تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 627 از 639 اولاول ... 127527577617623624625626627628629630631637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,261 به 6,270 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

اگه نباشه جاش خالی می مونه Spectero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

آره رفیق امکان ورشکستگی بانک ها خصوصا پارسیان چون می دونم مشکل پیدا کردن خیلی زیاد هست. بهتره بری بانک رفاه یا مسکن.

من نمی دونم اگر ورشکسته بشن آیا بانک مرکزی بهتون پول رو پس می ده یا نه؟ ولی حالا بماند یه شخصی که بالاخره مقامی تو بانک پارسیان داشت به بابام گفتن که پولتون رو دربیارید تا شر نشده.

بانک آینده رو هم اطلاع ندارم ولی بین بانک ها کلا الان بانک رفاه کارگران و بانک مسکن وضعیت بسیار خوبی دارن.
    با این حرفی که زدی خیلی ترسوندی منو! من کل پولی که داشتم از بانکهای مختلف سر رسیدشون برداشتم بردم پارسیان و چیزی حدود صد و پنجاه میلیون هست و چند سپرده یکساله 20 و 19 گذاشتم که بالاترین سود رو تو این اوضاع بلبشو و قاراشمیش همین پارسیان می داد و هنوز هم انگار همین مقدار سود که چندان دندون گیر هم نیست ولی بهتر از بانکهای دیگه هست می ده. منم قبل از حرف شما نگران بودم ولی چاره ای نداشتم و اگر بانک معتبر دیگه مثل پاسارگاد یا ملت 20 یا 19 سود بده از پارسیان می برم اون بانکها. ولی در حال حاضر مجبور پارسیان گذاشتم؛ چون بانکهای دیگه حداکثر 18 هستند و اکثرا هم 15 می دن. اگر ورشکسته باشه کارم تمومه و همه پول و زندگیم میره.

2. 2 کاربر از Spectero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

با این حرفی که زدی خیلی ترسوندی منو! من کل پولی که داشتم از بانکهای مختلف سر رسیدشون برداشتم بردم پارسیان و چیزی حدود صد و پنجاه میلیون هست و چند سپرده یکساله 20 و 19 گذاشتم که بالاترین سود رو تو این اوضاع بلبشو و قاراشمیش همین پارسیان می داد و هنوز هم انگار همین مقدار سود که چندان دندون گیر هم نیست ولی بهتر از بانکهای دیگه هست می ده. منم قبل از حرف شما نگران بودم ولی چاره ای نداشتم و اگر بانک معتبر دیگه مثل پاسارگاد یا ملت 20 یا 19 سود بده از پارسیان می برم اون بانکها. ولی در حال حاضر مجبور پارسیان گذاشتم؛ چون بانکهای دیگه حداکثر 18 هستند و اکثرا هم 15 می دن. اگر ورشکسته باشه کارم تمومه و همه پول و زندگیم میره.
    چی بگم شرایط ما هم بهتر نیست.....

کلی ضرر برای ابطال دادیم و الان سودمون از 20 به 18 رسیده ولی لااقل اصل سرمایه مون حفظ می شه. حتی پارسیان برای اینکه الان خیلی ها سرمایه اصلی و بزرگ شون رو بیرون کشیدن برای صندوق لوتوسش این ماه 21.7 درصد سود داد. مطمئن باش ما هم دیوانه و مجنون نبودیم که حدود 4 تومن ضرر ابطال زودتر از موعد رو دادیم و پول رو از پارسیان بیرون کشیدیم.

فقط به این فکر کن مثل سپرده گذارای ثامن و کاسپین هر روز بخوای دنبال حقت بری و کار و زندگیت رو تعطیل کنی.

ریسک نکن، آدم مطمئنی به بابام گفت که بهتره پارسیان رو فراموش کنی. یا مسکن یا رفاه.

