مال شما عالیه!! چیو میخوای کم کنی؟ SNR هرچی بیشتر باشه بهترهخط من نویزش روی 32 هست.
شما چطور تونستی کمش کنی؟
به منم یاد میدی؟
مال شما عالیه!! چیو میخوای کم کنی؟ SNR هرچی بیشتر باشه بهترهخط من نویزش روی 32 هست.
شما چطور تونستی کمش کنی؟
به منم یاد میدی؟
سلام
من میخواستم وضعیت تنظیمات مودم adsl خودم رو بدونم توی این تاپیک
گفتن با اون آدرس اما من میزنم یوزر و پسورد رو admin میزنم اما باز نمیکنه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا من کانکشن ندارم مودمم بی سیم هست و گفتن کانکشن برات نذاشتیم یکسره وصل هست .
میشه بگید از چه راهی باید وضعیت مودم رو دید ؟ من آخه سرعتم پایینه و نویز داره تلفنم . حتی اسپیلیتر هم داره تلفنم .
بگید از چه راهی وضعیت مودم رو ببینم
خط من نویزش روی 32 هست.
شما چطور تونستی کمش کنی؟
به منم یاد میدی؟اره این هر چی بیشتر بشه بهتره. 32 هم عالیه.مال شما عالیه!! چیو میخوای کم کنی؟ SNR هرچی بیشتر باشه بهتره
کلا تا 30 مناسبه و بالاتر عالی زیر 12 هم که اصلا کار نمیکنه
ولی من از 4 تونستم برسونمش 24 و از اونجا هم به 29 ولی 30 به بالا نمیره لعنتی!
Attenuation هم بالای 50 که افتضاحه!
فقط نمیدونم با این وضعیت چطور به این سرعت ها میرسم! و اگه این رو هم حل کنم سرعت چطوری میشه!
ولي من 37 هستم هميشه توي گوشي ويز ويز ميشنوم
سلام دوستان عزیز
اول بگم که من تو یزد هستم
اسفند پارسال(89) رفتم از پارس آنلاین سرویس گرفتم
یک ماه رایگان بهم دادن و هم از 1-13 نوروز کلیه حجم دریافتی و ارسالی رایگان بود
من سرویس 256/256 گرفتم 1ماهه 3گیگ 17000 تومان، اما با سرعت دانلود تا 1536 (1.5 Mb) خیلی هم راضی ام، سرعتم هم تا 187 KB میرسه.
الان 45 روز از تاریخ قراردادم گذشته و 14 روز دیگه تاریخ داره تا امروز (دوم اردیبهشت) و تا حالا قطعی یا مشکل کانکت نداشتم!
سرویش شبانه رایگان هم که ترافیک بالاست در اکثر روزهای هفته ولی از 7 روز هفته 4روزش سرعت شبانه نسبتاً خوبه (شبی 300-600 مگابایت میشه گرفت)
پشتیبانی هم یکبار تماس گرفتم برای 13روز عید که رایگانه بپرسم نفر اول بودم
تازه در مناسبت ها به کاربرنش جایزه میده
همین تو عیدی عموم که اونم پارس داره 2 گیگ ترافیک جایزه گرفت.(من خودم تو عیدی جاتون خالی 20-30 گیگ دانلود مفتکی زدم)
خلاصه پارس آنلاین تو یزد از شرکت های دیگه مثل پیشگامان، فن آوا و... تقریباً به نظر من بهتره!
خوشتون باشه
یا علی
از کجا بدونم SNR مودمم چنده؟
تو کنترل پنل مودم که می رم up stream و down stream روزده ولی snr رو نه
به نسبت سرعت مثل من دانلود میکنید
من با 256 حد.ود 1400 میگیرم معمولا
یکی نیست جواب بده ؟
بالای تاپیک میزدین چت روم اختصاصی بهتر بود .
مثلا میایم اینجا چیزی یاد بگیریم !!!!!!
خب باید از همونی که مودم رو تنظیم کرده بپرسین یوزر پسورد رو به چی تغییر داده!!فتن با اون آدرس اما من میزنم یوزر و پسورد رو admin میزنم اما باز نمیکنه .
ضمنا من کانکشن ندارم مودمم بی سیم هست و گفتن کانکشن برات نذاشتیم یکسره وصل هست .
مال من دقیقا همین حالتو داره وفقط روزی 2-3 بار DC میشه ولی بیشترین اثرش رو بالا پایین شدن سرعت دانلوده!!کلا تا 30 مناسبه و بالاتر عالی زیر 12 هم که اصلا کار نمیکنه
ولی من از 4 تونستم برسونمش 24 و از اونجا هم به 29 ولی 30 به بالا نمیره لعنتی!
Attenuation هم بالای 50 که افتضاحه!
افتضاح به این میگن
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
البته بگم من از پارس آنلاین سرویس نمیگیرم
این رو امتحان کن
یوزر نیم رو بزن: username
پسورد رو بزن: password
احتمالا وارد میشه.اگه اینا نبود دفترچه مودمت رو بخون توش100%نوشته این رمزا چی هست!
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
دوستان سرعت شما بعد از عید چقدر شده ؟همون سرعت قبل رو دارین؟
من نهایت سرعتم تو روز و شب شده25-35 اعصاب برام نگذاشته!
برعکس من، دوستم که باهم توی یه مرکزمخابراتی هستیم ،سرعتش قبلا همین 35بود الان داره بالای 100 میگیره!
hاینم تست همین لحظه:
![]()
Last edited by mahdi-001; 22-04-2011 at 21:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)