من تو هایلند 292 قیمت داشتم نمی دونم الان چند شده.
من تو هایلند 292 قیمت داشتم نمی دونم الان چند شده.
لطفا یه ادکلن خیلی خنک واسه تابستون معرفی کنید .
بوش شیرین نباشه و مرکباتی هم زیاد خوشم نمیاد . اگر به تلخی بزنه بد نیست . لالیک ( مرکب سیاه ) دارم خیلی باهاش حال نمیکنم . قبلا ادکلن سیگار رو خیلی دوست داشتم . قیمت هم حدود 100 باشه .
با تشکر
الان شده 292500!:-)
آقا فرید اگه گفتم پلاتینیوم بوی افتر شیو میده یه وقت ناراحت نشید این چیزی بود که دوستم گفت وگرنه شاید واقعا عطر خوبی باشه شرمنده دیگه با عجله پست دادم!
در مورد اگویست پلاتینیوم با شما موافقم. البته سلیقه ای هستش دیگه. دوستم به شدت دوستش داره ولی من ازش خوشم نمیاد.
اگه دنبال رایحه های خاص با کیفیت خوب می گردید به نظر من اول کرید (بعضیاش، مثلا رویال وود، گرین آیریش، سیلور مانتین، اوریجینال سنتل و اگه بوهای کلاسیک رو بپسندی تاباروم)، بعد عطرای پرایوت بلند تام فورد (عود وود، توباکو وانیلا، توسکان لدر و نویر د نویر) و بعدش هم مارلی رو بخرید. البته باند 9 هم خیلی عالیه ولی من چون فقط یک بار تست کردم نمی تونم راجع بهش نظری بدم. در ضمن واندر وود از کام دس گارسن هم خاص هستش.
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------
منم تبریز 265 قیمت دارم.
---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------
ایکس اس از پاکو رابان رو امتحان کن
با سلام
از دوستان عزيز ساكن تبريز ""خصوصا آقاي جهانشاه"" ميخوام چند فروشگاه كاملا معتبر همراه با آدرس معرفي كنند.جوري كه بشه با خيال راحت جنس اصل ازشون خريد. با تشكر
آقای صالح قیمت این تام فورد پرایوت باید فوق فضایی باشه درسته؟!نمیخوام انقدر پول بدم! همون 300 هم زورم میاد پول ادکلن بدم. کام دس گارسن چجور بویی داره؟ کجا پیدا میشه؟ قیمتش چقدره؟
راستی تا حدودی منو یاد گوچی بای گوچی و نارسیسورودریگز فور هیم انداخت، یعنی بوش تو اون مایه ها بود!
یه چیز دیگه... من یه تجربه نسبتاً تلخ از فروشگاه چاره دارم. به نظرم کاراش اصل نیست و مشابه درجه یک است!
بچه ها یه نکته هم در مورد تشخیص اصل و تقلبی بگم، شماها هم نظرتونو بگین چون مطمئن نیستم حرفم درست باشه؟!
وقتی پلمپ یه عطر اصل رو برای اولین بار باز می کنین و برای اولین بار اونو اسپری می کنین، مایع عطر باید لااقل بعد از سه بار فشار دادن افشانه، به بیرون پاشیده بشه.
اعتراف می کنم تو اکثر عطرای اصل با این موضوع برخورد کردم.
ولی اون عطری که از سایت چاره گرفتم، با اولین فشار، مایع عطر پاشید بیرون. در ضمن بوی الکل اولیه اش هم غیرمعمول بود!
از طرف دیگه، اون جلد نایلونی روی جعبه یه عطر آکبند باید کاملاً به اندازه باشه و درست چسب و مهر و موم شده باشه، یعنی نباید فضای پِرت داشته باشه.
ولی همون عطر کذایی طوری بود که جعبه اش داخل روکش نایلونی راحت جابه جا می شد و کیپ نبود.
یعنی یه مقدار فضای خالی در زمان جلد کردن جعبه به وجود اومده بود که به نظرم تنها زمانی که یه چیزی رو بخوایم سریع و دیمی جلد کنیم این اتفاق می افته!
نظرتون چیه؟
صالح خان ممنون
من جستجو کردم و چند مدل ایکس اس دیدم . منظور شما کدوم از اینهاست ؟
با توجه به اینکه این ادکلن قدیمی هست ، بوش خز نشده ؟
قیمت اصلش چنده ؟
این سایتها هر کدوم یه قیمت دادن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من بهتره که اسم عطر رو بنویسید روی یه برگه و به مادرتون بدید تا به فروشنده بده...فروشنده ها تسلط نسبی به زبان انگلیسی دارند و میتونید براشون توضیح بدید که دقیقا چه عطری رو میخواید...توی مدینه از هرکسی بپرسی غزاز کجاست بهتون میگه..اطراف حرم هست و من الان دقیق یادم نیست بگم کجای حرم میشه..از دوستم که تازه رفته میتونم بپرسم و بهتون بگم...هرچند کوچه های اطراف حرم اسم خاصی نداره و به همش میگن بازار حرم..
دوستم که تازگی برگشت دو تا عطر از اونجا خریده بود..آموییج دیا که یا کار با کیفیت و با کلاس هست...پخش بو و ماندگاری خیلی خوبی هم داره...حدود 260 دلار هم پاش در اومده بود...
و شنل الور هوم اسپرت اکستریم که حدود 130 دلار خریده بود.که این کار هم پخش بوی بالایی داشت و ماندگاری خوبی ولی من خیلی خوشم نیمد هرچند دوستم میگفت همه خوششون اومده ..
جنس های این مغازه هم توش شکی نیست و خیلی جای معتبری هست...و فروشش هم بالاست...در بین برند های نیچ اینطوری که من از دوستم جویا شدم فعلا فقط آموییج و مونتال و کرید رو داره...ولی تقریبا همه عطرهای مشهور دیزاینر رو داره....پیشنهاد بنده خرید کرید هست چون قیمت هاش با بازار ایران میخونه و هم اینکه جنسش مطمئن تر و تازه تر هست...
Last edited by mhek; 18-05-2012 at 18:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)