ای جانم
اسم قشنگیه. لایک
ای جانم
اسم قشنگیه. لایک
خبر خوبی که هست ولی طبق معمول میگن : اول پاییز میاد ؛ بعد میشه اول زمستون ، بعد اول اسفند .... آخرش هم یه روز قبل سال تحویل (که تعطیله ! ) پخش میشه
از من گفتن بود : دلتون رو خوش نکنید که حالا فردا آلبومش میاد ! نه . محسن برا آلبوم دادن پیر میکنه آدم رو![]()
پس اون ورژن جدید ستمگر چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون ورژن به خاطره ها پیوست![]()
خب دوستان من زیاد با محسن چاوشی و آهنگ هاش حال نمی کردم. به هیچ عنوان
ولی این آلبوم پایانیش که با بهره گیری از سروده های کلاسیک پارسی بود و ترکیبی از ساز های سنتی و امروز باعث شد یکی از محبوب ترین خواننده های من بشه. عالی کار کرده محسن چاوشی و دلیلش هم بهره گیری از اشعار کلاسیک پارسی و به کار بردن ابزارهای موسیقی ایرانی هست
باید بهش شادباش (تبریک) گفت
خیلی جالبه..
شما اولین کسی نیستی که این حرف رو میزنی..
من خودم چه تو اینترنت و چه تو رفیقام..چند نفر رو دیدم که گفتن اینکه اصلا با محسن چاوشی و آهنگهاش حال نمیکردن..
ولی از این آلبوم خیلی خوششون اومده و باعث شده رفتن آهنگهای قبلیش رو هم گوش دادن و طرفدار شدید محسن چاوشی شدن
و تازه فهمیدن چه خواننده و چه آهنگهایی رو از دست داده بودن...![]()
درسته
البته ویژگی این البوم اینه که از سروده های کهن و کلاسیک ایرانی بهره برده شده و سازهای ایرانی که با سازهای امروزی ترکیب شده و در پایان صدای چاووشی هم که سر جاش
من آهنگ و تک نوازی آغازین آهنگ: از سر کوی تو با دیده ی تر خواهم رفت از وحشی بافقی رو گذاشتم زنگ گوشی همراهم و زمانی که زنگ می خوره همه جذبش می شن و ...
باید یه جوری به گوش محسن چاوشی رسوند که این کار یعنی بهره گیری از شعرهای کهن پارسی و ترکیب سازهای ایرانی با سازهای نوین و امروزی خیلی خیلی کار بزرگی بوده و خیلی ها رو جذب کرده
راستی در آهنگ زیبا و وزین "شیر مردا تو چه ترسی" ... اون کمانچه ای که تک نوازی می شه هم عالی هست.
و البته اون دفی که در آهنگ نگار در میون آهنگ گنجانده شده و ...
Last edited by pashangparsi6; 09-07-2013 at 14:08.
از خواننده ای که بهترین نمرش 17 بوده اونم از درس انشا
انتظارم نمیره این همه طرفدار داشته باشه
این توهین نیست بلکه حقیقته
حالا نمیخوام جوری پست بدم که پستم پاک شهولی :
کلا از 1,865 پستی که دادی بعید بدونم حتی یکی دو تاش هم مفید باشه
چند روز پیش هم تو تاپیک Pes یک پست بی ربط دادی که همه خندشون گرفت الان هم این پست بی ربط و خنده دارت وقت کردی یه کم پستات رو مرور کن ببین خودت خندت نمیگیره
هر چند پستت اصلا ارزش نقل قول گرفتن هم نداره ولی خوب محض اطلاع همین که عکسش اواتارته گفته :
کارهای محسن چاوشی مانند چشمه*ای خودجوش است.....
داریوش: صدای خوب را از هر کس که باشد دوست دارم برای مثال در گذشته از صدای نادر گلچین، محمودی خوانساری، عماد رام، پوران و الهه لذت میبردم و اکنون نیز از صدای دوستانی نظیر ابی، سیاوش قمیشی، محسن نامجو و .. و همچنین جوانان داخل ایران نظیر محسن چاوشی که معتقدم کارهایش مانند چشمه*ای خودجوش است . گفتنیست این خواننده، علاقه خود را به آثار محسن چاوشی پیش از این نشان داده و در یکی از کنسرت*های خود آهنگی از «فیلم سنتوری» را پخش کرده و فرزندش آهنگ «خیانت» محسن چاوشی را در کنار او روی صحنه اجرا کرده بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)