تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 627 از 720 اولاول ... 127527577617623624625626627628629630631637677 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,261 به 6,270 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فقط مدل 50VT50 رو میدونم که قیمتش 9 تومن بود(امروز)

2. این کاربر از soooti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ببخشید من این مدل رو جایی ندیدم!اگه اومده بگین من پیگیری کنم ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تاپیک پاناسونیک چه سوت و کور شده ها!

اینم سیستم من :

تلویزیون 50VT30R
    سیستم صوتی آمپلی فایر DENON 1311 با اسپیکرهای 5.1 DENON 391HT
    'گیرنده دیجیتال Xcruiser 400 HD Plus
    پلیر 3D و کنسول Play Station 3
    +
    اون سفیده هم مودم Tenda هست که پشتش استابیلایزر فاراتل ـه
    کنار PS 3 هم هارد اکسترنال Silicon Power Armor A80 ــه

ببخشید جناب پونل.چنتا سوال داشتم از خدمتتون!من تلویزیون 50VT50 مد نظرم هست!دیروزم قیمت گرفتم میگفت 9 میلیون تومن!میگفت ازین گیرنده های خاک بر سریه فول اچ دی هم داره
    راستش میخواستم بدونم اصلاً این تلویزیون با گارانتیش وارد شده؟!و مورد مهتر اینکه میخوام بدونم اگه واقعاً مثلاً آدم جلوی تلویزیون خوابش ببره و مثلاً 6-7 ساعت تلویزیون روی یک شبکه بمونه!چه اتفاقی میوفته؟!اون هاله ای که رو صفحه ایجاد بشه دائمیه؟!یعنی خلاص؟! یا اینکه این قابلیت رو داره دوباره برگرده به حالت اولش؟!خواهش میکنم جواب سوالمو زودتر بدید مُردم از بی تلویزیونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

soooti جان قیمت vt50 فکر کنم تو بانه زیر 7 تومن باید باشه.
    اگر شما یادت بره tv رو خاموش کنی در صورتی که محتوای نمایش تصاویرش ثابت باشه بعد از چند دقیقه نور صفحه اتومات خیلی کم میشه و احتمال جاماندگی رو به حداقل میرسونه و نگران جاماندگی تصویر در پلاسماهای جدید نباش و احتمالش خیلی پایینه.
    این مدل هم گیرنده ی دیجیتال داخل ایران رو داره هم گیرنده ی اون بالاها.
    اگر از تهران خرید کنید فروشگاه 1 سال گارانتی میکنه و رو فاکتورت مهر گارانتی میزنه و اعتبارش با خودشون و گارانتی اصلی شرکتی روش نیست.
    باز هم اگر نگران روشن بودن tv در شب هستید فکر میکنم اگر کانال عوض نشه ظرف 180 دقیقه tv خاموش میشه و این امکان هست که در منو این زمان رو کاهش یا افزایش بدی و بابت این موضوع نگران نباش.
    راستی نور منزلتون در چه وضعیتی هست؟

6. 2 کاربر از behzad habib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

soooti جان قیمت vt50 فکر کنم تو بانه زیر 7 تومن باید باشه.
    اگر شما یادت بره tv رو خاموش کنی در صورتی که محتوای نمایش تصاویرش ثابت باشه بعد از چند دقیقه نور صفحه اتومات خیلی کم میشه و احتمال جاماندگی رو به حداقل میرسونه و نگران جاماندگی تصویر در پلاسماهای جدید نباش و احتمالش خیلی پایینه.
    این مدل هم گیرنده ی دیجیتال داخل ایران رو داره هم گیرنده ی اون بالاها.
    اگر از تهران خرید کنید فروشگاه 1 سال گارانتی میکنه و رو فاکتورت مهر گارانتی میزنه و اعتبارش با خودشون و گارانتی اصلی شرکتی روش نیست.
    باز هم اگر نگران روشن بودن tv در شب هستید فکر میکنم اگر کانال عوض نشه ظرف 180 دقیقه tv خاموش میشه و این امکان هست که در منو این زمان رو کاهش یا افزایش بدی و بابت این موضوع نگران نباش.
    راستی نور منزلتون در چه وضعیتی هست؟
    خیلی ممنون دوست عزیز
    فقط اینم بهم جواب بدی دیگه شرّو کم میکنم
    اگه همچین مسثله ای(هاله)پیش بیاد!کلاً میمونه یا اینکه به مرور رفع میشه!و اینکه به این گارانتی های غیرشرکتی که شما گفتین قابل اطمینان هستن؟!در ضمن دیروز به من توی شریعتی قیمت 9 میلیون دادن!
    نور خونمون خیلی زیاد نیست!در واقع تاریکهلوسترمونم به زور روشنش میکنه
    یه سوال دیگه تا یادم نرفته!این سری R و M و اینا که میگن چیه؟!موقع تحویل به چه نکاتی باید دقت کنم؟
    یه سوال دیگه به نظر شما بین مدلای زیر کدوم؟!
    Sony W904
    Panasonic 50VT50
    Sharp LC-60LE9400X
    Samsung ES8880
    Samsung F8880

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز
    فقط اینم بهم جواب بدی دیگه شرّو کم میکنم
    اگه همچین مسثله ای(هاله)پیش بیاد!کلاً میمونه یا اینکه به مرور رفع میشه!و اینکه به این گارانتی های غیرشرکتی که شما گفتین قابل اطمینان هستن؟!در ضمن دیروز به من توی شریعتی قیمت 9 میلیون دادن!
    نور خونمون خیلی زیاد نیست!در واقع تاریکهلوسترمونم به زور روشنش میکنه
    یه سوال دیگه تا یادم نرفته!این سری R و M و اینا که میگن چیه؟!موقع تحویل به چه نکاتی باید دقت کنم؟
    یه سوال دیگه به نظر شما بین مدلای زیر کدوم؟!
    Sony W904
    Panasonic 50VT50
    Sharp LC-60LE9400X
    Samsung ES8880
    Samsung F8880
    دوست عزیز
    در این مدلهای که گفتید Samsung F8880 نهایت تلویزیون است که شما بدون اینکه در هیچ زمینه ای مشگلی داشته باشید می توانید از امکانات فوق العاده و زیاد آن بهره ببرید و خود را از خرید تلویزیون جدید در هر سال بی نیاز کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز
    در این مدلهای که گفتید Samsung F8880 نهایت تلویزیون است که شما بدون اینکه در هیچ زمینه ای مشگلی داشته باشید می توانید از امکانات فوق العاده و زیاد آن بهره ببرید و خود را از خرید تلویزیون جدید در هر سال بی نیاز کنید

میشه بگید اصلاً این مدلی که گفتید توی ایران وارد شده یا نه؟!اگه هست گارانتی اصلی داره؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اگر میخوای بگیری برو جمهوری اونجا قیمت پایینتره.
    سونی w900 رو قیمت ندارم ولی با توجه به سایز و قیمت و گارانتی به نظرم شارپ گزینه ی خوبی براتون باشه که اگر bd پلیر رو بر ندارید 8300 براتون در میاد.
    اگر اهل دیدن فیلم های کپی و ریپ شده هستید و پخش تمامی محتواها با هر فرمتی براتون مهمه فکر کنم سامسونگ براتون بهتر باشه. البته نمیدونم شارپ از تمامی فرمت ها پشتیبانی میکنه یا نه!؟
    پسوند R وM نشون دهنده ی منطقه ی کالاست که vt50 فقط r هستند و مخصوص اروپا و از ترکیه به اینجا رسیده. ولی 65 اینچش m هست و فاقد گیرنده ی اون بالاها و دارای گارانتی معتبر شرکتی.
    اگر جای شما بودم 1 روز وقت میزاشتم و میرفتم جمهوری و مدلهارو از نزدیک میدیدم و حتما شما شارپ رو از نزدیک ببین شاید خوشت اومد.
    انشاا... اگر خریدی کردید به این نکات توجه کن:
    پنل رو از نظر خط و خش بررسی کن
    بعد از روشن نمودن از نزدیک به تمام پنل نگاه کن تا ببینی پیکسل سوخته ای در کار هست یا نه .برای اینکار نشون دادن رنگ سفید و 3 رنگ اصلی توصیه میشه
    به صدای بلندگوهاش توجه کن تا یک وقت آسیب دیده نباشد
    پشت tv مخصوصا vt50 دارای فن هستند حتما توجه کن ببین کار میکنند یا نه
    زمان پر کردن برگ گارانتی هم دقت فرمایید
    بعدش هم بشین و از تلویزیونت لذت ببر.

11. 2 کاربر از behzad habib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اگر میخوای بگیری برو جمهوری اونجا قیمت پایینتره.
    سونی w900 رو قیمت ندارم ولی با توجه به سایز و قیمت و گارانتی به نظرم شارپ گزینه ی خوبی براتون باشه که اگر bd پلیر رو بر ندارید 8300 براتون در میاد.
    اگر اهل دیدن فیلم های کپی و ریپ شده هستید و پخش تمامی محتواها با هر فرمتی براتون مهمه فکر کنم سامسونگ براتون بهتر باشه. البته نمیدونم شارپ از تمامی فرمت ها پشتیبانی میکنه یا نه!؟
    پسوند R وM نشون دهنده ی منطقه ی کالاست که vt50 فقط r هستند و مخصوص اروپا و از ترکیه به اینجا رسیده. ولی 65 اینچش m هست و فاقد گیرنده ی اون بالاها و دارای گارانتی معتبر شرکتی.
    اگر جای شما بودم 1 روز وقت میزاشتم و میرفتم جمهوری و مدلهارو از نزدیک میدیدم و حتما شما شارپ رو از نزدیک ببین شاید خوشت اومد.
    انشاا... اگر خریدی کردید به این نکات توجه کن:
    پنل رو از نظر خط و خش بررسی کن
    بعد از روشن نمودن از نزدیک به تمام پنل نگاه کن تا ببینی پیکسل سوخته ای در کار هست یا نه .برای اینکار نشون دادن رنگ سفید و 3 رنگ اصلی توصیه میشه
    به صدای بلندگوهاش توجه کن تا یک وقت آسیب دیده نباشد
    پشت tv مخصوصا vt50 دارای فن هستند حتما توجه کن ببین کار میکنند یا نه
    زمان پر کردن برگ گارانتی هم دقت فرمایید
    بعدش هم بشین و از تلویزیونت لذت ببر.

واقعاً ازت ممنونم دوست عزیز
    والّا شارپ رو از نزدیک دیدم!خیلی خوب بود!ولی مونتاژ ایرانه(مادیران)....از خیلی از فرمتها پشتیبانی میکنه ولی زیرنویس فارسی پخش نمیکنه!روش بلوری و عینک میدن به عنوان هدیه...میدونم اسپیکرهای خیلی خوبیم داره!ولی خوب در هر صورت LED هستش...منم بیشتر دلم با پلاسماست!ولی خداییش از طراحی مدل سونی W904 نمیشه چشم پوشی کرد!که اونم فهمیدم پنل هاشو ال جی میزنه...قیمت هم 55 اینچش رو بدون گارانتی 8.5 میلیون قیمت دادن
    یک جملتون رو دقیق متوجه نشدم!VT50 دارای گارانتی معتبر هست یا فاقد اونه؟!و اینکه جواب یک سوالمو نگرفتم و اون اینکه اگه همچین مسئله ای(هاله)پیش بیاد!کلاً میمونه یا اینکه به مرور رفع میشه؟!!!یه چیزیم که از خوندن 50 و خورده ای صفحه از فروم دستم اومد این بوده که پلاسماهای پاناسونیک خرابی زیاد داشته!!!
    خیلی دودل هستم کدومو بردارم چون هزینه ی زیادی دارم واسش پرداخت میکنم و خیلی نگرانم
    بابت توجهت و دقت در جوابات ممنونم دوست عزیز

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

میشه بگید اصلاً این مدلی که گفتید توی ایران وارد شده یا نه؟!اگه هست گارانتی اصلی داره؟!
    دوست عزیز
    بله وارد شده و گارانتی هم دارد برای خرید به این سایت مراجعه کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6,290,000تومان
    ال ای دی سامسونگ 46F8880 محصول نسل آینده LED سامس�..

14. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •