دوستان من کنسول ندارم میخوام بدونم بازی مثل PES 2011 و یا FIFA 2011 در PS3 با نسخه کامپیوتر و یا XBOX چه تفاوتی داره بازی گرافیکش بهتره جذاب تره چجوری هست ؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من کنسول ندارم میخوام بدونم بازی مثل PES 2011 و یا FIFA 2011 در PS3 با نسخه کامپیوتر و یا XBOX چه تفاوتی داره بازی گرافیکش بهتره جذاب تره چجوری هست ؟؟؟؟؟؟؟
100% گرافیک بازی بسیار بهتر از PC هستش مگر اینکه PC غول داشته باشید،مثلا با گرافیک 5670 یا بالاتر............
یه سوال دارم خواهشا بچه ها جواب بدین!
تو بخش XBOX نپرسیدم چون با اینور راحتترم!
آقا ببینید من کلا یه 250 بعد عید میمونه دستم!
به نظر شما سری کامل MOVE رو بگیرم یا یک XBOX Arcade ؟ فقط اینو بدونین که من کنسولو -- نمیکنم! آنلاین بازی میکنم.
میشه نظراتون رو بگین.
ممنون میشم.
به نظر من:
Move
ولی تو PSN که زیاد کارایی نداره.............
در ضمن Arcade در حال حاضر 425 تومن هستش..........
چیو داداش ؟ Fat رو ؟
والا چند تا از قطعات توش رو لازم دارم باید حتما یه سوخته یا Break شده گیر بیارم. زدم کنسول رو نابود کردم
عزیزم بز میخوای بخری مگه !؟
هرچی کمتر بهتر. اگه میتونه تا سقف 250 تمومش کن.
فربد جان کنسول چی داری ؟
Last edited by SamGun; 26-03-2011 at 23:41.
آره سعید جان،FAT رو قیمت گرفتم........
اتفاقا یه دونه امروز گرفتم برای تولد بچه خواهرم 275،خودمم ه.کش کردم.............
كنسول كناره اسپيكر قوي با ساب ووفر باشه ايرادي داره؟؟؟البته وقتي اسپيكر روشنه كنسول خاموشه---
مبارک باشه , ولی عجب ریسکی کردی خودت ه ک کردینمیگی یهو Break میشه !!؟؟
والا زمان استفاده از یک کنسول اونقدر نیست که بخواد به چشم بیاد ولی از عمرش کم میکنه , البته این بر میگرده به میدان مغناطیسی بین 2 Speaker !! اگه 2 تا Speaker رو به موازات هم قرار ندید یا اینکه دستگاه بینشون
نباشه مشکلی بوجود نمیاره.
Last edited by SamGun; 27-03-2011 at 02:18.
راستي دوستان من گيج شدم!!!مگه نميگين كنسوله فت ديگه تو بازار نيست---پس چرا اين روزا همه دارن فت ميخرن؟؟؟؟؟؟؟؟(والا آشنامون دنباله فته بهش گفتم ديگه توليد نميشه) اگه هستش بهش جوابه مثبت بدم---
نه دیگه خیلی وقته تولید نمیشه !! مشالا ما ها رومون زیاده هنوز داریم Fat های Stock یا دست دوم رو میخریم
فکر کنم 1 سال و نیم هست دیگه Fat تولید نمیشه !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)