تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 627 از 1081 اولاول ... 127527577617623624625626627628629630631637677727 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,261 به 6,270 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست من آنتي ويروس من فعاله ولي به اينترنتت وصل نميشه
    تاحتي باهش يك بار هم اسكن كامل كردم ولي آپديتش مال 2007 هست
    اگر بخواي برات بذارمش
    پس احتمالا کرک شدش رو نصب کردی چون من که مستقیما از سایتش نسخه 8.0.51 رو دانلود کردم اینطوری بود.
    در حال حاضر نسب کدام ورژن از KIS توصیه می شود؟
    ورژن 2010 نسخه 9.0.0.736

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوست من آنتي ويروس من فعاله ولي به اينترنتت وصل نميشه
    تاحتي باهش يك بار هم اسكن كامل كردم ولي آپديتش مال 2007 هست
    اگر بخواي برات بذارمش
    البته اينو بگم صفحات وب در گوشيم مياد
    راستي از دوستا اگر كسي آنتي ويروسي داره كه بتونه كل گوشي را از درون سيستم اسكن كنه ممنون ميشم به هم معرفي كنه
    و اگر كاسپرسكي اين امكان رو داره به ما هم بگه از كجا به اين آنتي ويروس بفهمونيم كه بره درايو گوشي رو هم اسكن كنه
    دوست عزيز توجه داشته باشيد كه مباحث آنتي ويروس گوشيهاي موبايل صرفا در انجمن موبايل مطرح ميشه و اين انجمن صرفا اختصاص به آنتي ويروسهاي سيستم عامل ويندوز داره.

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ضمن تشكر از تذكرتون خب بگين چجوري آنتي ويروس كاسپر جلوي ورود ويروس رو از گوشي ميگيره در صورتيكه هيچ اعمال نفوذي روش نميتونه انجام بده ؟
    طوريكه درايو گوشي رو اصلا تشخيص نميده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من از KIS 2009 استفاده میکنم و از فایل های update شده توسط "Copy updates to folder" نگهداری میکنم. در حال حاضر میخوام از KIS 2010 استفاده کنم. آیا میتونم برای کاهش حجم دانلود از فایلهای update ی که بعد از update نسخه 2009 نگهداری میکردم استفاده کنم؟!

داره خودمونی میشه kachal khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام

من مي خواهم Kaspersky Internet Security 2009 را نصب كنم نسخه جديد را ندارم و ودانلود ان هم با سرعت من وحشتناكه

فقط چند سوال دارم

ايا كاسپار هم مثلا مثل نورتون سرعت گير است

اينكه مي گويند فايل با حجم بالا را اگر بخواهي باز كني و كسپر هم نصب باشد تا پنج دقيقه هم طول مي كشد ايا درست است و ايا راه حل هم دارد

لطفا راهنمايي كنيد

6. این کاربر از kachal khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نسخه هایی که از طرف کسپر منتشر می شوند final هستند؟ یعنی امکان وجود باگی در آنها نیست؟ یادم میاد که قبلا برخی از دوستان توصیه میکردند که از نسخه های ماقبل آخرین ورژن منتشر شده استفاده بشه. آیا نسخه 9.0.0.736 این چنین نیست؟ راستش ویندوز تازه نسب کردم و میخوام یک نسخه stable و پایدار نصب کنم که چند ماهی داشته باشمش.

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

سلام

من مي خواهم Kaspersky Internet Security 2009 را نصب كنم نسخه جديد را ندارم و ودانلود ان هم با سرعت من وحشتناكه

فقط چند سوال دارم

ايا كاسپار هم مثلا مثل نورتون سرعت گير است

اينكه مي گويند فايل با حجم بالا را اگر بخواهي باز كني و كسپر هم نصب باشد تا پنج دقيقه هم طول مي كشد ايا درست است و ايا راه حل هم دارد

لطفا راهنمايي كنيد
    دوست عزیز خیر کسپر مثل نورتن سرعت گیر نیست ولی از این غافل نشویم که نورتن 2010 خیلی کم حجم و خوب شده است
    در مورد باز شدن فایلی و دیر باز شدن توسط آنتی ویروس باید بگم خیر اون بستگی به سیستمت داره که گاهی هم آنتی ویروس ها در اون دخالت دارن

9. این کاربر از javady بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

نسخه هایی که از طرف کسپر منتشر می شوند final هستند؟ یعنی امکان وجود باگی در آنها نیست؟ یادم میاد که قبلا برخی از دوستان توصیه میکردند که از نسخه های ماقبل آخرین ورژن منتشر شده استفاده بشه. آیا نسخه 9.0.0.736 این چنین نیست؟ راستش ویندوز تازه نسب کردم و میخوام یک نسخه stable و پایدار نصب کنم که چند ماهی داشته باشمش.
    در مورد FINAL بودن بله هستش اما خوب در تغییراتی که شرکت سازنده میده در آینده ورژن های جدیدی میاد به بازار
    در مورد stable بودن اینکه اگر میخوای مشکلی نداشته با اکتیو کردن و نخوای دنبال کی و اکتیو کردن باشی باید بخری وگرنه میتونی بیای تو اینترنت و دنبال اکتیو کردن برای آنتی ویروست باشی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

در مورد FINAL بودن بله هستش اما خوب در تغییراتی که شرکت سازنده میده در آینده ورژن های جدیدی میاد به بازار
    در مورد stable بودن اینکه اگر میخوای مشکلی نداشته با اکتیو کردن و نخوای دنبال کی و اکتیو کردن باشی باید بخری وگرنه میتونی بیای تو اینترنت و دنبال اکتیو کردن برای آنتی ویروست باشی
    دوست عزیز، متوجه منظور من نشدید.
    منظور من از پایداری، فعال کردن و به دنبال key گشتن نبود. بلکه پایداری در خود نرم افزار از لحاظ عدم وجود بایگ و خطا بود. مثلا یک زمانی با اینکه یکی دو ورژن بعد از 8.0.0.506 منتشر شده بود، اما دوستانی همچون جناب همیلتون توصیه میکردند که از 8.0.0.506 استفاده بشه.

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

hamilton عزیز میشه راهنمای تنطیمات kaspersky Internat Security 9 رو برامون بزاری ممنونت میشم خیلی از شکلهل و غیره تو این برنامه با ورژن جدید کمی عوض شده
    راستی اینم بگو که اگر برنامه ای که ویروس نیست رو ویروس میشناسه چیکار کنم البته میدونم بایدtrusted کنم اما نمیدونم کجاش و چطوری

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •