دیشب تو برنامه نود این واعظ آشتیانی چه قدر خونسرد ، لجوج و یکدنده بود مارو یاد سام فیشر و مامور 47 انداخت
دیشب تو برنامه نود این واعظ آشتیانی چه قدر خونسرد ، لجوج و یکدنده بود مارو یاد سام فیشر و مامور 47 انداخت
این چه گیری داده که مخالفت کنه![]()
سلام
بگو چی میخوای تا من بگم![]()
یکی نیست بهش بگه تو اگه از این چیزها سردر می اوردی اون نتایج رو تو المپیک نمیگرفتی
به قول فیروز کریمی جاش تو همون شهرداریه
تو رو چه به استقلال که براش تعیین تکلیف میکنیخیلی پول میدی...دستور هم میدی
![]()
در تولد استقلال نبود علیرضا منصوریان در استقلال خالیه نه!به امید روزی که به عنوان مربی برگرده
اون که البته...
اما من امیدوارم عجول نباشه...
منصوریان اول باید بره کلاس مربیگری بعد به فکر مربی شدن بیفته نباید اشتباه امثال دایی را کنه!
قرار بود منصوریان بره در کلن و اونجا دوره ببینه اگه اونجا بره خیلی خوب هست چون اونجا هرکسی را قبول نمیکنند! و خیلی از بزرگان مربیگری اونجا مدرک گرفتند.
hاره عليرضا جان راست ميگي نبايد عين اون دايي بشه
دوستان هرچه سریعتر لیست کسانی که بهشون پ خ زدند را بنویسند تا من دیگه بهشون پ خ نزنم...
ولي داش عماد حواست نبودا به ما هم پيغام داده بودي من كه از اولش تو جريان بودم ، عشق است فردا ش ب
در گفت و گو با فارس
فتح ا...زاده: مدير مدعي هرگز گريه نميكند
خبرگزاري فارس: مديرعامل سابق تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مديري كه ادعا ميكند كارش را بلد است، گريه نميكند.
علي فتح ا...زاده در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره مجتبي جباري و اظهارات او مبني بر اينكه با دورغ چك او را پس گرفته است، اظهار داشت: صبح همان روزي كه جلسه هيئت مديره تشكيل شد، جباري به باشگاه آمد و همه ديدند كه از چك شخصي خودم به او دادم. بعد با توجه به اينكه دو امضا هستم، متوجه شدم امضاي اشتباه زده ام. بنابراين، از منشي خود خواستم تا اين چك را از او بگيرد تا آن را عوض كنم.
وي افزود: بعد به جلسه هيئت مديره رفتم و ديدم اين بلا را سرم آوردند. جلسه كه تمام شد، اين چك هم رسيده بود. شما خود را جاي من بگذاريد، وقتي ديگر مسئوليتي نداريد، حاضر مي شديد اين چك را بازگردانيد؟
مديرعامل سابق استقلال عنوان كرد: بالاي 200 ميليون از باشگاه طلب دارم و اگر اين چك را هم مي دادم، اين پول به 300 ميليون مي رسيد. ديگر چطور مي توانستم اين پول را باز پس گيرم؟ ميخواستم به خاطر استقلال از حق زن و فرزندم بگذرم. حالا كه اين اتفاق نيفتاده، آدم بدي هستم؟ باشد؛ اشكالي ندارد.
فتح ا...زاده با بيان اينكه با اسپانسر جديد به توافق رسيده بود و قصد داشته پول آن را به بازيكنان بدهد، اظهار داشت: با تعاوني شهر به توافق رسيده بودم و قرار بود دوشنبه دو ميليارد به من بدهند. قصد داشتم اين پول را به اضافه يك ميلياردي كه قرار بود سازمان بدهد، به بازيكنان بدهم. اين پول را براي چه كسي مي خواستم؛ به جز مجتبي ساير بازيكنان هم چك هايشان برگشت خورده است. باشگاه سه ميليارد تومان دست بازيكنان چك دارد.
وي تصريح كرد: در مورد جباري چون مسئول باشگاه بودم از چك خود استفاده كردم. اگر او از من ناراحت است، مقصر نيستم. او كه با من قرارداد نبسته، بازيكن باشگاه است و حالا دوستان جديدي كه آمده اند، بايد مشكل او را حل كنند.
فتح ا...زاده در مورد اينكه چرا پس از اين اتفاق به تماس هاي اين بازيكن پاسخ نداده است، گفت: شماره آنهايي كه مي شناسم را ذخيره كرده ام و با آن شماره اي كه از جباري داشتم حتي يك تماس هم به گوشي من زده نشد. احتمالا او از شماره هاي ديگر با من تماس گرفته است.
وي در پاسخ به اينكه اگر در چك داده شده به جباري مشكل امضا نداشت باز اين چك را از او پس مي گرفت، اظهار داشت: پس نمي گرفتم. همان موقع هم به خاطر تيم اين كار را انجام دادم؛ اما وقتي مسئوليت از من ساقط شده اجباري براي اين كار وجود ندارد. با وجود همه اين حرف ها مجتبي را دوست دارم و اگر با تلفن خود به من زنگ مي زد، حتما جوابش را مي دادم.
مديرعامل سابق آبي پوشان درباره اينكه گفته ميشود فعلا مديريت جديد در مورد جباري مسئوليتي را قبول نكرده است، عنوان كرد: مگر چنين چيزي امكان دارد؟ يكي بايد اين مسئوليت را قبول كند. بازيكنان با باشگاه قرارداد مي بندند؛ نه با شخص.
علي فتح ا...زاده در اين مورد كه قرار است بعد از دربي افشاگري كند، گفت: بعد از آن حرفي نخواهم زد. آدمي كه ادعا مي كند كار بلدم، وقتي بركنارش مي كنند كه نبايد گريه كند. حرفي براي گفتن ندارم. بايد بگذاريم استقلال در آرامش به كار خود ادامه دهد.
وي در پاسخ به اينكه توصيه به او شده تا سكوت كند، اظهار داشت: من و توصيه؟ آدم توصيه پذيري نيستم. حرفي نمانده كه مطرح شود. تا زماني كه اين باشگاه به بخش خصوصي واگذارنشود، به استقلال بازنمي گردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)