تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 627 از 2605 اولاول ... 12752757761762362462562662762862963063163767772711271627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,261 به 6,270 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

درسته.در تستهایی هم که دیدم اکثرا پینگ مخابرات بهتره.اینارو هم جواب بدین.مرسی:

من بعنوان اینترنت دوم دارم از مخابرات میگیرم.برای مودم موقع ثبت نام گفتم مودم ندارم ولی یه مودم که چندسال پیش داشتم رو پیدا کردم:asus am 602 حالا این الان سازگار هست و لازم نیست خرج اضافه کنم و از خودشون بگیرم؟
    ضمنا من 256 یا 512 می خوام،مدارک می خواد یا دیگه گیر نمیدن؟

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام،

گرامی شما این 29 میلیون را از کجا بدست آورید ؟
    طبق سایت رسمی حود مخابرات هر STM1-155Mbit معادل 421.740.000 ریال قیمت دارد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست گرامی
    قیمت هر لینک STM1 تا ماه پیش 37 میلیون تومن بود و در ماه گذشته 1 میلیون هم تخفیف داده شد(چرا داده شد نمیدونم) و الان هر لینک STM1 به قیمت 36 میلیون در اختیار شرکتها قرار میگیره

3. 3 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین دوست عزیز ، منظور من با اون دسته از دوستانی بود که میبینم اینترنت مثلا 128 دارن بعد توقع دارن سرعت نور اینترنت داشته باشن ..... بعضی ها هستن اینجوری توقع دارن و من چون دیدم دارم میگم
    طرف 128 داره ، داره ماهی 11 تومن میده بعد توقع داره تا گوگل را میزنه سریع واسش بیاد ..... دیدم دارم میگم هااااااا .... والا همونطور که گفتم من توی شرکت 128 نامحدود دارم با IDM نزدیک به 40K دانلود میده .... بدون قطعی

تازه بعضی مواقع با سیستم میزنم دانلود میکنه و با گوشی ((از طریق همون مخابرات)) میرم تو وبگردی ! واسه همین میگم چندان بد هم نیست

حالا یه سوال : من اگه 512 برای خونه بگیرم ، چند k دانلود میده ؟؟؟ از لحاظ وبگردی چطوری عمل میکنه ؟؟
    ممنون
    ببین من 512 داشتم سرعتم 62.5k بود.ولی از ساعت 11-12 ظهر سرعت یه افت دوزخی داشت که مثلا باید 16 کانکشن بدی تا ماکز سرهت رو بگیری.یه سقوط جهنمی هم از ساعت 6 بعدازظهر تا 1 شب داره که باید 32 تا کانکشن بدی تا ماکز سرعت رو بده.واسه وبگردی خوب سرعت به همین ترتیب که گفتم افت میکنه ولی خوبه.یعنی اگه بدونی کجای دنیا داری زندگی میکنی میگی هی امروزم بگذره.
    سلام
    من بعنوان اینترنت دوم دارم از مخابرات میگیرم.برای مودم موقع ثبت نام گفتم مودم ندارم ولی یه مودم که چندسال پیش داشتم رو پیدا کردم:asus am 602 حالا این الان سازگار هست و لازم نیست خرج اضافه کنم و از خودشون بگیرم؟
    در کل سرویسهای مخابرات نسبت به سرویسی که باید بدن راضی کننده هست یا نه؟چون توی تستها دیدم که پینگ بهتری نسبت به مبین نت(که الان دارم) داره.
    سازگاریش رو نمیدونم ولی اکثر مودم ها با سرویسهای مخابرات مچ هستند.
    الان فکر نکنم بخواد.همه دارن 1 مگ رو هم بدون مدرک میگیرند.مدرک هم یه کارت فوق لیسانس دانشجویی ببر.بستگی به منطقه مخابراتیتون داره
    داداش شما ساعت چند میخوای واست پینگ بزارم بگو بزارم.
    رفیق پینگ مخابرات که خیلی بده.بخصوص6 غروب تا 1 شب.

