تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 627 از 3017 اولاول ... 12752757761762362462562662762862963063163767772711271627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,261 به 6,270 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من بعد 3 روز بحث با پشتیبانی شرکت پردیس آخر طرف قبول کرد که مشکل من و به سوپر وایزر مخابرات انتقال بده که چشمم اب نمی خوره به نظر من پارس انلاین از مخابرات بهتره الان من تک لینک 250 می گیرم از پارس با 16 لینک هم 450 می گیرم البته 1 ماه خراب بود پاری بخاطر همین رفتم مخابرات بگیرم که اینم بدتر بود که خدایا شکر این هفته پارس درست شد و 15 روزم خسارت داد
    سوال من اینه کسانی که نامحدود 512 از مخابرات دارند مشکل تایم اوت داره با به قوا این پشتیبانی از پورت من ؟
    باتشکر

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

این جعبه ی تلفن ماس و اونی که با فلش نشون دادم خط تلفن منه.عکس رو زوم کنید با کیفیت بالا گذاشتم که با جزئیات ببینید.بهم بگین نول کدومه و کجا بزنمش:

برای دیدن عکس در سایز اصلی روی عکس کلیک کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

=-=-=-=-=-=-=-=
    پارس آنلاین سرویساش یه مقدار گرونه.نامحدوداش به صرفه نیست برای ما.البته از حق نگذریم سرعتش چند برابر مخابراته ها.همکار من 1مگ حجمی پارس داره،با سرعت 300 دانلود میکنه!

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

دوستان من اگر این ماه 1 مگ نامحدود بگیریم ماه بعد میتونم بدون دردسر دوباره 2 مگ بگیرم؟
    یا باز باید گواهی بهشون بدی؟
    گواهی نمیخواد.فقط حضوری میری کارت میکشی عرتقا میدن دوباره.

سلام ايمان جان
    منم مثل شما سربندر هستم
    فعلا دارم از اينترنت وايرلس استفاده ميكنم ولي ميخوام به زودي از adsl استفاده كنم
    تنها نگرانيم ميزان قعطيشه
    معمولا چند بار درماه قعطي پيش مياد
    درمورد نوع سرويس پيشنهادتون چيه
    سلام.
    سرویسای وایرلس گرونن.از بدررایان میگیری یا کیمیا نت یا راصد یا اون یکی که اسمش یادم نیست؟
    در هر حال ADSL‌گزینه ی بهتریه واسه خونه.تو که تجهیزات وایرلسو داری.یه ADSL-م کنارش بگیر اگه یه زمانی قطع شد(که خدا رو شکر کمتر پیش میاد) وایرلست رو وصل کن.
    اگه کیفیت خطت خوب باشه و نویزش آزار دهنده نباشه،میشه گفت اینترنت ADSL پایداری خواهی داشت.

4. این کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ariax77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من تو ساعت رایگان با سرعت 60 دانلود میکنم و همزمان کانتر بازی میکنم و پینگم حدود 70 تا 80 هست! من این همه پینگ خوب نمیخوام! سرعت بالا میخوام واسه دانلود! چه غلطی کردم سرویس محدود گرفتم!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تجربه من بهم ميگه توي لود صفحات وب پينگ مهم تر از سرعت هست. با يه اينترنت 128 هم ميشه وبگردي خوبي داشت اگه پينگ مناسب داشته باشه و تايم اوت هم نداشته باشه. سرعت 2 مگ توي صفحه باز كردن اگه محدود باشه فاجعه است! من قبلا كه همچين سرعتي داشتم چند ساعت وبگردي مي كردم 100 مگ ترافيك مي رفت. تا يه صفحه رو باز ميكني فوري يه آهنگ 3-4 مگي توي صفحه لود ميشه
    يه مثال هم بزنيم به قول معروف فور اگزمپل!
    آيتم هاي موجود در صفحات وب تعداد زياد با حجم كم هستند مثلا حجم كلي صفحه 100 كيلوبايت با 100 آيتم ! با سرعت 200 توي نيم ثانيه صفحه لود ميشه با سرعت 50 توي 2 ثانيه!
    اگه پينگ 100 باشه توي 10 ثانيه صفحه لود ميشه اگه پينگ 300 باشه توي 30 ثانيه!
    شما كه پينگت براي 2 مگ و 256 فرقي نمي كنه! يه سرعته كه اونم اينقدري تاثير گراز(!) نيست
    خودم هم تقریبا به همین نتیجه رسیدم میانگین سرعت در بارگزاری توسط نرم افزار حدود 32 کیلوبایت تشخیص داده شد یعنی از 256 تا 2 مگ سرعت وبگردی یکسانه مگر این که سایت مورد نظر خیلی سنگین باشه که در مورد 10 در صد سایت ها صدق میکنه .با نرم افزار هم سرعت رو محدود کردم روی 128 کم شد به همون دلیلی که گفتم ولی روی 256 و 512 که گذاشتم سرعت مثل همون 2 مگ بود .احتمالا برم سراغ 512 نامحدود میمونه فقط سرعت دانلود که برای فایل های جچیم 4 برابر زمان بیشتری طول میکشه تا دانلود شه .در این مورد باید خودم رو قانع کنم چون حوصله ندارم یک ساعت وایسم تا فایل دانلود شه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ایمان میخوی چه کار کنی ؟ یه وقت اتیش سوزی راه نندازی

8. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من دقیقا فهمیدم چرا سرعتم از سرور داخل کمه دلیلش فقط گت وی ها هستند الان روی یه ای پی افتاد که مشکل سرعت از داخل حل شد ولی در عوض سرعت خارج افتضاح شد .من نمیدونم با این گیت وی های لامصب که هر کدوم از یه سر دنیا میانو یه سرعت عشقی برا خودشون دارن چکار باید کرد

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

این جعبه ی تلفن ماس و اونی که با فلش نشون دادم خط تلفن منه.عکس رو زوم کنید با کیفیت بالا گذاشتم که با جزئیات ببینید.بهم بگین نول کدومه و کجا بزنمش:

=-=-=-=-=-=-=-=
    پارس آنلاین سرویساش یه مقدار گرونه.نامحدوداش به صرفه نیست برای ما.البته از حق نگذریم سرعتش چند برابر مخابراته ها.همکار من 1مگ حجمی پارس داره،با سرعت 300 دانلود میکنه!

داداش چقدر جعبه مخابراتیتون داغونه !
    صد در صد این همه رسوب و زنگ زدگی باعث افت سیگنال میشه
    فکر میکنم مشترک حق نداره به تجهیزات مخابراتی دست بزنه ولی اگه میخوای باش ور بری ...
    شما اون دو تا سیم رو که اومده زیر پیچ بعد وصل شدن به سیم تلفن رو لخت کن بعد به سیم تلفنتون بپیچون شاید درست شه اگه تونستی هم یه لحیم بزن روش
    Last edited by lamp23; 11-08-2013 at 23:06.

11. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

زنگ زدم پشتیبانی گفتم اگر یک مگ بگیرم بعدا مشکلی بابت گواهی پیش نمیاد گفت نمیدونم
    ولی گفتم برا تست میارزه بگیرم
    خلاصه گرفتم اینم تست الان بد نیست
    یک مگ نامحدود :

Last edited by sh@y@n; 11-08-2013 at 23:19.

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اون تويي،اونم جعبه تقسيم تلفنه، اينم سيم تلفنتونه وايسا ببينم اين كيه اينجا ؟‌ ااااا سلام جناب سروان نبريد ايمان جون رو تو رو خدا آقا باور كنيد بار اولشه دست مي كنه توي جعبه مخابرات. جناب سروان تو رو خدا تاپيك مخابرات خوزستان از هيجان مي افته ، تو رو خدا ... نه! نه! نه!

دقيقا مشكلت چيه؟ مگه برق Ac كه فاز و نول داشته باشه؟ يه زوج سيمه كه پلاريته اش مهم نيست.
    من تو ساعت رایگان با سرعت 60 دانلود میکنم و همزمان کانتر بازی میکنم و پینگم حدود 70 تا 80 هست! من این همه پینگ خوب نمیخوام! سرعت بالا میخوام واسه دانلود! چه غلطی کردم سرویس محدود گرفتم!
    منم بازي مي كنم دانلود تاثيري روش نداره علت اينه كه توي بازي آپلود بيشتري صورت مي گيره تا دانلود.
    دقيقا نفهميدم چه غلطي كردي؟ با سرويس هاي نامحدود كه سرعت بالا نصيبت نميشه. هر چي آش ميخوري بايد پولش رو حساب كني

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •