پس احتمالا کرک شدش رو نصب کردی چون من که مستقیما از سایتش نسخه 8.0.51 رو دانلود کردم اینطوری بود.
ورژن 2010 نسخه 9.0.0.736
پس احتمالا کرک شدش رو نصب کردی چون من که مستقیما از سایتش نسخه 8.0.51 رو دانلود کردم اینطوری بود.
ورژن 2010 نسخه 9.0.0.736
دوست عزيز توجه داشته باشيد كه مباحث آنتي ويروس گوشيهاي موبايل صرفا در انجمن موبايل مطرح ميشه و اين انجمن صرفا اختصاص به آنتي ويروسهاي سيستم عامل ويندوز داره.
ضمن تشكر از تذكرتون خب بگين چجوري آنتي ويروس كاسپر جلوي ورود ويروس رو از گوشي ميگيره در صورتيكه هيچ اعمال نفوذي روش نميتونه انجام بده ؟
طوريكه درايو گوشي رو اصلا تشخيص نميده
من از KIS 2009 استفاده میکنم و از فایل های update شده توسط "Copy updates to folder" نگهداری میکنم. در حال حاضر میخوام از KIS 2010 استفاده کنم. آیا میتونم برای کاهش حجم دانلود از فایلهای update ی که بعد از update نسخه 2009 نگهداری میکردم استفاده کنم؟!
سلام
من مي خواهم Kaspersky Internet Security 2009 را نصب كنم نسخه جديد را ندارم و ودانلود ان هم با سرعت من وحشتناكه
فقط چند سوال دارم
ايا كاسپار هم مثلا مثل نورتون سرعت گير است
اينكه مي گويند فايل با حجم بالا را اگر بخواهي باز كني و كسپر هم نصب باشد تا پنج دقيقه هم طول مي كشد ايا درست است و ايا راه حل هم دارد
لطفا راهنمايي كنيد
نسخه هایی که از طرف کسپر منتشر می شوند final هستند؟ یعنی امکان وجود باگی در آنها نیست؟ یادم میاد که قبلا برخی از دوستان توصیه میکردند که از نسخه های ماقبل آخرین ورژن منتشر شده استفاده بشه. آیا نسخه 9.0.0.736 این چنین نیست؟ راستش ویندوز تازه نسب کردم و میخوام یک نسخه stable و پایدار نصب کنم که چند ماهی داشته باشمش.
دوست عزیز خیر کسپر مثل نورتن سرعت گیر نیست ولی از این غافل نشویم که نورتن 2010 خیلی کم حجم و خوب شده است
در مورد باز شدن فایلی و دیر باز شدن توسط آنتی ویروس باید بگم خیر اون بستگی به سیستمت داره که گاهی هم آنتی ویروس ها در اون دخالت دارن
در مورد FINAL بودن بله هستش اما خوب در تغییراتی که شرکت سازنده میده در آینده ورژن های جدیدی میاد به بازار
در مورد stable بودن اینکه اگر میخوای مشکلی نداشته با اکتیو کردن و نخوای دنبال کی و اکتیو کردن باشی باید بخری وگرنه میتونی بیای تو اینترنت و دنبال اکتیو کردن برای آنتی ویروست باشی
دوست عزیز، متوجه منظور من نشدید.
منظور من از پایداری، فعال کردن و به دنبال key گشتن نبود. بلکه پایداری در خود نرم افزار از لحاظ عدم وجود بایگ و خطا بود. مثلا یک زمانی با اینکه یکی دو ورژن بعد از 8.0.0.506 منتشر شده بود، اما دوستانی همچون جناب همیلتون توصیه میکردند که از 8.0.0.506 استفاده بشه.
hamilton عزیز میشه راهنمای تنطیمات kaspersky Internat Security 9 رو برامون بزاری ممنونت میشم خیلی از شکلهل و غیره تو این برنامه با ورژن جدید کمی عوض شده
راستی اینم بگو که اگر برنامه ای که ویروس نیست رو ویروس میشناسه چیکار کنم البته میدونم بایدtrusted کنم اما نمیدونم کجاش و چطوری
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)