همین موسسه ثامن الائمه که الان با قوامین ادغام شده (اگر اشتباه نگم) یه سپرده 8 تومنی ما رو خورده بود 1 سال پدرم دراومد تا 200 تومن 200 تومن هر روز تو صف های طولانی از عابربانک صادرات پس بگیرم. تازه هر روز نمی دادن، گاهی هفته ای گاهی 3 روز.

من بدبختیشو کشیدم می دونم. برو باطل کن هرچه زودتر. اگر می ترسی بانک بذاری ارز یا طلا شمش بخر.

4. 2 کاربر از mohsenP3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

چی بگم شرایط ما هم بهتر نیست.....

کلی ضرر برای ابطال دادیم و الان سودمون از 20 به 18 رسیده ولی لااقل اصل سرمایه مون حفظ می شه. حتی پارسیان برای اینکه الان خیلی ها سرمایه اصلی و بزرگ شون رو بیرون کشیدن برای صندوق لوتوسش این ماه 21.7 درصد سود داد. مطمئن باش ما هم دیوانه و مجنون نبودیم که حدود 4 تومن ضرر ابطال زودتر از موعد رو دادیم و پول رو از پارسیان بیرون کشیدیم.

فقط به این فکر کن مثل سپرده گذارای ثامن و کاسپین هر روز بخوای دنبال حقت بری و کار و زندگیت رو تعطیل کنی.

ریسک نکن، آدم مطمئنی به بابام گفت که بهتره پارسیان رو فراموش کنی. یا مسکن یا رفاه.

همین موسسه ثامن الائمه که الان با قوامین ادغام شده (اگر اشتباه نگم) یه سپرده 8 تومنی ما رو خورده بود 1 سال پدرم دراومد تا 200 تومن 200 تومن هر روز تو صف های طولانی از عابربانک صادرات پس بگیرم. تازه هر روز نمی دادن، گاهی هفته ای گاهی 3 روز.

من بدبختیشو کشیدم می دونم. برو باطل کن هرچه زودتر. اگر می ترسی بانک بذاری ارز یا طلا شمش بخر.
    یکسال پیش همین شایعه ها به گوش میرسید, صحت نداره
    از بین خصوصیها بانک پارسیان از بانکهای قابل اعتماد هست, مثل سامان
    با ثامن و آینده و کاسپیان و فلانی ها قاطی نکنین

اضافه کنم پارسیان, دومین بانک خصوصی ایران با بانک ملت, از بزرگترین پشتیبان ایران خودرو هست
    پژو و سمند و غیره رو جاده میبینید خیالتون تخت
    Last edited by dadash42; 28-10-2019 at 09:28.

6. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    جزئیات اخذ مالیات از سود سپرده بانکی چیه؟
    Last edited by soroori2; 30-10-2019 at 22:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Spectero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام جزئیات اخذ مالیات از سود سپرده بانکی چیه؟
    سود متعلق به سرمایه گذاری کوتاه مدت کمتر از شش ماه، 60 درصد سود حاصله سود متعلق به سرمایه گذاری‌های میان مدت شش ماه تا یک سال، 40 درصد سود حاصله سود متعلق به سرمایه گذاری‌های بلند مدت بیشتر از یک سال، بیست درصد سود حاصله متن کامل این خبر خوش به همه ما که در بانکها سپرده داریم را اینجا بخوانید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کفگیر حسابی به ته دیگ نزدیک میشه و صدای گوشخراشش نشان از استیصال و درماندگی در اداره مملکت و چرخاندن چرخ اقتصاد و کشور است. میلیونها کارمند و کارگر و حقوق بگیر به اضافه میلیونها مفت خور در سازمانها، نیروهای نظامی و زحمت کش و خدوم سپاه پاسداران، مفت خورهای شرکت های ورشکسته ایران خودرو و سایپا و صدها شرکت بزرگ و کوچک باید حقوق بگیرند و جیب و دهانشان قد دهان غار باز شده تا حقوق مفت خوری و تن پروری که بر حسب عادت در طی سالها دریافت کرده اند رو بگیرند و این پول باید از جیب خود همین مردم گرفته و به جیب عده ای دیگر ریخته شود. حالا هدف سپرده های بانکی مردم هست که اکثرشون افراد ضعیف اجتماع هستند که کار درست و حسابی و پایدار ندارند و با سودهای پایین بانکی امورات و رزقشون رو رت و فتق می کنند. حکومت نمی تونه بخاطر درماندگی و ورشکستگی مفت خورها و حقوق بگیران بخصوص مفت خورهای نظامی که هیچ سودی که ندارند اسباب دردسر هم هستند رو بیرون بریزه. مفت خورها و حقوق بگیران شرکت و سازمانهای بزرگت مثل شرکت نفت، پتروشیمی، صنایع فلزی، شرکت های تولید خوردو و ماشین سازی بخصوص دو شرکت ورشکسته و درمانده و جنایتکار سایپا و ایران خودرو هم در نظر بگیرید که اخراج این افراد و تعطیل کل یا بخشهایی از سازمانها میلیونها بیکار به لشکر و ارتش بیکاران جامعه اضافه میشه و این یعنی خطر برای حکومت و شورش. بنابراین حکومت به این بخشهای مفت خور انگل که مانند غده سرطانی زیادی و مضر هستند از جیب خود همین مردم می دزده تا حقوق و مزایای آنها را تامین کنه و دهانشان رو ببنده. حتی باید حقوق افراد زحمت کش مثل کارگر و معلم و بازنشسته با حقوق اندک رو هم از همین روشهای کثیف و دزدی تامین کنه. ولی تامین حقوق و مزایای مفت خورها که گفتم خیلی خیلی زور داره که از مالیات سپرده های مردم بدزدن و بدن به این انگلها تا حال کنن. اوضاع در سال ماه های آینده بخصوص در سال 99 وخیم تر خواهد بود و ممکن است بخاطر راه رفتن در خیابان و نفس کشیدن هم از مردم ضعیف و غیر خودی ها هم مالیات دریافت بشه تا حقوق مفت خورها بخصوص نظامی های مفت خور انگل تامین بشه که بتونن خونه و ماشین بهتر تهیه کنند تا همیشه وفادار به حکومت باقی بمونند.
    Last edited by Spectero; 01-11-2019 at 00:10.

9. این کاربر از Spectero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

تکذیب شد

وزیر اقتصاد ادعای مطرح شده درباره طرح اخذ مالیات از سپرده‌های بانکی و سود سپرده‌ها را تکذیب کرد.
    به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا، فرهاد دژپسند درباره این ادعا افزود: در طرح قانون مالیات‌های مستقیم نیز تاکنون چنین موضوعی مطرح و بررسی نشده است.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام
    جزئیات اخذ مالیات از سود سپرده بانکی چیه؟
    این خبر از سوی بعضی ها شروع شده, فقط میخوان تو ذوق مردم بزنن
    مثل خبر جعلی ورشکستی بانک پارسیان
    Last edited by dadash42; 02-11-2019 at 07:35.

12. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه vahidrojroj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

هنوزم کسی پول تو بانک میخوابونه با این وضعیت نابسامان سوددهی بانکها ؟
    پیشنهاد میکنم برای سرمایه گذاری توی بورس هم یه نیم نگاهی بندازید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

بورس الان وضعیت چندان خوبی نداره, ارزش سهام کاهش یافته
    سرمایه تو سهام برای ناشی خطرناکه, باید همیشه آگاه و آماده تسمیم گیری سریع باشید
    چندی اعضای خانوادم ضرر زیادی دیدن, برای همه کس نیست

برای کسانی که بلدن اکنون شاید زمانی خوبی برای خرید سهام کم قیمت باشه, خودم شخصا نه
    Last edited by dadash42; 02-11-2019 at 15:06.

15. 2 کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

بورس = استرس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •