تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 628 از 2014 اولاول ... 12852857861862462562662762862963063163263867872811281628 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,271 به 6,280 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نصیرزاده : تجربه كميل از مديران پرسپوليس و استقلال بيشتر است

خبرگزاری پرسپولیس : انتخاب سعدكميل به عنوان داور ديدار پرسپوليس و استقلال،‌ حرف و حديث‌هاي زيادي را به وجود آورده و حتي مسئولان اين دو باشگاه هم نسبت به انتخاب كميل اعتراض كرده‌اند. هوشنگ نصيرزاده كارشناس داوري در گفت‌وگویی، با اشاره به اين موضوع مي‌گويد: فكر مي‌كنم كه باشگاه‌ها به صورت غيرمتعارف پيش‌داوري مي‌كنند چون به هر صورت ديداري كه انجام نشده مثل يك هندوانه دربسته است. من قبول دارم كه سوت زدن كميل همراه با آرامش و لطافت خاصي است و نرمش زيادي در طول مسابقه به خرج مي‌دهد ولي اين به مفهوم آن نيست كه كميل داور ضعيفي است. نصيرزاده ادامه مي‌دهد: «او نيز مانند ساير داوراني است كه دربي تهران را قضاوت كرده‌اند در جام جهاني سوت زده است و حتي بيشتر از آنها در مسابقات پاياني جام‌جهاني حضور داشته است. چون دربي تهران يك بازي احساسي است و سعدكميل نيز مردي است كه با آرامش قضاوت مي‌كند، فدراسيون گزينه مناسبي را انتخاب كرده است.»
    وي تأكيد مي‌كند: «ممكن است از نظر فني، جايگيري در زمين و شناخت برخي از خطاها و اينكه كميل تنها داوري است كه توپ زياد به او برخورد مي‌كند مورد انتقاد باشد اما اين ايرادها نمي‌تواند اساسي براي اعتراض مسئولان پرسپوليس و استقلال به ماهيت داوري اين قاضي 45 ساله كويتي باشد.»
    نصيرزاده در پايان مي‌گويد: «هرچند اگر داور مسابقه اروپايي بود اطمينان خاطر بيشتري داشتيم اما تجربه سعدكميل از مديران عامل دو باشگاه استقلال و پرسپوليس و بازيكنان اين دو تيم بيشتر است.»

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبرگزاری پرسپولیس : پس از مساعدت مسئولان باشگاه پرسپوليس، ميثاق معمارزاده بليط سفر خود به آلمان را تهيه كرد.
    طبق هماهنگي‌هاي انجام شده، 8 مهر ماه مصادف با 29 سپتامبر راهي آلمان مي‌شود و 15 مهر مصادف با 6 اكتبر تحت عمل جراحي قرار مي‌گيرد.
    خليلي نيز به دليل مشكلات شخصي 20 مهر ماه راهي آلمان خواهد شد.

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

بازی پگاه کریمی و دیکارمو حتما هستن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_3tar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز جنت تراز

پيش فرض

بازی پگاه کریمی و دیکارمو حتما هستن؟
    کریمی احتمالا هست ولی دیکارمو هنوز مجوز بازی نداره>>>>>

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض اولين حضور فرشيد و رويارويى با پرسپوليس و جادوگر

خبرگزاری پرسپولیس :پگاه گيلان در حالى براى بازى با پرسپوليس به تهران مى آيد كه از دو بازى قبلى خانگى اش فقط دو امتيار كسب كرده به همين دليل اين بازى اهميت زيادى برايشان دارد. فرشيد كريمى هم احتمالاً اولين بازى اش را براى پگاه و مقابل تيم سابقش انجام مى دهد. جالب اينكه او در همين اولين حضورش، بايد رودرروى برادرش بايستد و همين مسأله بازى را براى او حساس تر مى كند. فرشيد كريمى پيش از صحبت كردن در اين باره درباره وضعيتش مى گويد: «قبل از شروع فصل دچار مصدوميت جزيى شدم كه با تمرينات منظم و تلاش پزشكان به شرايط ايده آل برگشتم و در حال حاضر درآمادگى كامل به سر مى برم.» او در ادامه از رويارويى با تيمى مى گويد كه ۹ سال از فوتبالش را در آن سپرى كرده: «نمى توانم بگويم اين بازى هم مثل بازى هاى ديگر است. من ۹ سال در پرسپوليس بودم. با اين تيم دو بار قهرمان ليگ شدم و خاطرات بسيار خوبى دارم . شايد فكرش را نمى كردم يك روز مقابل اين تيم بايستم درواقع احساس عجيبى دارم.»
    فرشيد در مورد تقابل با على كريمى ادامه مى دهد: «توانايى هاى فنى على نياز به توصيف من ندارد اما ما هم طى هفته گذشته تمرينات خاصى را انجام داديم و مطمئنم اگر بازيكنان تحت تأثير شرايط استاديوم قرار نگيرند قطعاً بازى زيبايى را به نمايش مى گذارند. ما فقط بدشانس بوديم كه در دو بازى قبلى پيروز نشديم، برابر پرسپوليس هم اگر در تركيب باشم تمام تلاشم راخواهم كرد تا براى تيمم مثمرثمر باشم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مازيار زارع: بهترين بازى ام را مقابل استقلال انجام مى دهم

خبرگزاری پرسپولیس : بازى با پيام ساده نبود اما پرسپوليس براى فراموش كردن بازى با مس كرمان چاره اى جز پيروزى نداشت كه با تلاش به آن رسيد و حالا براى بالا رفتن روحيه و انگيزه اش براى بازى با استقلال چاره اى جز غلبه بر پگاه ندارد. اما پگاه هم مثل پيام حريف آسانى براى شاگردان قطبى نخواهد بود. مازيار زارع، مرد همه كاره ملوان كه خيلى ها معتقد هستند با روزهاى خوبى كه در اين تيم داشت فاصله دارد مى گويد: «سعى مى كنم بازى به بازى بهتر شده و بهترين بازى ام را مقابل استقلال انجام دهم.» زارع در مورد بازى پرسپوليس مقابل پيام مى گويد: «بازى را خوب شروع كرديم اما اواخر نيمه اول پيام بازى را به دست گرفت. همين طور دقايق ابتدايى نيمه دوم را اما ما كه مى خواستيم برنده بازى باشيم توانستيم صاحب توپ و ميدان شده و گل دوم را هم به ثمر برسانيم.» او با عنوان اين كه فكر نمى كرديم مقابل تيم ته جدولى پيام به مشكل بخوريم مى گويد: «همه بازى ها براى تيم هاى ته جدول مثل فينال است اما فكر نمى كرديم پيام اين قدر خوب كار كند. واقعيت اين است كه آنها عملكرد بسيار خوبى مقابل ما داشتند و فكر مى كنم بدشانسى آورده اندكه قعر جدول هستند.» او پرسپوليس را در ادامه راه صدرنشين مى بيند و ادامه مى دهد: «با پيروزى هاى بعدى مخصوصا مقابل استقلال صدر جدول را تصاحب مى كنيم تا هم به حقمان برسيم و هم هوادارانمان را خوشحال كنيم.» زارع در مورد اينكه از اين هفته مى تواند كنار كريمى كار كند مى گويد: «بازى كردن كنار كريمى بى شك لذت بخش است. او بازيكن بسيار بزرگى است و نيازى به گفتن ما ندارد. كريمى ارز ش هايش را در بازى مقابل پگاه و استقلال به نمايش مى گذارد.» اما در مورد دى كارمو مى گويد: «در مورد او هنوز نمى توان نظر داد. دى كارمو را در بازى هاى رسمى بايد ديد اما بى شك او بازيكن خوبى است كه مورد تأييد كادر فنى قرار گرفته است اما معتقد هستم او كار سختى در پيش دارد چرا كه رقباى سرسختى در پرسپوليس دارد.» هافبك تكنيكى پرسپوليس همچنين در مورد بازى اين هفته برابر پگاه مى گويد: «پگاه تيم بسيار خوبى است كه مربى آن شناخت خوبى از فوتبال دارد. اما چون بازى در آزادى است ما به غير از پيروزى، به نتيجه ديگرى رضايت نمى دهيم. چرا كه قصد داريم با پيروزى مقابل پگاه هم هوادارانمان را خوشحال كنيم و هم با انگيزه و روحيه خوبى به مصاف استقلال برويم.»

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ايوان پتروويچ : هم به پگاه گل مى زنم، هم به استقلال

خبرگزاری پرسپولیس : ستاره هاى زيادى آمدند. اما خيلى ها هنوز او را بهترين خريد فصل پرسپوليس مى دانند. از اين بابت احساس رضايت مى كند ولى از عملكرد خودش نه! مى گويد كه به عقيده خودش هنوز آن پتروويچ دلخواه و ايده آل نشده و البته كمى هم بدشانس بوده كه در اين ۵ بازى هيچكدام از توپ هايش گل نشده!

بالاخره از كى قرار است گلزنى را شروع كنى
    خودم خيلى دوست دارم گلزنى كنم ولى انگار شانس زياد با من يار نبود. در بازى با پيام دو فرصت خوب داشتم كه يكى از توپ هايم به تير دروازه خورد. آن صحنه اوج بدشانسى من بود. ولى قول مى دهم اگر در بازى با پگاه بازى كردم حتما گل بزنم.

در بازى با پيام، نسبت به هفته هاى قبل خيلى موفق نبودى
    قبول دارم. آن روز خوب بازى نكردم. خودم هم راضى نيستم و فكر مى كنم در بازى هاى قبل از آن خيلى بهتر بودم. سعى مى كنم ديگر اين بازى بد را تجربه نكنم.
    بازى با پگاه را چطور پيش بينى مى كنى
    پگاه تيم خوبى است و مربى خوبى هم دارد. آنها توانستند استقلال را شكست بدهند. خيلى ها مى گويند پگاه در بازى هاى قبلى فقط مساوى كرده و ضعيف است اما من اين حرف را قبول ندارم. آنها اصلا تيم بد و ضعيفى نيستند. ولى ما بايد با تجربه اى كه داريم يك نتيجه خوب بگيريم تا با روحيه بالا خودمان را براى دربى آماده كنيم.

ولى پرسپوليس امسال خوب نتيجه نگرفته!
    اينطور نيست. ما فقط بدشانسى آورده ايم. ولى از اين هفته ديگر به هيچ تيمى امتياز نمى دهيم چون مى خواهيم پرسپوليس را دوباره قهرمان كنيم.

با توجه به حضور على كريمى و اين همه مدعى در پرسپوليس از اينكه در بازى هاى آينده مجبور باشى روى نيمكت بنشينى نمى ترسى
    اصلا. نظر مربى از همه مهمتر است. من رقابت كردن را دوست دارم و هميشه سعى كرده ام بهترين باشم. ولى هيچوقت از نيمكت نشينى نترسيده ام.

ارنج اين همه بازيكن مدعى كار راحتى نيست و شايد گاهى مجبور باشى به خاطر ديگران بيرون بمانى
    مى دانم كه اين كار، سخت ترين كار دنيا است. ولى يك مدير خوب مى تواند همه را راضى نگه دارد. قطبى مديريت خيلى خوبى دارد و در ارنج كردن تيم، هنرش را نشان مى دهد.

فكر مى كنى شانس بازى كردن در دربى را هم دارى
    اميدوارم. مى دانم اين بازى چقدر براى هواداران مهم است. به همين خاطر اگر به زمين بروم بهترين بازى ام را انجام مى دهم. مى خواهم بعد از پگاه به استقلال هم گل بزنم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مصطفوى: ماركو با قدرت ادامه مى دهد

خبرگزاری پرسپولیس : داريوش مصطفوى در حالى كه قصد ندارد رضايت خود از شرايط فعلى پرسپوليس را پنهان كند در اين باره مى گويد: خوشبختانه تيم ما پس از بازى موفقيت آميز برابر پيام در شرايط بسيار خوبى به سر مى برد و آماده حضور در بازى مقابل پگاه در آزادى است تا با يك پيروزى، كام هواداران خود را شيرين كند.
    او كه اين روزها حسابى مورد انتقاد است درباره سكوت خود در قبال اين انتقادات ادامه مى دهد: دوست ندارم مقابل كسى قرار بگيرم به همين دليل سعى مى كنم براى آرامش پرسپوليس كه مهمتر از همه چيز است سكوت كنم تا تيم موفق باشد.
    مديرعامل پرسپوليس شايعه استعفاى ماركو به دليل عمل نكردن باشگاه به تعهدات مالى اش را هم رد مى كند:۲۰ و ۵۰ هزار دلار در ۳ روز گذشته به مربى برزيلى پرداخت كرده ايم.
    ضمن اينكه براى او منزل مسكونى و اتومبيل نيز تهيه شده. تا امروز به تعهدات خود در قبال اعضاى كادر فنى و بازيكنان طبق قرار داد عمل كرده ايم و مربى برزيلى هم از اين قاعده مستثنى نيست. ماركو با قدرت به كار خود در كادر فنى ادامه مى دهد. او فقط به دليل مشكل بيمارى مغزى پدرش با هماهنگى باشگاه به برزيل رفته بود و ما هيچ مشكلى با او نداشتيم. مصطفوى در پايان در مورد تهديد چندى قبل ليدرهاى پرسپوليس به عدم حمايت از اين تيم به دليل ناراحتى از مديرعامل توضيح مى دهد: ليدرها و هواداران از سرمايه هاى اصلى باشگاه هستند. با آنها تعامل داشته و مشكلى نداريم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبرگزاری پرسپولیس : تصميم افشين قطبى سرمربى پرسپوليس براى محدود كردن بازيكنان و منع آنها از انجام مصاحبه با رسانه ها باعث تعجب مسئولان باشگاه پرسپوليس شده است. ديروز يكى دو تن از اعضاى هيأت مديره با ابراز تعجب از اين تصميم اعلام مى كردند گرفتن چنين تصميمى جزء شرح وظايف قطبى نبوده و مشخص نيست برچه اساسى قطبى چنين تصميمى را گرفته است. به نظر مى رسد مسئولان باشگاه پرسپوليس با اين تصميم چندان موافق نباشند. جالب اينجاست محمود خوردبين سرپرست تيم وجود چنين برنامه اى را به طور كلى تكذيب مى كند اما قطبى روى اين قضيه اصرار ويژه اى دارد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پيروانى: ديكارمو وقتى بازى كرد مى شود درباره اش نظر داد

خبرگزاری پرسپولیس : پرسپوليس بعد از پيروزى مقابل پيام خراسان از زير فشار انتقادات بيرون آمده است. «افشين پيروانى» مربى اين تيم كه برخلاف ماركو کوسا حضور ثابتى در تمرينات دارد، گفت و گويى با ما داشت كه مى خوانيد: شرايط تيم چطور است؟
    تيم وضعيت مناسبى دارد. بازيكنان مصدوم هم به جمع ما اضافه شدند. شكر خدا مشكل خاصى نيست و تيم آماده است تا پنجشنبه با يك بازى تهاجمى و زیبا مقابل تیم پگاه گیلان به یک پيروزى شیرین برسيم تا تا دل هوادارانمان را شاد کرده و با روحيه اى مضاعف به مصاف استقلال برويم.

تكليف علوى چه مى شود؟
    تكليف او روشن است.

تا چه زمان قرار است او به ميدان نرود؟
    او در ابتداى فصل دچار آسيب ديدگى شده بود و نتوانست در خدمت تيم باشد. تا پايان ليگ فرصت زياد است. نوبت وى هم مى شود!

گفته مى شود قطبى به بازى او اعتقادى ندارد؟
    اگر اعتقادى وجود نداشت، مگر ديوانه بوديم او را جذب كنيم؟! ضمن اينكه كادر فنى تشخيص مى دهد چه كسى چه زمان بازى كند. فكر نمى كنم مطبوعاتى ها در اين امر تخصص داشته باشند.

او بارها و بارها طى مصاحبه هايى كه انجام داده اعلام داشته اگر بازى نكند از پرسپوليس مى رود!
    او اول فصل يك مصاحبه انجام داد كه روزنامه ها هر روز به اشكال مختلف آن را چاپ مى كنند. من با محمد صحبت كردم. او هيچ مشكلى با اين قضيه نداشت. وى قرار بود مقابل پيام بازى كند كه شرايط فراهم نشد.

يعنى او مقابل پگاه بازى خواهد كرد؟
    پرسپوليس نفرات خوبى دارد كه هر كدام بيرون بمانند باعث حرف و حديث مى شود. اگر كادر فنى صلاح بداند، مقابل پگاه بازى مى كند.

وضعيت كريمى و ديكارمو چطور است؟
    كريمى وضعيت خوبى دارد. در تمرينات بسيار آماده نشان داده و به احتمال زياد اين هفته بازى خواهد كرد. در حال حاضر منتظر I.T.C ديكارمو هستيم.

مى گويند ديكارمو در حد و اندازه هاى پرسپوليس نيست.آيا به همان اندازه كه از او تعريف و تمجيد مى شود، هست؟
    شرايط تمرين و مسابقه تفاوت بسيارى دارد. او بايد براى ما به ميدان برود آن وقت مى شود در مورد او نظر نهايى را داد اما در تمرينات بسيار آماده نشان داده و نويد گلزنى براى پرسپوليس را مى دهد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •