ظاهرا شما پروکسیت فعاله.باید اونو غیرفعال کنی.
از طریق internet option سپس روی کانکشن اینترنت کلیک کرده و ------ رو غیرفعال کنید.
ظاهرا شما پروکسیت فعاله.باید اونو غیرفعال کنی.
از طریق internet option سپس روی کانکشن اینترنت کلیک کرده و ------ رو غیرفعال کنید.
چند تا مطلب .....
اگه یک سایت با سرور خیلی قوی میخواین برا دانلود برین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سروراش خیلی قوی هستن
مطلب بعد اینه که چند نفر از بچه ها راجع بع downstream بحث میکردن حالاصحبت اینجاست که مگه downstream به مودم یا خط ربطی هم داره ؟ مگه دست مخابرات و پورتی که بهتون می ده نیس؟
ثالثا اگه مثلا downstream شما باشه 1024 نهایت دان شما میشه 128 کیلو بایت در ثانیه و اگه باشه مثلا 4200 باشه سرعت دان میشه 400 الی 500 تا نهایتا البته که بعدا از طریق محدودیت های نرم افزاری محدودت میکنن
بعدشم
شما ها خیلی منو ترسوندین من می خوام از شاتل بیام مخابرات منتها وضعیت شما منو نگران میکنه
الان وضعیت اینترنت من با قبل هیچ فرقی نکرده
یکی ساروی نیس که بهم بگه الان ساری چطوره؟
از اینترنت اپشن نبود میشه یه کاری واسم بکنی بری به این مسیری که میگم
Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center
رو کانکشن راست کلیک کنی و properties رو بزنی و بعد ipvp4 دابل کلیک کنی و از این صفحه عکس بگیری واسم بفرستی حالا اینجا خواستی بزار یا پ خ بده
مرسی
downstream به مسئولین سرویس دهنده مربوط میشه یعنی میتونن هر سرعتی برات ببندن
downstream به وضعیت خط ربط داره
اگر یه نفر خطش ضعیف باشه downstream رو پایین مبندن
ممکنه یه نفر مثل من downstream رو 6مگ باشه اما نهایت تا 5.3 مگ بتونم ازش بکشم!
یکی نیست این کارو واسه ما بکنه
برای من هم 6 مگه ولی 3مگ میکشم.یا منو محدود کردن که این موضوع در رابطه با مخابرات استان ما نیست.
100%به خاطر نویز زیاد خط منه که به خاطر سیم کشی مخابرات تو منطقمون و فاصلمون هست
من احتمال میدم DNS ات عوض شده. چون با هیچتر شکن میتونی کانکت بشی. دی ان اس رو بزن 4.2.2.4 ببین جواب میده.
اگه این نشد ممکنه بدافزار فایل hosts در این مسیرو تغییر داده باشه:
C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts
ببین محتویات این فایل عادیه یا نه.
اره داداش از دی ان اسش بود واسه همین میخواستم بچه ها بهم عکسبدن ولی دمت گرم کارت حرف نداره
فری گ ی ت کار نمی کنه شما دوستان با چی کار می کنید
اقا یکی نیس بگه الان وضع ساری چطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)