منظورم این بود زنگ بزنید پشتیبانی از اونها یا بخش فروش شهرتون سوال کنید.
منظورم این بود زنگ بزنید پشتیبانی از اونها یا بخش فروش شهرتون سوال کنید.
سلام من تو تنکابن و از شرکت موج گویای مازندران اکانت گرفتم که هزینه مودم+نصب...93 تومن شده
سرعتم 512k و ترافیک هم 1G در ماه...شبا هم 3-8 محدودیت دانلود
به نطر شما این شرکت با این قیمتو...خوب هست؟زیاد که نگرفتن؟
تقریبا سه روزه که وصلم شاید 300mg بیشتر دانلود نکرده بودم ولی امروز که رفتم اونجا یارو بهم گفت فقط 200mg از اعتبارم مونده
جریان چیه...من شبا که 3 به بعد دانلود میکردم و فقط یه بار حدودن 1 ساعت با وبکم با یکی از فامیلای اونور آب صحبت کردم...یعنی این video call خودش 400mg کم میکنه... من از تورنت هم دانلود میکنم...تو تورنت هم که خودتون استادین هم فایل میگیریم و هم میفرستیم...این فایل فرستادنه من که چیزی از اعتبارم کم نمیکنه که؟
چرا ارسال فایل هم از ترافیک کم میکنه.
سلام دوستان
من استفاده خيلي كمي از اينترنت دارم روزي يك ساعت (بعضي روزهاهم اصلا وصل نمي شم) دانلود زيادي هم ندارم ، سرعتم نمي خوام خيلي زياد باشهبه نظر شما ارزون ترين ISP توي تهران كدومه ؟
![]()
مخابرات -فکر کنم بعدی هم شاتل باشه
شما اصلا ار همون dialup استفاده کن( شوخی)
![]()
شوخی میکنی...چرا؟![]()
دوست عزیز دقت کنید انتخاب سرویس مناسب باید طبق مراحل زیر پیش بره :
1- اول 4 شماره اول تلفن یا همون پیششماره را میگد تا ببینیم کدام منطقه مخابراتی هستید؟
2- کدام شرکتها تو منطقه شما سرویس میدند ؟
3- کدام یکی از این شرکتها پورت خالی دارند؟
4- سرویس کدام یکی از این شرکتهایی که پورت خالی دارند منساب با نیازها و میزانی که میتونید هزینه کنید هست ؟
امید است بهترین سرویس را انتخاب کنید
شوخی ندارم ترافیک مصرفی مجموع حجم دانلود و آپلود شما هست. شک داری 100 مگ رو توی رپید شیر آپلود کن ببین از ترافیکت کم میشه یا نه.
من يه كامپيوتر جديد گرفتم ولي مودم براش نگرفتم روي سيستم قبليم يه مودم زولتريكس 3 چيپ هست منم گفتم همينو ميزارم روي اين سيستم جديده اما هر كاري مي كنم ارور 678 مي ده و كانكت نميشه بعضي موقعه ها هم براي يكي 2 ثانيه وصل ميشه و سريع قطع ميشه ، اما بدونه هيچ مشكلي روي سيستم قبليه كار مي كنه.
مادر بردم گيگاس ، CPU AMD
بنظر خودم اين قطعات با هم همخوني ندارن!!! نظر شما چيه؟
سلام تا اونجا که من یادمه مودم زولتریکس 3 چیپ برای dail upf بود نهadsl
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)