قیمت پس پرداخت ها چه جوریه ؟
قیمت پس پرداخت ها چه جوریه ؟
کسی نمیدونه؟
internet.tci.ir
من آسیاتک دارم.الان هم مخابرات داره تو کوچه ما داکت گذاری میکنه و fat رو دیوار ماست.با این افزایش قیمت گفتم مخابرات بگیرم دیگه ارزش نداره.
ولی با اینکه قیمت ها رو دوبرابر کردند بازم نسبت به شرکت خصوصی ها بهتره
بسته 500 گیگ اینترنت صبانت که مالیات هم بهش اضافه میشه شده دو و نیم میلیون
![]()
Last edited by NIMA_e2; 26-06-2026 at 12:02.
سلام.
اگه بیایم سرویس اتصال و بگیریم ( 12 ماهه، ماهی 2 گیگ، ماهی 50 روی قبض تلفن ثابت) بعدش میتونیم بجای این تعرفه ها از بسته ترافیکی استفاده کنیم. جزئی البته هزینه کمتر میشه ...
ولی نمیدونم بسته های ترافیکی تانوما مهلت زمانیش برای "سرویس اتصال" یک ماهه یا در مدت 12 ماه هم میشه مصرفشون کرد، اگه بشه در مدتی که از 12 ماهه باقی مونده بتونیم مصرفش کنیم و انقضاش صرفا یکماهه نباشه خیلی خوب میشه.
ویژگی سرویسهای ایتنرنت پرسرعت تانوما اتصال:
- سرعت بالای انتقال داده ها تا سرعت 300Mb
- قرارداد به صورت یک ساله
- پرداخت هزینه اتصال به مبلغ 50 هزار تومان بصورت ماهانه روی قبض تلفن ثابت
- امکان مدیریت مصرف ترافیک
- بستههای ترافیکی صرفا مخصوص مشتریان این سرویس
- امکان خرید بستههای ترافیکی مطابق با نیاز مصرفی سالانه
- امکان مصرف بستههای ترافیکی تا پایان قرارداد (12 ماه)
والا من پنلم هنوز کار نمیکنه انلاین سرچ کردم هزینه ها رو.قیمت پس پرداخت ها چه جوریه ؟
تو 2.5 بابت کلا 500 گیگ میدی!ولی با اینکه قیمت ها رو دوبرابر کردند بازم نسبت به شرکت خصوصی ها بهتره
بسته 500 گیگ اینترنت صبانت که مالیات هم بهش اضافه میشه شده دو و نیم میلیون
الات دیگه 2020 اوپراتور نداره که پاسخ بده؟ از تو خودت پنل نمیشه از پشتیبانی پرسید؟ من چون هنوز چراغ pon فیبرم چشمک زن هست اصلا پنلم کار نمیکنه بتونم از پشتیبانی بپرسم.سلام.
اگه بیایم سرویس اتصال و بگیریم ( 12 ماهه، ماهی 2 گیگ، ماهی 50 روی قبض تلفن ثابت) بعدش میتونیم بجای این تعرفه ها از بسته ترافیکی استفاده کنیم. جزئی البته هزینه کمتر میشه ...
ولی نمیدونم بسته های ترافیکی تانوما مهلت زمانیش برای "سرویس اتصال" یک ماهه یا در مدت 12 ماه هم میشه مصرفشون کرد، اگه بشه در مدتی که از 12 ماهه باقی مونده بتونیم مصرفش کنیم و انقضاش صرفا یکماهه نباشه خیلی خوب میشه.
ولی کلا فکر نکنم قیمت بسته های این طرح مدنظر ارزونتر از بقیه دربیاد که احتمالا گرانتر هم دربیاد. ولی در هر صورت قیمت هر گیگ مصرف شده کلا خیلی بالا رفته.
یک زمان تو تورنت که فیلم دانلود میکردم میگفتم مگه کسی هم هست که الان دیگه بخواد 480p فیلم ببینه. الان خودم یواش یواش باید به فکر 720p باشم. تو یوتیوب با یک افزونه پخش فیلم رو بطور اتومات روی 320p گذاشتم زیاد مصرف نشه. از اونور هم پارازیت تمام کانالهای رو زده ترکونده چند تا کانال بدردنخور مونده.![]()
پیشگامان رقیب مخابرات بود و فعلا هنوز گرون نکرده. 400 گیگ ماهانه 500هزار تومن. در منطقه ما نیست ولی کسی اگه داره بگه ببینیم چطوریاست.
سلام.
سمت ما تازه قراره این هفته بیان برای نصب ، مودم و پنل اینا هنوز خبری نیست. از بس معطل کردن شانسمون یهو دو برابر شد قیمتا
ببین ارزونتر که در میاد فرض کن ماهی 50 تومن که رو قبض تلفن بدی برای هزینه اتصال، بسته ترافیک 500 گیگ هم میگیری با مالیات میشه 890. ولی الان تعرفه سرویس یکماهه 450 گیگ با مالیات میشه 990. یعنی در واقع اونجوری که من میگم 50 گیگ بیشتر، 50هزارتومن پول کمتر. ولی صحبت من بیشتر اینه اگه ترافیک رو با انقضای ماهانه بدن که هیچی ، اما اگه انقضا مهلتش تا پایان قرارداد یکساله باشه، حداقل برای کسیکه مصرفش کمتره خیلی خوبه. من خودم یه 1000 گیگ بگیرم فک کنم 4 ماهی کافی باشه.
از روی بندهاش نمیشه گرفت مبهمه، روی ستون مربوطه در جدول قیمت هم زده "قیمت ماهانه". سرعتش و زده تا 300 مگ! از اونور گفته امکان خرید بسته های ترافیکی مطابق با نیاز سالانه! کلا یرخیه اگه امروز حوصله ای بود زنگ میزنم 2020.
دیگه یکم پا به سن گذاشتیم منم زمانی دانلود زیاد میکردم، ولی در نهایت شد یه ارشیوی که به ندرت وقت میشه یه سری بهش بزنم.
- - - Updated - - -
سلام.
سمت ما تازه قراره این هفته بیان برای نصب ، مودم و پنل اینا هنوز خبری نیست. از بس معطل کردن شانسمون یهو دو برابر شد قیمتا
ببین ارزونتر که در میاد فرض کن ماهی 50 تومن که رو قبض تلفن بدی برای هزینه اتصال، بسته ترافیک 500 گیگ هم میگیری با مالیات میشه 890. ولی الان تعرفه سرویس یکماهه 450 گیگ با مالیات میشه 990. یعنی در واقع اونجوری که من میگم 50 گیگ بیشتر، 50هزارتومن پول کمتر. ولی صحبت من بیشتر اینه اگه ترافیک رو با انقضای ماهانه بدن که هیچی ، اما اگه انقضا مهلتش تا پایان قرارداد یکساله باشه، حداقل برای کسیکه مصرفش کمتره خیلی خوبه. من خودم یه 1000 گیگ بگیرم فک کنم 4 ماهی کافی باشه.
از روی بندهاش نمیشه گرفت مبهمه، روی ستون مربوطه در جدول قیمت هم زده "قیمت ماهانه". سرعتش و زده تا 300 مگ! از اونور گفته امکان خرید بسته های ترافیکی مطابق با نیاز سالانه! کلا یرخیه اگه امروز حوصله ای بود زنگ میزنم 2020.
دیگه یکم پا به سن گذاشتیم منم زمانی دانلود زیاد میکردم، ولی در نهایت شد یه ارشیوی که به ندرت وقت میشه یه سری بهش بزنم.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 5 مهمان)