تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 627 از 1635 اولاول ... 12752757761762362462562662762862963063163767772711271627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,261 به 6,270 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

قیمت tz10 بالاست . من دورو بر 300 تومن میخام هزینه کنم
    بعد میخام یه دوربین جمع وجور باشه با کیفیت عکس خوب و فیلمبرداری HD
    خودم این چند مدل رو پیدا کردم
    البته برندای دیگرو نگشتم
    فعلا
    Canon Powershot SX200 IS بیشتر مد نظرم هست با ریویو هایی که خوندم
    ولی باز اساتید نظر بدن بهتره

یه سوال دیگه هم داشتم : یکی از دوستام الان دوبی هستش . ارزش داره بهش بگم از اونجا برام بیاره ؟
    در حدود ۳۰۰ هزار تومان انتخاب خوبی کردید
    البته اگه به تنظیم دستی احتیاجی ندارید بهتره Panasonic TZ7 بخرید که کیفیت عکس بهتری داره

2. 3 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

من یه دوربین دیجیتال میخوام تا سقف 500... میخوام در نوع خودش بهترین باشه...
    بهترین رو معرفی کنید (یکی از دوستان مدل fujifilm_hs10 رو بهم پیشنهاد کرد. چطوره؟)

حالا که به سوال بالا جواب دادید... این سوال رو هم ببینید... میخوام یه مدل معرفی کنید که علاوه بر خوب بودن اندازش به اندازه یه گوشی باشه که بشه همه جا و همه وقت حمل کرد...
    --> این مدل که میگید با مدل بالایی چه قدر تفاوت داره از نظر کیفیت

سپاس

4. این کاربر از Ali_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

بهترین رو معرفی کنید (یکی از دوستان مدل fujifilm_hs10 رو بهم پیشنهاد کرد. چطوره؟)

حالا که به سوال بالا جواب دادید... این سوال رو هم ببینید... میخوام یه مدل معرفی کنید که علاوه بر خوب بودن اندازش به اندازه یه گوشی باشه که بشه همه جا و همه وقت حمل کرد...

سپاس
    سلام
    برای کاربرد معمولی می خواید و تنظیمات اضافی لازم ندارید ؟
    چقدر زوم بالا براتون مهمه ؟
    با اندازه بررگ مشکلی ندارید ؟

HS10 دوربین بزرگیه. کیفیت عکسش ظاهرا زیاد جالب نیست و باتریش هم خیلی زود تر از بقیه تموم میشه !
    این ریویوو رو که Elsin گذاشتند ببینید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و اگه دوربین کوچیک بخواید نمی تونه زوم بالایی داشته باشه ! ولی با این دوربین ها زیاد آشنایی ندارم ! ولی دوربین های فیلمبرداری کوچیک با قیمت خیلی کم تری موجوده که البته کیفیت بالایی هم ندارند

کد:
    اینجا رو هم ببینید

کد:
    موفق باشید
    Last edited by rostamiani; 17-07-2010 at 08:52.

6. 3 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

سپاس
    hs10بدرد کسی میخوره که خیلی خوب post processing بدونه و از تله زوم بالاش استفاده زیاد کنه و از اندازه ی بزرگ و وزن زیادش نگرانی نداشته باشه.در این رده (slr like) باتله بالا میشه S200 fuji رو مثال زد که دوربین موفقی بوده.
    در این رده کنون یه دوربین خوب دارهS20 که اون هم دوربین خوبی بوده.اگر برات تله اهمیت نداره تا 500 میشه G11خرید که احتمالا بهترین عکاسی رو در این رده قیمتی داره.پاناسونیک هم FZ35 رو با تله بالا داره که گرچه عکاسیش یکم ضعیفتره اما فیلمبرداری بهتری داره.
    اما قسمت دوم سوالت:اگه دنباله یه دوربین کامپکت بگردی که فیلمبرداری خوبی داشته باشه میشه از کنون سری ایکسیوس رو مثال زد امامیتونی به اولترا کامپکت های پاناسونیک هم توجه کنی و بعد سونی.سونی در این امر اتفاقا عالی عمل میکنه.فیلبرداری خوب بعلاوه لنز های خیلی جمع و جور.البته نیکون هم کارهای خوبی در این زمینه داره که کمی عکاسی بهتری دارند و کمی کمیاب ترند.
    پس: کنون sd980
    sony hx5
    sony TX9
    panasonic tz7
    s70 nikon
    olympus 9010

یادآوری میکنم اصلا نباید در مورد کیفیت عکاسی سخت گیر باشی چون هیچکدوم عالی عکاسی نمیکنند(اصلا با g11 یا s200 قابل قیاس نیستند) اما sd980 عکسای خوبی داره البته به همون نسبت فیلمبرداری پایین تره.

اگر ادیت عکس رو بلدی یه پیشنهاد دیگه هم دارم F80 فوجی اما عکساش بدون ادیت زیاد عالی نیست ولی رنگ هاش محشرند(با وجودیکه RAw نمیگیره) البته فیلمش افتضاحه

8. 3 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

سلام
    برای کاربرد معمولی می خواید و تنظیمات اضافی لازم ندارید ؟
    چقدر زوم بالا براتون مهمه ؟
    با اندازه بررگ مشکلی ندارید ؟

HS10 دوربین بزرگیه. کیفیت عکسش ظاهرا زیاد جالب نیست و باتریش هم خیلی زود تر از بقیه تموم میشه !
    این ریویوو رو که Elsin گذاشتند ببینید :
    کد:
    و اگه دوربین کوچیک بخواید نمی تونه زوم بالایی داشته باشه ! ولی با این دوربین ها زیاد آشنایی ندارم ! ولی دوربین های فیلمبرداری کوچیک با قیمت خیلی کم تری موجوده که البته کیفیت بالایی هم ندارند

کد:
    اینجا رو هم ببینید

کد:
    موفق باشید
    hs10بدرد کسی میخوره که خیلی خوب post processing بدونه و از تله زوم بالاش استفاده زیاد کنه و از اندازه ی بزرگ و وزن زیادش نگرانی نداشته باشه.در این رده (slr like) باتله بالا میشه S200 fuji رو مثال زد که دوربین موفقی بوده.
    در این رده کنون یه دوربین خوب دارهS20 که اون هم دوربین خوبی بوده.اگر برات تله اهمیت نداره تا 500 میشه G11خرید که احتمالا بهترین عکاسی رو در این رده قیمتی داره.پاناسونیک هم FZ35 رو با تله بالا داره که گرچه عکاسیش یکم ضعیفتره اما فیلمبرداری بهتری داره.
    اما قسمت دوم سوالت:اگه دنباله یه دوربین کامپکت بگردی که فیلمبرداری خوبی داشته باشه میشه از کنون سری ایکسیوس رو مثال زد امامیتونی به اولترا کامپکت های پاناسونیک هم توجه کنی و بعد سونی.سونی در این امر اتفاقا عالی عمل میکنه.فیلبرداری خوب بعلاوه لنز های خیلی جمع و جور.البته نیکون هم کارهای خوبی در این زمینه داره که کمی عکاسی بهتری دارند و کمی کمیاب ترند.
    پس: کنون sd980
    sony hx5
    sony TX9
    panasonic tz7
    s70 nikon
    olympus 9010

یادآوری میکنم اصلا نباید در مورد کیفیت عکاسی سخت گیر باشی چون هیچکدوم عالی عکاسی نمیکنند(اصلا با g11 یا s200 قابل قیاس نیستند) اما sd980 عکسای خوبی داره البته به همون نسبت فیلمبرداری پایین تره.

اگر ادیت عکس رو بلدی یه پیشنهاد دیگه هم دارم F80 فوجی اما عکساش بدون ادیت زیاد عالی نیست ولی رنگ هاش محشرند(با وجودیکه RAw نمیگیره) البته فیلمش افتضاحه
    ممنون دوستان من

ولی نمیخوام این قدر پیچیده صحبت کنید! دوربین رو برای یکی دیگه میخوام. اون براش حجم کوچیک و کیفیت عالی عکس مهمه و همچنین فیلمبرداری. طرف کسی نیست که بخواد عکس ادیت کنه و حرفه ای عکاسی کنه. یه کاربر معمولیه. در ضمن از تله هم هیچی سر در نمیارم! چی هست؟!

در کل با این شرایطی که گفتم یه مدل خوب پیشنهاد بدید که بهش بگم. یه جوری هم توضیح بدید که منم بفهمم!! (در حد دیپلم )
    چند تا گزینه هم ندید که دوباره توش بمونم! خودتون بسنجید یه مدل بگید!

سپاس فراوان!
    Last edited by Ali_Best; 17-07-2010 at 13:03.

10. این کاربر از Ali_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممنون دوستان من

ولی نمیخوام این قدر پیچیده صحبت کنید! دوربین رو برای یکی دیگه میخوام. اون براش حجم کوچیک و کیفیت عالی عکس مهمه و همچنین فیلمبرداری. طرف کسی نیست که بخواد عکس ادیت کنه و حرفه ای عکاسی کنه. یه کاربر معمولیه. در ضمن از تله هم هیچی سر در نمیارم! چی هست؟!

در کل با این شرایطی که گفتم یه مدل خوب پیشنهاد بدید که بهش بگم. یه جوری هم توضیح بدید که منم بفهمم!! (در حد دیپلم )
    چند تا گزینه هم ندید که دوباره توش بمونم! خودتون بسنجید یه مدل بگید!

سپاس فراوان!
    ببخشید
    تله همون زوم خودمونه
    شما Panasonic TZ7 بخر که کیفیت عکس خوبی داره و کار باهاش راحته. فیلمبرداری HD هم داره
    جمع و جور و قشنگ هم هست

اینم ریویوو :

کد:
    امتیاز ها رو ببین.تو صفحه های بعد هم نمونه عکس هاش هست

12. 3 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من بالاخره تصميم گرفتم يه sx210 بگيرم كه هم يه دوربين كامپكت خانوادگيه هم اينكه كم كم با تنظيمات دستيش ور برم تا شايد بعد ها برم سراغ SLR

ولي يه مشكلي هست اونم اينه كه قيمتاي گارانتي آفومار خيلي بالاتر از حديه كه بايد باشه مثلا آفومار گذاشته 420 در حالي كه همين دوربين رو اگه با گارانتي طلايي ديجي كالا بخري(يكماه تعويض + يكسال تعمير + بيمه بدنه و سرقت) حدودا 370 تومن ميشه.

چجورياس؟ 50 تومن تفاوت قيمت به خاطر گارانتي معقوله؟؟ بعدشم اصلا اين دوربين 420 نمي ارزه
    Last edited by hobgoblin; 17-07-2010 at 14:57.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من بالاخره تصميم گرفتم يه sx210 بگيرم

ولي يه مشكلي هست اونم اينه كه قيمتاي گارانتي افومار خيلي بالاتر از حديه كه بايد باشه مثلا آفومار گذاشته 420 در حالي كه همين دوربين رو اگه با گارانتي طلايي ديجي كالا بخري(يكماه تعويض + يكسال تعمير + بيمه بدنه و سرقت) حدودا 370 تومن ميشه.

چجورياس؟ مطمئنا اين دوربين 420 نمي ارزه
    به این قیمت میشه SX20 خرید !
    پس SX20 رو چقدر میفروشه ؟

به نظر من که این دوربین اونقدر ارزش نداره
    TZ7 عکس های بهتری نسبت به این دوربین می گیره .حیف که تنظیمات دستی نداره

15. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به این قیمت میشه SX20 خرید !
    پس SX20 رو چقدر میفروشه ؟

به نظر من که این دوربین اونقدر ارزش نداره
    TZ7 عکس های بهتری نسبت به این دوربین می گیره .حیف که تنظیمات دستی نداره
    منم به خاطر همون تنظيمات دستي نداشتن بي خيال tz7 شدم بعدشم قيمتش به نسبت اينكه مدل پارساله و قديمي شده الكي بالاس هرچند كه انصافا كيفيت عكسش خوبه

sx 20 هم خيلي بزرگه هم باطريش دردسره
    Last edited by hobgoblin; 17-07-2010 at 15:02.

17. این کاربر از hobgoblin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamy_jengir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام. به نظر میرسه عکس های panasonic FZ35 در نور روز فاقد طراوت و شادابی هستند. مثلا عکسی که در سایت imaging-resource از اون خونه هست در مقایسه با دوربین های هم رده اش رنگ کمتری داره. کسی هست که در این مورد نظر دیگه ای داشته باشه؟

البته با یک عکس یا حتی تعدادی عکس نمیشه نظر داد تنظیمات دوربین و نورسنجی خیلی موثر هستند
    درمورد طراوت و شادابی اگه منظور عکسهایی با کنتراست بالا هستند که سونی از این قضیه برای فروش دوربینهاش خوب استفاده کرده
    میشه بیشتر توضیح بدی؟ یعنی hx1 بهتر از fz35 و sx20 هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •