در حدود ۳۰۰ هزار تومان انتخاب خوبی کردید
البته اگه به تنظیم دستی احتیاجی ندارید بهتره Panasonic TZ7 بخرید که کیفیت عکس بهتری داره![]()
در حدود ۳۰۰ هزار تومان انتخاب خوبی کردید
البته اگه به تنظیم دستی احتیاجی ندارید بهتره Panasonic TZ7 بخرید که کیفیت عکس بهتری داره![]()
سلام خدمت دوستان
من یه دوربین دیجیتال میخوام تا سقف 500... میخوام در نوع خودش بهترین باشه...
بهترین رو معرفی کنید (یکی از دوستان مدل fujifilm_hs10 رو بهم پیشنهاد کرد. چطوره؟)
حالا که به سوال بالا جواب دادید... این سوال رو هم ببینید... میخوام یه مدل معرفی کنید که علاوه بر خوب بودن اندازش به اندازه یه گوشی باشه که بشه همه جا و همه وقت حمل کرد...
--> این مدل که میگید با مدل بالایی چه قدر تفاوت داره از نظر کیفیت
سپاس
سلام
برای کاربرد معمولی می خواید و تنظیمات اضافی لازم ندارید ؟
چقدر زوم بالا براتون مهمه ؟
با اندازه بررگ مشکلی ندارید ؟
HS10 دوربین بزرگیه. کیفیت عکسش ظاهرا زیاد جالب نیست و باتریش هم خیلی زود تر از بقیه تموم میشه !
این ریویوو رو که Elsin گذاشتند ببینید :
و اگه دوربین کوچیک بخواید نمی تونه زوم بالایی داشته باشه ! ولی با این دوربین ها زیاد آشنایی ندارم ! ولی دوربین های فیلمبرداری کوچیک با قیمت خیلی کم تری موجوده که البته کیفیت بالایی هم ندارندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا رو هم ببینیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by rostamiani; 17-07-2010 at 08:52.
hs10بدرد کسی میخوره که خیلی خوب post processing بدونه و از تله زوم بالاش استفاده زیاد کنه و از اندازه ی بزرگ و وزن زیادش نگرانی نداشته باشه.در این رده (slr like) باتله بالا میشه S200 fuji رو مثال زد که دوربین موفقی بوده.
در این رده کنون یه دوربین خوب دارهS20 که اون هم دوربین خوبی بوده.اگر برات تله اهمیت نداره تا 500 میشه G11خرید که احتمالا بهترین عکاسی رو در این رده قیمتی داره.پاناسونیک هم FZ35 رو با تله بالا داره که گرچه عکاسیش یکم ضعیفتره اما فیلمبرداری بهتری داره.
اما قسمت دوم سوالت:اگه دنباله یه دوربین کامپکت بگردی که فیلمبرداری خوبی داشته باشه میشه از کنون سری ایکسیوس رو مثال زد امامیتونی به اولترا کامپکت های پاناسونیک هم توجه کنی و بعد سونی.سونی در این امر اتفاقا عالی عمل میکنه.فیلبرداری خوب بعلاوه لنز های خیلی جمع و جور.البته نیکون هم کارهای خوبی در این زمینه داره که کمی عکاسی بهتری دارند و کمی کمیاب ترند.
پس: کنون sd980
sony hx5
sony TX9
panasonic tz7
s70 nikon
olympus 9010
یادآوری میکنم اصلا نباید در مورد کیفیت عکاسی سخت گیر باشی چون هیچکدوم عالی عکاسی نمیکنند(اصلا با g11 یا s200 قابل قیاس نیستند) اما sd980 عکسای خوبی داره البته به همون نسبت فیلمبرداری پایین تره.
اگر ادیت عکس رو بلدی یه پیشنهاد دیگه هم دارم F80 فوجی اما عکساش بدون ادیت زیاد عالی نیست ولی رنگ هاش محشرند(با وجودیکه RAw نمیگیره) البته فیلمش افتضاحه
ممنون دوستان من
ولی نمیخوام این قدر پیچیده صحبت کنید! دوربین رو برای یکی دیگه میخوام. اون براش حجم کوچیک و کیفیت عالی عکس مهمه و همچنین فیلمبرداری. طرف کسی نیست که بخواد عکس ادیت کنه و حرفه ای عکاسی کنه. یه کاربر معمولیه. در ضمن از تله هم هیچی سر در نمیارم! چی هست؟!
در کل با این شرایطی که گفتم یه مدل خوب پیشنهاد بدید که بهش بگم. یه جوری هم توضیح بدید که منم بفهمم!! (در حد دیپلم)
چند تا گزینه هم ندید که دوباره توش بمونم! خودتون بسنجید یه مدل بگید!
سپاس فراوان!
Last edited by Ali_Best; 17-07-2010 at 13:03.
ببخشید
تله همون زوم خودمونه
شما Panasonic TZ7 بخر که کیفیت عکس خوبی داره و کار باهاش راحته. فیلمبرداری HD هم داره
جمع و جور و قشنگ هم هست
اینم ریویوو :
امتیاز ها رو ببین.تو صفحه های بعد هم نمونه عکس هاش هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من بالاخره تصميم گرفتم يه sx210 بگيرم كه هم يه دوربين كامپكت خانوادگيه هم اينكه كم كم با تنظيمات دستيش ور برم تا شايد بعد ها برم سراغ SLR
ولي يه مشكلي هست اونم اينه كه قيمتاي گارانتي آفومار خيلي بالاتر از حديه كه بايد باشه مثلا آفومار گذاشته 420 در حالي كه همين دوربين رو اگه با گارانتي طلايي ديجي كالا بخري(يكماه تعويض + يكسال تعمير + بيمه بدنه و سرقت) حدودا 370 تومن ميشه.
چجورياس؟ 50 تومن تفاوت قيمت به خاطر گارانتي معقوله؟؟ بعدشم اصلا اين دوربين 420 نمي ارزه
Last edited by hobgoblin; 17-07-2010 at 14:57.
به این قیمت میشه SX20 خرید !
پس SX20 رو چقدر میفروشه ؟
به نظر من که این دوربین اونقدر ارزش نداره
TZ7 عکس های بهتری نسبت به این دوربین می گیره .حیف که تنظیمات دستی نداره![]()
منم به خاطر همون تنظيمات دستي نداشتن بي خيال tz7 شدم بعدشم قيمتش به نسبت اينكه مدل پارساله و قديمي شده الكي بالاس هرچند كه انصافا كيفيت عكسش خوبه
sx 20 هم خيلي بزرگه هم باطريش دردسره
Last edited by hobgoblin; 17-07-2010 at 15:02.
سلام. به نظر میرسه عکس های panasonic FZ35 در نور روز فاقد طراوت و شادابی هستند. مثلا عکسی که در سایت imaging-resource از اون خونه هست در مقایسه با دوربین های هم رده اش رنگ کمتری داره. کسی هست که در این مورد نظر دیگه ای داشته باشه؟
میشه بیشتر توضیح بدی؟ یعنی hx1 بهتر از fz35 و sx20 هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)