1- هر آن ممکنه 24 ماه اجرایی بشه. دقیقا نمیدونم. ممکنه از برج 10 اینطور بشه ممکنه از سال دیگه. هرچه سریعتر بری از اونور سریعتر تموم میکنی.
2-معلوم نیست. باید مدارک پزشکی ببری. و اینکه باید تک پسر باشی و غیبت هم نداشته باشی.
3-بله میشه. بستگی به یگان خدمتیت داره. میتونی برگه معرفی نامه و اشتغال به خدمت بگیری و اگه روزبرگ شدی بری کلاسهای شبانه یا که غیر حضوری شرکت کنی.
4-راستش اینطور میگن که باید بیفتی. بستگی به یگانت داره. خود من تک پسر بودم افتادم بندرعباس ولی مدارکم رو واسه مرکز ارسال کردم و انتقالی گرفتم.
5-بعید میدونم. الان معافیت کفالت به این راحتی ها نیست. مخصوصا که غیبت هم داری که این یه نکته ی منفی هست واست. باید وقتی رفتی یگانت دنبال کارات باشی.
6-خیر. از اعزامی های 90/6/1 به قبل بخشیده شده اونم تازه با شرایط خاص. شما امید داشته باش که باز عفو رهبری بخوری . ولی از من گفتن رفتی خدمت به هیچ وجه غیبت نکن ( نهست). این یه پوئن مثبت واست آخر خدمتت میشه که فرمانده ات میتونه بخاطر اینکه سرباز خوبی بوده و غیبت نداشتی 3 ماه اضافه خدمتتت رو ببخشه.
7- معمولا زیر و دیپلم و دیپلمها تو آموزشی فقط با هم متفاوت هستن. تو یگان خدمتی درجه هاشون در یک حد هست البته اونم بستگی به نیرویی که توش خدمت میکنین هم هست.
واسه دیپلم56 روز و واسه زیر دیپلم 70 روز دوره آموزشی هست.
8-خیر!
.gif)