تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 627 از 2199 اولاول ... 12752757761762362462562662762862963063163767772711271627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,261 به 6,270 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان !
    من اینتر نت 1024 کیلوبایت با تعرفه ی قدیم ! 1 به 8 ماهی 60 گیگ !
    میخواستم بدونم ایا واقعا ارژش داره برم 1024 یک به 4 بگیرم سرعتم میره بالا یا همش الکیه ؟ الان سرعتم 120 تا 130 هست و شبها هم 50 تا 70 ، 80 میخواستم بدونم واقعا ارزش داره 1024 ماهی 40 گیگ روبگیرم ؟ اونم 1 به 4 ؟
    اهواز هستیم ما !
    ممنون میشم راهنماییم کنید !

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مال امروزه سرویس 1مگ یک ساله سرعت و پینگش چطوره؟
    عادیه .

---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:14 AM ----------

دوستان من امروز نمی تونم از https استفاده کنم شما میتونید؟
    برای من هم بسته است.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سرعتهای دانلود در مبین نت هنوز هم استاندارده یا رفته بالا؟
    مثلا 128 چه سرعتی در روز و شب داره؟
    بقیه ی سرویس ها رو نمیدونم اما یک به چهار یک ماهه 512 که من دارم سرعت واقعیش در ساعات عادی تا 95 میره. در ساعات رایگان هم به غیر از دانلود با تعداد کانکشن بالا تقریباً هیچ کار دیگری نمیتوان با اینترنت انجام داد.

4. 4 کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستانیکه از مشترکای قدیمی مبین نتن
    یه سوال
    این طرح زمستونی که همه میدونید تغییراتی داشته و یکم مبلغا و محدودیت حجما تغییر کرده
    حالا سوال اینجاس که مبین نت قبلا هم تو هر فصل تو حجمو هزینه تغییر داشته و یا نه،بعد مدتها این جدولش تو طرح زمستانی تغییر کرده؟
    اگه تغییر داشته،چقد تو قیمت و حجم؟
    مبین نت به عکس اکثر شرکت ها که معمولاً تعرفه هایشان را ارزان یا ترافیک آنها را بیشتر میکنند، از زمان شروع به کارش هر فصل یا تعرفه ها با افزایش قیمت مواجه بوده یا ترافیک آن ها کاهش یافته است. مثلاً قبلاً سرویس یک مگابیت یک ماهه‌اش هشتاد هزار تومان قیمت داشت.

6. 2 کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه qatreh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بقیه ی سرویس ها رو نمیدونم اما یک به چهار یک ماهه 512 که من دارم سرعت واقعیش در ساعات عادی تا 95 میره. در ساعات رایگان هم به غیر از دانلود با تعداد کانکشن بالا تقریباً هیچ کار دیگری نمیتوان با اینترنت انجام داد.
    البته من منظورم سرعت معمولی و میانگین هست نه سرعتهای حداکثری که ممکنه لحظاتی داشته باشید.
    در ساعات رایگان یعنی وبگردی ساده هم نمیتونید انجام بدید؟پینگتون با 4.2.2.4 در چه وضعیه در ساعات رایگان و غیر رایگان؟

مبین نت به عکس اکثر شرکت ها که معمولاً تعرفه هایشان را ارزان یا ترافیک آنها را بیشتر میکنند، از زمان شروع به کارش هر فصل یا تعرفه ها با افزایش قیمت مواجه بوده یا ترافیک آن ها کاهش یافته است. مثلاً قبلاً سرویس یک مگابیت یک ماهه‌اش هشتاد هزار تومان قیمت داشت.
    آره قبلا اگه 9 ماه میگرفتی 3 ماه رایگان بود الان شده 5 ماه 1 ماه رایگان بعدا هم خودتون حدس بزنید چی میشه
    Last edited by qatreh; 19-02-2012 at 07:20.

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

من سرویس جدیدمو یک هفتست که فعال کردم 512 رو

وقتی تماس گرفته بودم که سرویسو تعویض کنم بهم گفت کیفیت سرعت های ما بالا رفته معنی این حرفشو خوب نفهمیدم

ولی این مدت که دانلود شبانه دارم احساس میکنم سرعت دانلودم تا 92 تا 100 میره ولی خوب توجه نکرده بود
    امشب رو کنترل میکنم ببینم سرعت دانلودش چطوره

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

البته من منظورم سرعت معمولی و میانگین هست نه سرعتهای حداکثری که ممکنه لحظاتی داشته باشید.
    در ساعات رایگان یعنی وبگردی ساده هم نمیتونید انجام بدید؟پینگتون با 4.2.2.4 در چه وضعیه در ساعات رایگان و غیر رایگان؟
    - من هم سرعت میانگین رو گفتم که در حالت عادی 95 کیلوبایت به راحتی قابل دریافته.
    - از تونستن وبگردی در شب که میتونم اما به شدت کم سرعت میشه. الان پینگ 4.2.2.4 حدود 300 است.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شب ها نمیشه به راحتی 95 تا گرفت. اما حداقل به اندازه ی یک سرویس 512 میشه دانلود داشت.

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

پینگ من الان که گرفتم بالاست میانگین رو 345

برای بازی های آنلاین پینگ حداکثر رو چند باشه بهتره؟ البته بازی های نسبتا جدید

البته من به این شرکت امیدوارترم حدود یکساله که مبین نت استفاده میکنم تا حالا که راضی بودم

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان !
    من اینتر نت 1024 کیلوبایت با تعرفه ی قدیم ! 1 به 8 ماهی 60 گیگ !
    میخواستم بدونم ایا واقعا ارژش داره برم 1024 یک به 4 بگیرم سرعتم میره بالا یا همش الکیه ؟ الان سرعتم 120 تا 130 هست و شبها هم 50 تا 70 ، 80 میخواستم بدونم واقعا ارزش داره 1024 ماهی 40 گیگ روبگیرم ؟ اونم 1 به 4 ؟
    اهواز هستیم ما !
    ممنون میشم راهنماییم کنید !
    کیلو بیت نه کیلو بایت رفیق
    تو حداکثر سرعت که نباید قانونا تغییری ایجاد بشه،اما حداقل سرعتت بجای 16 میشه 32
    حالا یکی دوتا از دوستان ولی میگن سرعتا بالاتر از حد مجاز رفته

من سرویس جدیدمو یک هفتست که فعال کردم 512 رو

وقتی تماس گرفته بودم که سرویسو تعویض کنم بهم گفت کیفیت سرعت های ما بالا رفته معنی این حرفشو خوب نفهمیدم

ولی این مدت که دانلود شبانه دارم احساس میکنم سرعت دانلودم تا 92 تا 100 میره ولی خوب توجه نکرده بود
    امشب رو کنترل میکنم ببینم سرعت دانلودش چطوره
    با 512؟؟؟!!
    اونم مبین نت!!!
    داداش اگه نشد فک کنم یه نرم افزار هس که میانگین سرعت دانلودو تو یه بازه نشون میده،اسمش یادم نی،سرچ کنی پیدا میشه،اونو نصب کن تا متوجه بشی آیا واقعا سرعت 512 کیلو بیت به بالای 64 کیلو بایت میرسه یا نه؟!
    خدا کنه که سرعتا رفته باشه بالا

آره قبلا اگه 9 ماه میگرفتی 3 ماه رایگان بود الان شده 5 ماه 1 ماه رایگان بعدا هم خودتون حدس بزنید چی میشه
    ای بابا
    اینجوری باشه که پاییز سال دیگه که تعرفه من تموم میشه من خیلی تو دردسر میوفتم!
    Last edited by alone one; 19-02-2012 at 12:28. دليل: واسه خنده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •