اقا به نظر من hp dv5-1135 رو بگیر،چیزه جالبی هست نسبت به پولش،تو مایهای 1.200 هم هست،
cpu 2.26
hdd 250
ram 3gb
(vga 9600(512mb real
&.....
این نظر من بود.
اقا به نظر من hp dv5-1135 رو بگیر،چیزه جالبی هست نسبت به پولش،تو مایهای 1.200 هم هست،
cpu 2.26
hdd 250
ram 3gb
(vga 9600(512mb real
&.....
این نظر من بود.
سلام من می خوام از یک سایت (نوین پار....) بگیرم و میگه گارانتی نداره ولی تا یکماه تعویض کامل دستگاه هست
سئوال ام اینه که خطرناک هست یا اگه مشکلی داشته باشه تو یکماه خودشو نشون میده ؟؟؟ و امکان داره یک دستگاه استوک باشه ؟؟؟ و از کجا میشه فهمید ؟؟؟
شما هم مثل بقیه میتونی رو 1510 حساب کنی ، البته باز هم نظرات متفاوته و هر کسی چیزی میگه
اصولا لپ تاپ های دل ایده آل هستن برای برنامه نویسی ...
زیر 1 میلیون و 200 هم گیر میاد بهترین کانفیگش البته تو تهران و شهرستان ها رو نمیدونم ...
اگه تو شهر خودت نمایندگی معتبر شرکت ها مثل دلیران سا زیگورات هست احتیاج نیست پاشی بیای تهران بگیری ، مشخصات 1510 بطور کامل تو تاپیک هست اگه احتیاج داری
اینکه بگه تو 1 ماه اول تعویض میکنیم شاهکار نکرده و خیلی کم پیش میاد دستگاه تو 1 ماه اول مشکلی داشته باشه و اینکه شما هم خیلی دیگه شکاکی !!!دیگه اونجور هم بنداز بنداز نیست ! خیلی ها برای جلب مشتری معمولا برای 1 ماه اول تعویض میکنن که فکر کنم 3 ماه 1 بار اینکار رو انجام بدن ...
یکی از دوستان از همین سایت دیجی کالا لپ تاپ خرید که ادعاش میشه و میگه معروفم! و بعد دید سرش چه کلاهی رفته !
پیشنهاد من : اگر سایت شرکت هست یا فروشگاه بسیار معتبر که خودش واحد گارانتی معتبر داره ، بخرید و در غیر این صورت هرگز
شما دارید اینقدر پول میدید ! حساب این را هم داشته باشید که بخاطر 50 تا 100 هزار تومان ، تمام علاقه تون را برای کار با این لپ تاپ در صورت مشکل دار بودن از دست می دهید
همیشه ، خرید مطمئن مهمتر از هر چیزی هست![]()
بهترین خدمات دل رو تو ایران زیگورات داره تا جایی که من میدونم و اینکه دلیران قیمتش بالاتره عجیبه !! به نظر من زیگورات ارزش خرید رو داره ... خیالت هم بابت گارانتی راحته حالا چه 1 سال چه 3 سال
سلام ارزون ترين لبتاپ با رم حداقل 512 و گرافيک 128 و سيپي يوي 2 چه مدل و قيمتي ميتونه داشته باشه؟
البته+وايرلس و لوازم!
به نظر من با این مشخصات سونی مدل sr13gn بهترین گزینه بین این 3 تا هست با مشخصاتی که خودت دادی ، گرافیکش از بین این 3 تا بسی بهتره ! ظاهر شیک داره و جدیدترین سری cpu های اینتل هم روش نصبه ، البته این باعث نمیشه خصوصیات خوب دل 1330 رو ندید کنیم ، 1330 هم توی 13 اینچی ها جزو بهترین هاست و کیفیت ساخت خیلی خوبی داره اما با توجه به مشخصات و قیمت اولویت با 13gn هست ...
فوجیتسو زیمنس مدل V6535 با مشخصات زیر
CPU Celeron 2.0 1MB 533
4GB DDR2
160GB HDD
VGA Intel 4500 MHD
بلوتوث و وایرلس هم داره با DVD رایتر و وب کم
قیمت مفت مفت : 640 هزار تومن
البته CPU خیلی ضعیفه ولی خوب با این قیمت از این بهتر میشه گیر آورد ؟؟؟
یه سوال دیگه
من چند روز پیش زنگ زدم زیگورات گفت الان لهستانی داریم
کدومشون بهتره ؟
مالزی؟ لهستان ؟ ایرلند ؟
راستی چرا تخفیف نمیدن؟(کسی شماره رئیس کلشو نداره ما ازش تخفیف بگیریم؟!!!)
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)