تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 627 از 1849 اولاول ... 12752757761762362462562662762862963063163767772711271627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,261 به 6,270 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه .Ashkan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تـهــران

پيش فرض

یه سوال فنی
    دلیل اینکه دانلود تا 99 درصد میره بعد میشکنه و دوباره میشه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
    من 1 شب برا یه فایل صبر کردم صبح دیدم 99 درصد اومد .زدم تکمیل بشه شکست خورد و دوباره از صفر شرو شد
    دلایل مختلفی میتونه داشته. هم میتونه مشکل از کانکشن یا نویز خطت باشه یا پکت لاست شدید که باعث میشه فرگمنت دانلود شده با مشکل روبرو بشه و فایل corrupt بشه که این موضوع رو باید با بررسی وضعیت خطت گفت و هم میتونه مشکل از سروری باشه که فایل روش آپلود شده و هم از خود فایلی که دانلود میکنی که اگر درست آپلود نشده باشه هر چند بار هم که امتحان کنی باز با مشکل روبرو میشی. اگر از پرا...ی یا وی... استفاده کنی هم احتمال بروز این اتفاق بیشتر میشه.

دلیلش میتونه نرم افزاری هم باشه. اگر از نرم افزار خاصی برای دانلود استفاده نمیکنی، حتما یه دانلودر خوب مثل IDM رو نصب کن. اما اگر از دانلودر استفاده میکنی و باز هم این اتفاق میفته، میتونه از تداخل فایروال یا آنتی ویروس باشه. اکثر دانلودرها وقتی دانلود فایل کامل میشه، اون رو روی 99% نگه میدارن و شروع میکنن به مرج کردنش. دقیقا همین موقع است که آنتی ویروس میاد وسط و اگه با فایل مشکل داشته باشه، نمیذاره این فایل روی هارد کپی بشه.
    Last edited by .Ashkan.; 06-04-2014 at 12:13.

2. 2 کاربر از .Ashkan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال B.i.r.i.y.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض

این status مودم در ۱۵فروردین قبل از پیگیری:

نویز فوق العاده زیاد و قطعی های مکرر (چند بار در روز!) و سرعت پایین باعث شد تا امروز برم مخابرات برای پیگیری. اونجا گفتن که خطتت مشکلی نداره!
    البته صبح با پشتیبانی hiWeb که تماس گرفتم گفت نویز خطتت زیاده، سرعت روی ۸مگ بسته شده بود الان میذارمش روی ۶مگ تا نویزت کمتر بشه.
    این کارو انجام داد، قطعی ها همچنان وجود داره و سرعت هم همچنان مطلوب نیست و جالب اینجاس که snr هم همچنان افتضاح پایینه.

اینم نتیجه ی این پیگیری ها (امروز چند دقیقه پیش):

گاهی وقتا با خودم میگم ما تو این مملکت کلا واسه چی میریم کارامونو پیگیری میکنیم؟! وقتی پیگیری ها هیچ سودی نداره و فقط وقتمونو حروم میکنیم!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

4. 2 کاربر از B.i.r.i.y.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مطمئنی این تست مال ۲۵۶؟ بیشتر به ۱۰ مگ میخوره! آسیاتک توی منطقه ما که خیلی خرابه…

Sent from iPhone ~ Tapatalk
    آره سرویس 256 محدود 10 گیگ گرفته،دان استریمشم بالای 10 مگ بستن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان IP رو عوض کنید درست میشه وقتی دیدید سرعت خوب نیست مودم رو ریست کنید اگه چند بار ریست کردید درست نشد ریست کارخونه ای کنید از سوراخ پشت مودم دوباره کانکشن بسازید درست میشه

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یعنی دانلود شما در طول روز با سرور خارجی خوب نیست ؟
    باتوجه به تستای قبلی که سرعت بین 50 تا 60 بود میشه نتیجه گرفت که در روز مخصوصا از 3 بعد از ظهر به بعد نابود میشه ! پس نه خوب نیست

افت یواش یواش از الان شروع میشه

برادر emproor نیاز به این کار نیست شما هر بار که مودم رو خاموش روشن کنید خودش مسیر رو عوض میکنه دیگه نیاز نیست هر دور یوزر و پس بدین بهش
    Last edited by isbn; 06-04-2014 at 12:40.

8. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

[QUOTE=isbn;8175840]باتوجه به تستای قبلی که سرعت بین 50 تا 60 بود میشه نتیجه گرفت که در روز مخصوصا از 3 بعد از ظهر به بعد نابود میشه ! پس نه خوب نیست

شرمنده یک سوال دیگه اگر که سروریس فشفشه هم بگیرید بازم فرقی نداره ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خیر هیچ فرقی نداره !

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

این status مودم در ۱۵فروردین قبل از پیگیری:

نویز فوق العاده زیاد و قطعی های مکرر (چند بار در روز!) و سرعت پایین باعث شد تا امروز برم مخابرات برای پیگیری. اونجا گفتن که خطتت مشکلی نداره!
    البته صبح با پشتیبانی hiWeb که تماس گرفتم گفت نویز خطتت زیاده، سرعت روی ۸مگ بسته شده بود الان میذارمش روی ۶مگ تا نویزت کمتر بشه.
    این کارو انجام داد، قطعی ها همچنان وجود داره و سرعت هم همچنان مطلوب نیست و جالب اینجاس که snr هم همچنان افتضاح پایینه.

اینم نتیجه ی این پیگیری ها (امروز چند دقیقه پیش):

گاهی وقتا با خودم میگم ما تو این مملکت کلا واسه چی میریم کارامونو پیگیری میکنیم؟! وقتی پیگیری ها هیچ سودی نداره و فقط وقتمونو حروم میکنیم!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
    احتمالا dsl mode شما الان رو gdm.t هست. شما اونو دستی بذارین رو adsl2plus

12. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

باتوجه به تستای قبلی که سرعت بین 50 تا 60 بود میشه نتیجه گرفت که در روز مخصوصا از 3 بعد از ظهر به بعد نابود میشه ! پس نه خوب نیست

برادر emproor نیاز به این کار نیست شما هر بار که مودم رو خاموش روشن کنید خودش مسیر رو عوض میکنه دیگه نیاز نیست هر دور یوزر و پس بدین بهش
    isbn جان،کل های وب این طوری نیست،پهنای باند های وب تو بعضی از شهرا کم هستش،مثل شهر شما و اهواز،این طوری می گی،اونایی که می خوان بیان های وب،اشتباه می افتن،باید سروریس و بگیرن ببینن تو شهرشون چطوریه،اما شهر ما این مشکلات و نداره،پس کل های وب این طوری نیست،اینم تست من ساعت3:30 بعد از ظهر های وب مچکریم

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من تهرانم اما به غیر شما ندیدم کسی سرعتش خوب باشه تو این تاپیک توی غرب مرکز سلمان فارسی هم برای یه بنده خدایی ثبت نام کردم اونم بیچاره الان پشیمونه که 1 ساله گرفته در صورتی که بهش گفتم وضع اینه اما خواست و منم براش ثبت نام کردم
    توی تهران های وب با کمبود پهنا باند رو به رو هست و اکثر کاربراشم توی همین تهرانن دیگه منم گفتم حتما god عزیز تهران تشریف دارن و نمیخوام الکی پول بابت تست سرویس بدن که بعد یک ماه هم خواستن جمع کنن های وب بخواد اذیتشون کنه و طول بده یکی از دلایلی که من هنوز از های وب نرفتم این بوده که نه شاتل اینجا سرویس اکو میده و نه اصلا میصرفه با اون حجم پارس هم که میگه پورت ندارم ثبت نام کن برو تو صف گفتم صبر میکنم شاید این ور سال درست بشه که نشد و دیگه این ماه شارژ نمیکنم میخوان خط رو جمع کنن میخوان نکنن

البته امروز انگار وضع آرام هست تا این ساعت

شما الان رو کدوم مسیری ؟
    Last edited by isbn; 06-04-2014 at 15:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •