ميدوني رنگه مشكي براقش همرو جذب ميكنه!!!شايد اگه ظاهرش قشنگ نبود كمتر كسي طرفش ميرفت---
ميدوني رنگه مشكي براقش همرو جذب ميكنه!!!شايد اگه ظاهرش قشنگ نبود كمتر كسي طرفش ميرفت---
سلام
کابل شبکه همون کابل کراس هست.
تنظیمات به این صورته :
PC :
IP Adddress
192.168.1.101
Subnet Mask
255.255.255.0
کنسول :
IP Address
192.168.1.100
Subnet Mask
255.255.255.0
Default Router
192.168.0.1
Primary DNS
192.168.0.1
Secondary DNS
0.0.0.0
دقیقا!
این اسلیم خیلی زشته!
من تا بهش نیگاه میکنم دل و رودم بهم میریزه!
فت خیلی خشگله!
یه چیز دیگه هم هست که همرو جذب میکنه..........
قیمت خوب
Last edited by Alex Fera; 27-03-2011 at 12:31.
یه سوال از بچه های که کنسولشون رو با روش CFW ه.ک کردن:
چه بازیهایی بدون بلو-ری اورجینال بالا میاد؟؟؟
والا من اولین باری که Slim رو از پشت ویترین دیدم حالم دقیقا مثل شهاب شد !!ولی چون من همیشه دوست دارم آخرین ویرایش از هرچیزی رو داشته باشم دیگه سراغ Fat نرفتم که اتفاقا اون موقع Fat آکبند هم بود دمه دستم اما وقتی دستگاه رو گذاشتم روی میزم و کنار دمو تشکیلات دیگم واقعا از دیدنش لذت میبرم جوری که دیگه نمیتونم به Fat نگاه کنم !!
![]()
تنظیمات رو انجام دادم ...
کامپیوتر :
کنسول :
default router رو هم همون عددی که خودت گفتی گذاشتم ، ولی وقتی میام تو این صفحه خودش میکنش 0
ولی وصل نشد ...
اگه میشه یه کم بیشتر توضیح بده (تمام تنظیمات رو بگو چجوری بزارم)
اگه وصل بشه از روی کامپیوتر باید اطلاعات بریزم روی هارد کنسول ، یا این که از طریق خود کنسول باید برم اطلاعات بریزم روی هارد خود کنسول ؟؟؟
راستی تمام درایو های هارد کامپیوتر هم ntfs هست ، مشکلی نداره ؟؟؟
بزارید از پایه بگم!
برای کنسول ابتدا مسیر زیر رو طی کنید :
Custom > Wired Connection > Auto-Detect > Manual
بعد اون تنظیماتی که گفتم رو انجام بدین و در ادامه به صورت زیر عمل کنید :
Automatic > Do Not Use > Disable
شما برنامه Filezilla و FTP Server رو روی کامپیوتر و کنسول نصب کردین؟اگه وصل بشه از روی کامپیوتر باید اطلاعات بریزم روی هارد کنسول ، یا این که از طریق خود کنسول باید برم اطلاعات بریزم روی هارد خود کنسول ؟؟؟
اگه نصب کردین برنامه Filezilla رو اجرا کنید و در بالای صفحه برنامه در قسمت Host عدد 192.168.1.1 و در قسمت Port عدد 21 رو وارد کنید. User و Password رو هم هر چی خواستین بدین و بعد دیگه میتونید فایل ها رو بین کنسول و PC رد و بدل کنید!
نه مشکلی نیست.راستی تمام درایو های هارد کامپیوتر هم ntfs هست ، مشکلی نداره ؟؟؟
هری پاتر ویدئو گیم برا همین دوست دارم ببینم
ممنون![]()
مرسی
راستی بچه ها مشکل نیومدن بازیها هم حل شد.همه ی بازیا به اون روشی که من اجرا میکردم نمیومدم بعضیا رو باید توی تنظیمات منیجر از طریق بوت اجرا میکردی.بعضیا رو باید حتما یه سی دی توی دستگاهت بود میرفتی روی عکس سی دی کلیک میکردی.خلاصه مثل آدم نمیومدن باید باهاشون ور میرفتی![]()
اینم از آخرین ورژن ها :
File Zilla :
: Black Box FTP Serverکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Open PS3 FTP :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)