این امتحانی که گفتید در سنجش برگزار میشه و شما و دوستان شرکت کردید این ادرسش رو مرحمت بفرمایید(اینترنتی)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این امتحانی که گفتید در سنجش برگزار میشه و شما و دوستان شرکت کردید این ادرسش رو مرحمت بفرمایید(اینترنتی)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. خسته نباشییییییییییبه نظر من فقط 2 تا درس رو بخون فیزیک و عربی . اگه این دو تارو بالا بزنی بعدش بقیه درصدهات بین 10% تا 15 % باشه میتونی یه کم امیدوار باشی . ولی اون دو تارو باید بالا بزنی هاااااا
دوست عزیز نمیخوام نا امیدت کنم ولی احتمال قبولیت خیلی کمه..
ما ها که حداقل از یک سال پیش داریم میخونیم هنوز معلوم نیست کجا و چه رشته ای دربیایم! البته اگه دربیایم
اما تلاشتو بکن ... حد اقل اینه که کار سال بعدتو آسون کردی..
اما برای آزاد هیچ وقت دیر نیست!
همین الان شروع کنی بهترین رشته آزاد در میای..
اما تلاشتو بکن ما هم دعا میکنیم شاید سراسری قبول شدی
فقط یه چیزو فراموش نکن...
با برنامه درس بخوانید...پیشرفت کنیدکانون فرهنگی آموزش
ممنون/![]()
بچه ها خواستيم همين طوري بزنيم تو خط كنكور 89 (دانشجوي 88 هستم)
الان ميشه شروع كرد؟
چيكار كنم ؟
بچه ها خواستيم همين طوري بزنيم تو خط كنكور 89 (دانشجوي 88 هستم)
الان ميشه شروع كرد؟
چيكار كنم ؟
یعنی دقیقا میخواین چیکار کنین؟ میخواین دوباره کنکور بدین که ببینین اگه بهتره برین؟ ثبت نام کردین؟
یا در مورد چطور خوندن دارین میپرسین؟
شايد منظورتون شهرستان خوب اونوقت كارتون راحت تره ولي به نظرم اصلا رشته مخابراتشو نرو تو اسلامشر 2 بار تكميل ظرفيت زد برق ازاد هيچ كس نرفت!![]()
منم دو ماه مونده بود به کنکور تازه یادم آمد که باید درس بخونم. آخرم رفتم دانشگاه ازاد رشته برق قدرت.ولی شما باید برنامه ریزی داشته باشی/ اگر برنامه نداشته باشه هیچجا قبول نمیشه.برات آرزوی موفقیت می کنم.
اگه هدفت دانشگاه دولتی هست به نظرم از العان باید برای سال بعد شروع کنی اما ازاد از العان شروع کنی به موقع هست.
البته دانشگاه دولتی رو غزل بزن شاید قبول بشی
Last edited by steps; 10-04-2010 at 20:04.
ممنون بابت لینکی که دادید
یه سوالی داشتم اگر مقدوره جواب بدید
من الان برای ثبت نام باید تا زمان گفته شده 7/2/89 صبر کنم بعد کارت ازمون رو خریداری کنم؟
یا نه الان تو این ادرس برای خرید کارت نوشته شده سوالم اینه که من باید این رو بخرم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کدومش رو باید ثبت نام کنم؟و کی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)