خب بزرگترین فرقشون حضور solid snake پیر در + هست
بعلاوه نسخه plus یا همون + دارای نقشه ها ماموریت ها و کاراکترهای بیشتریه
خب بزرگترین فرقشون حضور solid snake پیر در + هست
بعلاوه نسخه plus یا همون + دارای نقشه ها ماموریت ها و کاراکترهای بیشتریه
مگه اسنیک تو PSP هم پیره ...؟... فکر میکردم فقط تو 4 پیر شده ...
حالا اول باید کدوم رو بازی کنم ...؟
راستی choory جان , کاره اون goril angori (مجید) خیلی درسته , منم از همون PSP خریدم ...
فرق بین iso و cso چی؟؟؟؟ (هر دو رو باید کپی کنی توی psp و بعد بازی کنی؟؟؟)
هر دو فرمت بازی هستن؟؟؟؟
وقتی که کپی می کنی بازی ها رو بعد می ری از داخل psp باید صبر کنی تا نصب بشه یا از usb در اوردی و می تونی بازی کنی؟؟؟
با اجازه بزرگ های تاپیکفرق بین iso و cso چی؟؟؟؟
(هر دو رو باید کپی کنی توی psp و بعد بازی کنی؟؟؟)
هر دو فرمت بازی هستن؟؟؟؟
وقتی که کپی می کنی بازی ها رو بعد می ری از داخل psp باید صبر کنی تا نصب بشه یا از usb در اوردی و می تونی بازی کنی؟؟؟
CSO .1 کمپرس شده ISO هست... Compressed ISO
cso تو بعضی بازی ها سرعت اجرا و بازی کردنش کمتره ...
2. برای بازی کردن یکیشون کافیه ...
3.آره
4.نه لازم به نصب نیست ...اگه درست کپی کنی خود بخود تو لیست بازی هات میاد و راحت میشه بازی کرد ...
یه جوری مشه گفت چپوندنش اون تو!!!!!
هر چی کارکتر بوده گذاشتن تو +MGS PO از BIG BOSS بگیر تا Raiden وOld Snake و..........
پس از اون بازی های سره هم بندی به سبک کوجیماست ...یه جوری مشه گفت چپوندنش اون تو!!!!!
هر چی کارکتر بوده گذاشتن تو +MGS PO از BIG BOSS بگیر تا Raiden وOld Snake و..........![]()
ممنون
آیا بازی مکس پین برای psp هست یا بازی مشابه که حرکت خاص و زیبا داشته باشه (مثل مکس پین)
از همه نزدیک تر Chili Con Carnage هست (از لحاظ حرکات ولی بازیش Fun هست)
جالبه پیشنهاد می کنم بازی کنی
![]()
پس ایدی اونجا لو رفت
تو باید میرفتی کاراگاه میشدی.از کجا فهمیدی من هستم؟
اگه برام پیدا کنه خیلی خوب میشه.
راستی از این اخلاق ها نداره فهمیده من لنگ هستم یک جنس 17-18 دلاری را 2 برابر بخواهد حساب کنه.![]()
تنها کسی رو که میشناسم دنباله PSP link هست شمایی ...پس ایدی اونجا لو رفت
تو باید میرفتی کاراگاه میشدی.از کجا فهمیدی من هستم؟
اگه برام پیدا کنه خیلی خوب میشه.
راستی از این اخلاق ها نداره فهمیده من لنگ هستم یک جنس 17-18 دلاری را 2 برابر بخواهد حساب کنه.![]()
نه آدم خوبیه ... گفته بودم که تو جریان Psp خریدن من هم با این که یه 20 تومنی ضرر کرد ولی بد قولی نکرد ...
یه راه دیگم برای خریدنش دارین میتونین به یکی از این آدم ها (یا شرکت هایی) که آدرس یه جنس تو ebay یا amazoon یا ... رو میگیرن و براتون میخرنش و با یه درصد سودی بهتون میفروشن اینو بخرید ....( قدیما تو PT زیاد بودن )
البته بازم میگم که WIFI link راحت تر گیر میاد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)