خب پیکان پژو اخرین مدلش 72 بوده
کلا خواستم نظرتون رو در مورد این ماشین بدونم !با این پول چی خوبه ؟!
خب پیکان پژو اخرین مدلش 72 بوده
کلا خواستم نظرتون رو در مورد این ماشین بدونم !با این پول چی خوبه ؟!
این ماشین کلا تیراژ تولیدشم کم بود.
فکر نمیکنم بتونی مورد خوبی گیر بیاری.خرجشم که بماند.
شما الان 2.5 میلیون تومان پول دارین
نظر من اینکه صبر کنید تا بودجه برسه به 3.5 یا 4 میلون تومان تا بتونید یه ماشین
مناسبتر بخرید
خب به 4 برسه بدم پراید !؟!!![]()
بله دوست من.
تا 4 میلیون تومان برسون و یه پراید بخر خیلی بهتر از پیکان و پیکان پژو هست.
سلام
خیلی ها این ماشین رو نمیشناسن اما من نمیدونم چرا دوسش دارم!
از سال 70 تولید شده و تک و توکی تا مدل 75 یا 76 داره! بیشتر در دورنگ سفید و آبی آسمانی بود مدل های بالاترش کرم هم دارن!
عیبی که من زیاد تو این ماشین میدیدم تو وسایل برقیش بود مثلا کوئیلش زود میسوخت! البته هر وسیله یه ایرادی داره!
اکثرا اگه دسکاری نشده باشن ارتفاع جلو پایینتر تا عقب بخاطر سنگینتر بودن موتور پژو!
موتور و گیرباکس و فنربندیش با پژو 504 مدل gl دنده معمولی یکیه!
حجم موتوروش 1800 سی سی هست و بیش از 90 اسب بخار قدرت داره!
ترکیب این موتور و بدنه سبک پیکان اونو به ماشین عجیبی تبدیل کرده بطوری که در صورت سر حال بودن به راحتی از انواع پراید 206 تیپ 2 و حتی پژو 405 بر میاد!!!
هزینه بدنه ای که مشابه پیکان! وسایل موتوری هنوز هم داره! مصرف سوخت تو همون مایه پیکان شاید هم پایینتر!!!
با اینکه گیرباکس 4 دنده داره (اگه درست یادم مونده باشه) به راحتی به سرعت آخر سرعت سنجش یعنی 200 میرسه! البته بدلیل ضعف بدنه پیکان لرزش زیادی داره تو این سرعت ها!
در ضمن مطمعن باشید هنوز هم سالم و تمیزشو زیر 3 تومن پیدا نمیکنید![]()
به نظرتون بعد از تقریبا 20سال از عمرش ارزش خریدن داره ؟ منم خیلی باهاش حال میکنم !
![]()
ماشینم مثل آدم می مونه دیگه ، وقتی پیر بشه مریض میشه میفته تو خرج ! بعد همش باید ببریش بیمارستان !
[COLOR=#000000 !important]
اخه ادم از این ماشین میبینه خیلی سرحال !! از چندنفر که داشتن سوال کردم در مورد خرجش گفتن خرج زیادی نداره !!هرکی میگه پر خرجه دروغ میگه !! [/COLOR]
خوب ماشین قدیمی ریسکه دیگه!
100 البته این ماشینا نگه داشتنشون عشق میخواد![]()
دلو میزنم به دریا !! یکی میگیرم ! یا بد از اب در میاد کل پولم میشه ضرر یا ماشین خوب از اب در میاد حال اساسی بهمون میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)