تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 627 از 1185 اولاول ... 1275275776176236246256266276286296306316376777271127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,261 به 6,270 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

بهترین قیمتش 310 بوده و تا 350 هم بود.
    من تو هایلند 292 قیمت داشتم نمی دونم الان چند شده.

پروفشنال boros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

لطفا یه ادکلن خیلی خنک واسه تابستون معرفی کنید .
    بوش شیرین نباشه و مرکباتی هم زیاد خوشم نمیاد . اگر به تلخی بزنه بد نیست . لالیک ( مرکب سیاه ) دارم خیلی باهاش حال نمیکنم . قبلا ادکلن سیگار رو خیلی دوست داشتم . قیمت هم حدود 100 باشه .
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

الان شده 292500!:-)

4. این کاربر از Delkook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آقا فرید اگه گفتم پلاتینیوم بوی افتر شیو میده یه وقت ناراحت نشید این چیزی بود که دوستم گفت وگرنه شاید واقعا عطر خوبی باشه شرمنده دیگه با عجله پست دادم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

هم وتیور و هم وتیور اکستریم رو قبلا تو شهرک غرب و تندیس تست کردم ولی دیگه جایی ندیدم... پلاتینیوم رو قبلا داشتم یه بار یکی از دوستام گفت چه عطری زدی بوش شبیه افتر شیو هست خورد تو حالم رد کردم رفت!

شاید شنل زدگی از عوارض تست کردن کرید و باند هست! قیمتها فضایی هست ولی خب اگه کیفیت بالا همراه با بوی خاص میخوای فعلا چاره ای جز کرید و باند و مارلی نیست که مارلی ها هم با سلیقه من جور در نیومدن. کرید هم همشون خوب نیست باید تست کنی.
    در مورد اگویست پلاتینیوم با شما موافقم. البته سلیقه ای هستش دیگه. دوستم به شدت دوستش داره ولی من ازش خوشم نمیاد.
    اگه دنبال رایحه های خاص با کیفیت خوب می گردید به نظر من اول کرید (بعضیاش، مثلا رویال وود، گرین آیریش، سیلور مانتین، اوریجینال سنتل و اگه بوهای کلاسیک رو بپسندی تاباروم)، بعد عطرای پرایوت بلند تام فورد (عود وود، توباکو وانیلا، توسکان لدر و نویر د نویر) و بعدش هم مارلی رو بخرید. البته باند 9 هم خیلی عالیه ولی من چون فقط یک بار تست کردم نمی تونم راجع بهش نظری بدم. در ضمن واندر وود از کام دس گارسن هم خاص هستش.

---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------

منم تبریز 265 قیمت دارم.

---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------

لطفا یه ادکلن خیلی خنک واسه تابستون معرفی کنید .
    بوش شیرین نباشه و مرکباتی هم زیاد خوشم نمیاد . اگر به تلخی بزنه بد نیست . لالیک ( مرکب سیاه ) دارم خیلی باهاش حال نمیکنم . قبلا ادکلن سیگار رو خیلی دوست داشتم . قیمت هم حدود 100 باشه .
    با تشکر

ایکس اس از پاکو رابان رو امتحان کن

7. 4 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

با سلام

از دوستان عزيز ساكن تبريز ""خصوصا آقاي جهانشاه"" ميخوام چند فروشگاه كاملا معتبر همراه با آدرس معرفي كنند.جوري كه بشه با خيال راحت جنس اصل ازشون خريد. با تشكر

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آقای صالح قیمت این تام فورد پرایوت باید فوق فضایی باشه درسته؟! نمیخوام انقدر پول بدم! همون 300 هم زورم میاد پول ادکلن بدم. کام دس گارسن چجور بویی داره؟ کجا پیدا میشه؟ قیمتش چقدره؟

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

با وجود این که خداییش خیلی ناز بود اما خاص به معنی واقعی کلمه نبود که بخوام بگیم آدم مشابهشو ندیده باشه...شاید حتی در حد کرید هم بوی خاص و منحصر به فرد نداشت...یه بوی خوب با کیفیت بسیار بالا اما از نظر طراحی رایحه در حد شرکتایی مثل شنل و دیور هستش...
    راستی تا حدودی منو یاد گوچی بای گوچی و نارسیسورودریگز فور هیم انداخت، یعنی بوش تو اون مایه ها بود!

یه چیز دیگه... من یه تجربه نسبتاً تلخ از فروشگاه چاره دارم. به نظرم کاراش اصل نیست و مشابه درجه یک است!

بچه ها یه نکته هم در مورد تشخیص اصل و تقلبی بگم، شماها هم نظرتونو بگین چون مطمئن نیستم حرفم درست باشه؟!

وقتی پلمپ یه عطر اصل رو برای اولین بار باز می کنین و برای اولین بار اونو اسپری می کنین، مایع عطر باید لااقل بعد از سه بار فشار دادن افشانه، به بیرون پاشیده بشه.

اعتراف می کنم تو اکثر عطرای اصل با این موضوع برخورد کردم.

ولی اون عطری که از سایت چاره گرفتم، با اولین فشار، مایع عطر پاشید بیرون. در ضمن بوی الکل اولیه اش هم غیرمعمول بود!

از طرف دیگه، اون جلد نایلونی روی جعبه یه عطر آکبند باید کاملاً به اندازه باشه و درست چسب و مهر و موم شده باشه، یعنی نباید فضای پِرت داشته باشه.
    ولی همون عطر کذایی طوری بود که جعبه اش داخل روکش نایلونی راحت جابه جا می شد و کیپ نبود.
    یعنی یه مقدار فضای خالی در زمان جلد کردن جعبه به وجود اومده بود که به نظرم تنها زمانی که یه چیزی رو بخوایم سریع و دیمی جلد کنیم این اتفاق می افته!

نظرتون چیه؟

11. 3 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال boros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

صالح خان ممنون
    من جستجو کردم و چند مدل ایکس اس دیدم . منظور شما کدوم از اینهاست ؟
    با توجه به اینکه این ادکلن قدیمی هست ، بوش خز نشده ؟
    قیمت اصلش چنده ؟
    این سایتها هر کدوم یه قیمت دادن :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقا mhek عزیز، من مامانم قراره 15 خرداد بره مکه.

من می خوام بهش بگم یه عطر نیچ از اونجا برام بیاره، منتها مامان من اصلاً عطرا رو نمی شناسه و می خوام دقیقاً بهش بگم که کجا بره و چه عطری بخره.
    خودم هم تا حالا قسمت نشده مکه برم و هیچ مغازه ای رو اونجا نمی شناسم.
    اما شنیدم که بازارهای مکه و کلا عربستان رو جنس های چینی قبضه کردن!

الان یه سرچی تو گوگول زدم (السوق القزاز للعطور) تا ببینم آدرسی چیزی درمیاد یا نه که فقط شماره تلفن یک سری از مغازه های عطرفروشی و لوازم آرایشی شهر طائف رو تونستم گیر بیارم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظر من بهتره که اسم عطر رو بنویسید روی یه برگه و به مادرتون بدید تا به فروشنده بده...فروشنده ها تسلط نسبی به زبان انگلیسی دارند و میتونید براشون توضیح بدید که دقیقا چه عطری رو میخواید...توی مدینه از هرکسی بپرسی غزاز کجاست بهتون میگه..اطراف حرم هست و من الان دقیق یادم نیست بگم کجای حرم میشه..از دوستم که تازه رفته میتونم بپرسم و بهتون بگم...هرچند کوچه های اطراف حرم اسم خاصی نداره و به همش میگن بازار حرم..
    دوستم که تازگی برگشت دو تا عطر از اونجا خریده بود..آموییج دیا که یا کار با کیفیت و با کلاس هست...پخش بو و ماندگاری خیلی خوبی هم داره...حدود 260 دلار هم پاش در اومده بود...
    و شنل الور هوم اسپرت اکستریم که حدود 130 دلار خریده بود.که این کار هم پخش بوی بالایی داشت و ماندگاری خوبی ولی من خیلی خوشم نیمد هرچند دوستم میگفت همه خوششون اومده ..
    جنس های این مغازه هم توش شکی نیست و خیلی جای معتبری هست...و فروشش هم بالاست...در بین برند های نیچ اینطوری که من از دوستم جویا شدم فعلا فقط آموییج و مونتال و کرید رو داره...ولی تقریبا همه عطرهای مشهور دیزاینر رو داره....پیشنهاد بنده خرید کرید هست چون قیمت هاش با بازار ایران میخونه و هم اینکه جنسش مطمئن تر و تازه تر هست...
    Last edited by mhek; 18-05-2012 at 18:10.

14. 2 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •