من adsl دارم و سرعت 4 مگ گرفتم الان زنگ زدم 2020 گفتن پروت شما رو دو مگ بسته شده و خطتون کشش نداره
من adsl دارم و سرعت 4 مگ گرفتم الان زنگ زدم 2020 گفتن پروت شما رو دو مگ بسته شده و خطتون کشش نداره
Last edited by zadis; 29-08-2018 at 19:32.
دقیق نمیدونم فیبره یا نه ولی بهم میگن خط کشش نداره بیشتر از 2 مگ اینترنتم هم 4 مگ گرفتم ولی رو 2 مگ قفله نمیدونم چرا این کارو کردن
خط شما یا فیبره یا خونتون چسبیده به مخابرات
بعضی ها که خطشون فیبر بوده مخابرات بهشون گفته خط 2 مگ بیشتر نمی کشه
حالا چرا نمیدونم.
ولی چیزی که مودم شما نشون میده بالای 18-19 مگ میکشه.
من به عنوان شخصی که روی پروژه های مخابراتی کار کردم کابل هوایی کشیدم زمینی استخراج کردم توسعه شبکه کابل دادم کافو تا کابل های mdf رو رانژه کردم snr۵۰داشتن یا snr ۲ربطی به فاصله تا مرکز زیاد نداره میزان سلامت کابل های کانکت شده رطوبت سولفاته کشیدگی کابل های مادر
تداخل خطوط روی هم در پست هم تاثیر داره اسیب دیدن کابل در حین حفاری ها زوج بندی غلط در مفصل و انتقال دیتا نامتناسب با نوع خطوط موجب این حوادث میشه اگر خط با کیفیت میخواید باید امیدوار باشید شرکت مخابرات ایران وظیفه نوسازی پست ها رو داره که نمیکنه هر 5سال یکبار
اون چیزی که شما میخواید بستگی به سرویس سالیانه داره وقتی پست و کافو به فراموشی سپرده بشه همین اتفاق میفته وقتی قوطی نوشابه میکنن پست باید اینطور بشه..
فیبر نوری و مسی در صورت اصولی متصل شدن باید مسی 50snr داشته باشه در صورت فاصله حداقل 5کیلومتری
اینم بگم وقتی کافو فیبر باشه ولی تا پست مسی باشه یعنی هیچ ~ ~ خطوط مسی جدید وست و کافو تازه تاسیس میتونن تا سقف 60mbرو انتقال بده اگر درست نصب بشه فیبر که جای خود داره اگر سرعت نمیدن حضوری برید درخواست بدید اینم بگم برای این سرعت رو محدود میکنن انتقال دیتا و صدا روی زوج مسی ان هم سرعت بالا با صدا تداخل داره و اسپلیتر زیاد موفق نیست جریان ارسالی 70w حین تماس اسپلیتر رو ناتوان میکنه خواهش میکنم
Last edited by hamid3369; 29-08-2018 at 20:23.
سلام.الان وصله ولی وقتی تلفن رو وصل میکنم اینترنت قطع میشه.
یه سوال دیگه من چطوری میتونم این تنظیمات رو توی مودم های جدید تی پی لینک پیدا کنم ؟![]()
نیازی به تغیر اینا نیست خودتون رو زحمت ندید منزل شما چند خط با چند سیم کشی داره ایراد از سیم کشی هست احتمالا باید تلفن و مودم رو با اسپلیتر در سر خط چک کنید ویلایی هستین یا آپارتمانی
تو این تصویر مشخصه که فقط از خط های تلفن برای اینترنت استفاده میشه بنظر من اگه اون اسپلیتر ها جدا بشن و خط ها مستقیم به مودم وصل بشن حتی کشش خط از این هم بالاتر میره . چون دیگه تلفن ثابت یه جورایی کم استفاده شده و مهمترین مسئله استفاده از خط تلفن همین اینترنت هست
اپارتمان هست.ببنید من با مودم با سیم تی پی لینک قدیمی خودم مدل 8811 اصلا مشکلی ندارم.این مدم جدید این طوری هست.
من کابل مخابرات رو آوردم تو اتاق و وضعیت خط من اینه :
البته در طول شبانه روز بسیار متغییر هست.
صبح :
طول روز :
گاهی
شب :
شبها گاهی از این بهتر هست ولی کلا شب از این بد تر نمیشه.
بنظر شما میتونم سرویس 16 مگ بگیرم؟
دوست عزیز قاطعانه بگم ایراد از سمت شما نیست پست نیاز بازسازی داره کافو هم سیم های رانژه چک بشن که متاسفانه چنین امکانی هیچ وقت وجود نداره مگر اینکه حفاری رخ بده کابل های مخابرات قطع بشه از زیر زمین اگر شرکت مخابرات سرویس انجام بده تا 25snrمیره
با این وضعیت خط ۱۶مگ بگیرین کیفیت جالبی نخواهد داشت
Last edited by hamid3369; 08-09-2018 at 14:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)