5. 4 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

داداش شما ساعت چند میخوای واست پینگ بزارم بگو بزارم.
    شما هیچ ساعتی تست نذار جناب قزوین نشین

درسته.در تستهایی هم که دیدم اکثرا پینگ مخابرات بهتره.اینارو هم جواب بدین.مرسی:

مودم فعلی من am602 کار می کنه میخام عوضش کنم چی بگیرم زیاد گرون نباشه؟

7. 2 کاربر از lexuus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست گرامی
    قیمت هر لینک STM1 تا ماه پیش 37 میلیون تومن بود و در ماه گذشته 1 میلیون هم تخفیف داده شد(چرا داده شد نمیدونم) و الان هر لینک STM1 به قیمت 36 میلیون در اختیار شرکتها قرار میگیره
    سوال تعرفه های STM1 هم به صورت پله ای محاسبه نمی شود ؟ به عنوان مثال کسی که 4 تا STM1 میخرد پرداختی اش با کسی که یکSTM1 میخرد فرق نمی کند ؟

9. این کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شما هیچ ساعتی تست نذار جناب قزوین نشین

مودم فعلی من am602 کار می کنه میخام عوضش کنم چی بگیرم زیاد گرون نباشه؟
    لازم نیست مودم AM602 رو عوض کنید، فقط کافیه یک وایرلس،روتر تهیه کنی
    بعد میای AM602 رو به صورت Bridge کانفیگ میکنی و PPPoE قرار میدی داخل روتر،وایرلست.

11. این کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام،

گرامی شما این 29 میلیون را از کجا بدست آورید ؟
    طبق سایت رسمی حود مخابرات هر STM1-155Mbit معادل 421.740.000 ریال قیمت دارد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تعرفه اش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ست. سایت ارتباطات زیر ساخت. خود مخابرات هم از اینجا میگیره!

سوال تعرفه های STM1 هم به صورت پله ای محاسبه نمی شود ؟ به عنوان مثال کسی که 4 تا STM1 میخرد پرداختی اش با کسی که یکSTM1 میخرد فرق نمی کند ؟
    مثل اینکه نه! دقیقا ضربدر 4 کردن!!!

13. 2 کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

والا من نمیدونم توقع شما از اینترنت مخابرات چیه ؟؟؟؟ همونقدر که پول میدیم داریم اینترنت تحویل میگیریم ! غیر اینه ؟؟؟

من که توی شرکت 128 نامحدود دارم با IDM نزدیک به 40K دانلود دارم ... تازه بدون قطعی و با 2 سیستم !!! ماهی هم 11 تومن میدم و انصافا راضیم ..... فقط از لحاظ وبگردی یه ذره ( فقط یه ذره ) اذیت میکنه ، همین !
    دوست عزیز من منظوری ندارم ولی شما از اینترنت فقط IDM میدونی چیه و اینترنت را نمیدونی چی هست

این رو گفتم چون انسانها تک بعدی نیستند عقل دارند و از اینترنت کاربردهای متفاوتی رو استفاده میکنند و همه با هم یکی نیستند

15. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

لازم نیست مودم AM602 رو عوض کنید، فقط کافیه یک وایرلس،روتر تهیه کنی
    بعد میای AM602 رو به صورت Bridge کانفیگ میکنی و PPPoE قرار میدی داخل روتر،وایرلست.
    من هم میخوام مودمم را wireless کنم چه راهی را پیشنهاد میکنید ..وایرلس،روتر چند قیمت هست..دیگه نمیخوام یک مودم دیگه بگیرم میخوام همین مودمی که دارم را وایرلس کنم

17. این کاربر از kasi58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من میخوام از مخابرات انصراف بدم هم سرعتش پاینه هم خدماتش بد ،،،با توجه به اینکه من یک wimax هم دارم و در ماه حداکثر ۵-۶ گیگ با این مخابرات بخوام دانلود کنم به نظرتون برام با کدوم شرکت قرارداد ببندم ؟

19. این کاربر از kasi58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •