شركت كرد.
ظاهرا با اين بازيكن تماس گرفته شده و به او اعلام شده كه امروز قرار است جلسه معارفه باشگاه تشكيل شود و مدييرت جديد پول بازيكنان را پرداخت كند.
جباري با شنيدن اين وعده در كلاس صبح شركت مي كند.
انتهاي پيام/
کسی نبود پیش بینی ما رو ثبت کنه؟؟؟
فوتبال به بيراهه ميرود
منصور پورحيدري در گفتوگو با ايسنا:
"فتحاللهزاده" از رفتارهاي نامعقول دلسرد شد
افراد سياسي باعث دوري پيشكسوتان از فوتبال شدهاند
عضو پيشين هياتمديره باشگاه استقلال تهران گفت: تغيير و تحولات بسيار در سطح مديريت باشگاه در چند سال اخير و مشکلات ومسائل مالي از مهمترين مشکلات باشگاه استقلال در چند سال گذشته بوده است.
منصور پورحيدري درگفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) افزود: اصلي ترين مشکلي که در چند سال اخير باعث افت استقلال شده مشکلات مالي و عدم ثبات مديريت است. در کشور ما مدير يک باشگاه از فرداي کار خود خبر ندارد زيرا امکان دارد به علت دو نتيجه ضعيف برکنار شود. استقلال به کساني احتياج دارد تا بتوانند با نفوذ و رابطه براي اين تيم پول سازي کنند و اين پول به باشگاه تزريق شود.
وي درمورد کنار گذاشته شدن از هيات مديره استقلال گفت: من توان و ارتباطي نداشتم تا بتوانم براي باشگاه پول فراهم کنم، اعضاي هيات مديره ميخواستند خودشان مسائل مالي را حل کنند و بحث بر سر اين بود که پول چه جور فراهم شود درنتيجه وقتي پول نباشد نه من بلکه بقيه دوستان نيز موفق نيستند و اين به مجموعه استقلال ضربه مي زند.
عضو پيشين هيات مديره استقلال در مورد برکناري "فتح الله زاده" از مديريت باشگاه گفت: يکي از اصلي ترين ارکان فوتبال صداقت است. افرادي مانند فتحاللهزاده که در اين سطح از ورزش سرمايه گذاري کرده، از رفتارهاي نامعقول دلسرد شده و حتي امکان اين است که چنين افرادي حاضر به حضور مجدد در ورزش نباشد. مديريت به لحاظ زماني بايد تامين باشد تا بتواند برنامه ريزي درازمدت لازم براي موفقيت مجموعه خود را انجام دهد ولي در اينجا با چند نتيجه ضعيف همه چيز بهم مي ريزد.
پورحيدري در مورد حضورش در استقلال گفت: مساله حضور من، قلعه نويي و حجازي وديگران نيست، اصل مساله حل مسائل مالي ومديريتي باشگاه است ولي به عنوان يک استقلالي هرگاه به وجود من نياز باشد در خدمت باشگاه هستم.
وي گفت: حدود 45 سال در فوتبال اين مملکت حضور دارم و بيشتر عمر خود را در راه خدمت به باشگاه استقلال و هواداران اين تيم گذرانده و خدا را شاکرم بهترين دوستان خود را در فوتبال و ورزش پيدا کردهام و اگر امروز نامي از پورحيدري است به خاطر مردم وهواداران استقلال که همواره مرا مورد لطف قرار دادهاند.
پورحيدري افزود: فوتبال زمان ما، با زمان فعلي قابل قياس نيست. مسائل مالي به اين شکل نبود، نظم در برنامه ريزي مسابقات خيلي بهتر از الان بود، بازيکنان از لحاظ توان بدني در سطح بالاتري قرار داشتند ولي در حال حاضر مسائل مالي به نوعي همه چيز را دگرگون ساخته است.
سرمربي اسبق تيم استقلال افزود: در گذشته اکثر بازيکنان فوتبال در زمين هاي خاکي و يا مسابقات آموزشگاه هاي کشور و مدارس رشد مي کردند و به تيم هاي بزرگ مي رسيدند، زيرا برنامه براي فوتبال محلات، مدارس و ... در سطح بسيار بالايي بود و به نخوي تمام استعدادها از همين مدارس و محلات و زمين خاکي ها کشف مي شدند.
عضو پيشين هيات مديره استقلال گفت: براي موفقيت تيم ها در ليگ دسته اول کشور بايد برنامه راهبردي و اصولي طراحي شود.
پورحيدري گفت: مشکل عمده در فوتبال ما نتيجه گرايي است، اين مشکل فقط به ليگ يک ختم نمي شود در همين ليگ برتر هم تيمها بدنبال نتيجه گيري مي روند و فوتبال روان و زيبا جايي در برنامه تيم ها ندارد.
وي گفت: امروزه فوتبال در دنيا علاقمندان و طرفداران بسياري دارد و اين دليلي است براي حضور افراد سياسي در فوتبال براي استفاده تبليغاتي. به نظر من حضور افراد سياسي يکي از دلايل عمده تغيير و تحولات در ورزش ماست. حضور آدمهاي سياسي در ورزش خوب است و هدف و نيت آنها بايد کمک به فوتبال و ورزش باشد نه استفاده ابزاري از نام ورزش و فوتبال.
پورحيدري تاکيد کرد: يکي از دلايل عمده بيرون نشستن اهالي فوتبال و پيشکسوتان، حضور بيش از اندازه افراد سياسي در فوتبال است و اين باعث شده است فوتبال به بي راهه رود.
مدير فني تيم فوتبال پاس همدان در مورد واگذاري باشگاه هاي استقلال و پرسپوليس به بخش خصوصي گفت: اين دو باشگاه طرفداران زيادي دارند که حاضر به سرمايه گذاري در اين دو تيم هستند ولي دولت همچنان علاقمند به حمايت از اين دو تيم است و حمايت مالي که سازمان تربيت بدني به اين تيم مي کند نمي تواند مشکلات مالي اين دو تيم پرطرفدار را برطرف کند. به نظر من مسائل سياسي و حضور افراد سياسي از ديگر مسائلي است که هنوز اين دو تيم به بخش خصوصي واگذار نشده است.
پورحيدري در بخش ديگري از گفت وگوي خود درمورد تيم ملي به ايسنا گفت: خوشبختانه علي دايي رو به جوانگرايي آورده و اين مساله بايد اتفاق مي افتاد ، در حال حاضر در آسيا جزو تيم هاي خوب هستيم و از لحاظ نيروي انساني در سطح بالايي قرار داريم، اما متاسفانه در برنامه ريزي مشکل داريم.
وي افزود: در زمان حضور من در تيم ملي "صفايي فراهاني" رئيس وقت فدراسيون به دليل جايگاه سياسي اش از نفوذ خوبي برخوردار بود، تيم در آن زمان با برنامه ريزي با تيم هاي بزرگي از اروپا و آمريکا بازي کرد. تيم در آن زمان برنامه ريزي مشخصي داشت و خود من هم براي زندگي شش ماه بعد خود برنامه کاملي داشتم و اين يکي از دلايل موفقيت فدراسيون زمان مديريت صفاييفراهاني بود وتيم نيز از لحاظ شخصيت به رشد خوبي رسيده بود.
پورحيدري افزود: در حال حاضر کسي مقصر نيست زيرا به دليل برخي از مسائل سياسي نميتوانيم با تيمهاي بزرگ بازي کنيم و به ناچار بايد با تيمهاي فلسطين و ... بازي کنيم.
طالبلو: براي داربي مشكلي ندارم
دروازهبان تيم فوتبال استقلال تهران گفت: دستم بخيه خورده اما، هيچ مشكلي براي حضور در داربي تهران ندارم.
وحيد طالب لو در گفتوگو با ايسنا، اظهار كرد: مچ دستم با شيشه بريده و سه بخيه خورده است و فردا (سه شنبه) هم نزد "نوروزي" ميروم تا وضعيت مصدوميت دستم مشخص شود.
وي همچنين با رد ادعاي شدت جراحت دستش گفت: دست من سه بخيه خورده نه بيست بخيه! بي ترديد تا زمان داربي تهران هم آماده بازي خواهم شد.
طالب لو درباره وضعيت خود هم گفت: خوشبختانه وضعيت خوبي دارم. برتري شش بر صفر مقابل استقلال اهواز شرايط روحي خوبي را براي بازيكنان ايجاد كرده و تصور ميكنم استقلال از اين پس وضعيت بهتري پيدا كند.
وي افزود: تيم ما اكنون از زير فشار نتايجي كه تداعي كننده فصل گذشته بود بيرون آمده و بايد تلاش كنيم تا در بازي با راه آهن نيز وضعيت خوب تيم را حفظ كنيم.
طالبلو درباره غيبت در تمرينات استقلال گفت: به غير از شرايطي چون مصدوميت همواره در تمرينات حاضر بودهام و حتي زماني كه بازيكنان از تمرين معاف بودند من در تمرينات شركت كردم. بنابراين هيچ مشكلي از اين نظر وجود ندارد.
چك فتح ا...زاده را از جبارى گرفتند
حرف بزنم سنگ روى سنگ بند نمى شود
اين بار نه چك مجتبى برگشت خورده و نه او در بانك براى دريافت حقوقش معطل شده است. هافبك شماره (۸) استقلال كه اين هفته به عنوان برترين بازيكن اخلاق انتخاب شده از اين موضوع ناراحت است كه چرا مسؤولان باشگاه استقلال يك فقره چكى را كه فتح ا...زاده در زمان مديرعاملى اش به او داده پس گرفته اند. مجتبى از اين حركت ناراحت است و به همين دليل تمرين يكشنبه را تحريم كرد تا اعتراض خود را به اين تصميم نشان بدهد. با مجتبى حرف زديم اما او مثل هميشه مؤدب و متين با اين موضوع برخورد كرد. هر چند كه خيلى ناراحت بود و نرفتنش سر تمرين نشان از اعتراض بود: «واقعا نمى خواهم درباره اين موضوع حرف بزنم، چون فكر مى كنم اگر حرفى بزنم، آن وقت سنگ روى سنگ بند نمى شود. اصلا مى خواهم استراحت كنم. شما هم پى اين موضوع را نگيريد! اشكالى ندارد. هر كارى مى خواهند انجام بدهند.»
مجتبى با وجود نگرانى اش اما تأكيد كرد حتما در تمرين امروز حضور يابد: «اگر امسال ماندم فقط به خاطر هواداران بوده است. براى همين سر تمرين مى روم تا مشكلى پيش نيايد.»
اينكه جبارى سر تمرين نرفته اصلا كار درستى نيست. جبارى يك بازيكن حرفه اى است و حتى اگر چك فتح ا... زاده را هم از او بگيرند نبايد ناراحت شود و تمرين را تحريم كند. از طرفى برخورد مسؤولان باشگاه استقلال با جبارى هم حرفه اى نبوده است. به نظر مى رسد فتح ا... زاده پس از آنكه از مديريت باشگاه استقلال كنار گذاشته شده تصميم گرفته چك هاى شخصى اش را جمع آورى كند اما مسؤولان باشگاه استقلال با آگاهى از اين موضوع مى توانستند ابتدا چك جايگزين را در وجه جبارى و ديگر بازيكنان صادر كنند و پس از آن چك هايى را كه فتح ا... زاده به جبارى و شايد ديگر بازيكنان داده را جمع آورى كنند. به هر حال فتح ا... زاده الان خودش را مديرعامل باشگاه استقلال نمى داند و طبيعى است چك هايى را كه شخصا صرف امورات استقلال كرده را جمع آورى كند.
منتظر معارفه آشتيانى
آنچه امروز باعث حل مشكل موجود ميان جبارى و استقلال مى شود معارفه واعظ آشتيانى به سمت مديرعامل باشگاه است. در حال حاضر باشگاه استقلال هنوز تحويل واعظ آشتيانى نشده است و طبيعى است كه چنين مشكلاتى بروز كند. يكى از نزديكان باشگاه استقلال با آگاهى از اختلاف تازه اى كه ميان جبارى و باشگاه استقلال رخ داده حل اين مشكل را منوط به وقتى دانست كه آشتيانى باشگاه را تحويل بگيرد. البته استقلالى ها سعى مى كنند با گفت و گو با جبارى را راضى كنند تا عصر امروز در تمرين حاضر شود كه بعيد به نظر مى رسد هافبك شماره (۸) استقلال با درخواست آنها مخالفت كند. درباره مبلغ چكى كه فتح ا... زاده به جبارى داده شنيده مى شود مبلغ اين چك حدود ۵۰ ميليون تومان است.
انصاري: موقعيت من با هدايتي فرق دارد
انصاري، عضو جديد هيات مديره باشگاه استقلال تهران به ايلنا گفت: «ضمن احترامي كه براي حسين هدايتي، رييس هيات مديره باشگاه پرسپوليس قايل هستم اما مقايسه من با وي صحيح نيست چرا كه موقعيت بنده با وي تفاوت دارد.»
علي انصاري خودش را به عنوان رييس انجمن صنفي مبلمان استان تهران معرفي ميكند و حضورش در فدراسيون دوچرخهسواري را از جمله فعاليتهاي ورزشياش بر ميشمرد: به تازگي با حسن اعتماد آقاي زريبافان از اين پس به عنوان يكي از اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال تهران فعاليت خواهم كرد.» انصاري كه برنامههاي خود براي اداره هر چه بهتر استقلال را به زودي در جلسات هيات مديره باشگاه مطرح خواهد كرد شنيدن اين اخبار را از طريق سخنگوي باشگاه ممكن ميداند. « اميدوارم بتوانم فردي مثمرثمر و حداقل از لحاظ فكري نيروي اثربخشي در هيات مديره باشگاه باشم.» انصاري از راه اندازي اتاق فكر در ورزشگاه خبر داد. «بايد هر چه سريعتر اين اتاق را تشكيل دهيم چرا كه اداره باشگاه بزرگي مثل استقلال كه ميليونها هوادار در سراسر ايران دارد نياز به همفكري و تعامل زياد دارد.» او همچنين با اشاره غيرمستقيم از تغيير و تحولات كلي در باشگاه خبر داد. «در تمامي بخشها از افراد مجرب استفاده خواهد شد تا در امور اجرايي نيز مشكلي نداشته باشيم.» او دو شغله بودن آشتياني را مانعي براي عملكرد موفقيتآميزش در استقلال نميداند و معتقد است امور باشگاه استقلال به صورت كار گروهي و همفكري تماي اعضاي هيات مديره انجام خواهد شد.»
مهاجم سابق تیم پله آبی پوش می باشد
داگلاس رودریگرز فردا در تهران
بعد از منتفی شدن حضور ژائو توماس پرتغالی در استقلال ، کادر فنی این تیم همچنان به دنبال جذب یک مهاجم توانمند خارجی است. در شرایطی که طی چند وقت اخیر مهاجمن خارجی بسیاری در تمرینات استقلال حاضر شده اند اما تا امروز هیچکدام از این نفرات موفق به جلب نظر کادر فنی این مجموعه نشده اند. در همین راستا اما صحبت از حضور مهاجم برزیلی در استقلال چند روزی است که به گوش می رسد. این مهاجم که گویا فیلم بازیهایش برای کادر فنی استقلال به نمایش در آمده 27 ساله است و سابقه حضور در تیم های مطرح برزیل از جمله سانتوز را داراست. داگلاس رود ریگرز صبح فردا با پرواز امارات به تهران می آید تا مورد محک کادر فنی استقلال قرار بگیرد. ماجرای رودریگرز از قرار جدی تر از سایر مهاجمانی است که تا به امروز در تمرینات استقلال شرکت کرده اند. داگلاس مدتی را هم در لیگ لهستان گذرانده است.
نوروزي:تست امروز وضعيت طالبلو را مشخص ميكند
خبرگزاري فوتبال ايران - پزشك استقلال از وضعيت درمان و بهبود وحيد طالبلو اظهار رضايت كرد و از احتمال حضور اين بازيكن در ديدار با راه آهن خبر داد.
نوروزي به خبرگزاري فوتبال ايران ميگويد: «چسبهاي مخصوصي را در نظر داريم تا هرچه زودتر كار درمان دروازهبان اول تيم را دنبال كنيم.»
وي در ادامه افزود: «چسبهاي مخصوص، باعث تسريع در جوش خوردن بخيههاي طالبلو ميشود با اين وجود عصر سهشنبه در نظر داريم تا طالبلو را تست كنيم و در صورت امكان از وي در ديدار برابر راهآهن استفاده شود.احتمال حضور اين بازيكن در ديدار هفته هشتم وجود دارد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)