سلام دوستان
من میخواستم شرکت adsl را عوض کنم و از شرکت جدید استعلام گرفتم و این پیام میاد
کسی تجربه داره چقدر بعد این حالت میان حفاری میکنن و میشه سرویس گرفت
الان موندم تو هوا، میگن فقط از خود مخابرات میتونی adsl بگیری
![]()
سلام دوستان
من میخواستم شرکت adsl را عوض کنم و از شرکت جدید استعلام گرفتم و این پیام میاد
کسی تجربه داره چقدر بعد این حالت میان حفاری میکنن و میشه سرویس گرفت
الان موندم تو هوا، میگن فقط از خود مخابرات میتونی adsl بگیری
![]()
Last edited by M.Sadegh.M; 22-06-2026 at 18:44.
خیلی وحشتناک شده قیمت ها تقریبا ۲ برابر شده
زمان انجام پروژه های مخابرات اصلا مشخص نیست. همین مخابرات رو بگیر یا اگه الان داری از دستش نده، هر وقت راه افتاد یا چیز بهتری بود عوض میکنی کاره سختی نیست.
بله منم رفتم جوری که گفت برای من بالای 20 میلیون در میومد و کل هز ینه کابل کشی بیرون و داخل ساختمان و کلا همه چیز به صورت دولا پهنا با مشترک حساب میکنند و هیچ چیزی رو به هزینه مخابرات دیگه درنظر نمیگیرند.
اصلا نمیرزه من که بیخیال شدم . بازم آسیاتک و شاتل طرح ها و قیمت بهتری دارند که ازشانس من سمت ما سرویس نمیدن.
- - - Updated - - -
بله منم رفتم جوری که گفت برای من بالای 20 میلیون در میومد و کل هز ینه کابل کشی بیرون و داخل ساختمان و کلا همه چیز به صورت دولا پهنا با مشترک حساب میکنند و هیچ چیزی رو به هزینه مخابرات دیگه درنظر نمیگیرند.
اصلا نمیرزه من که بیخیال شدم . بازم آسیاتک و شاتل طرح ها و قیمت بهتری دارند که ازشانس من سمت ما سرویس نمیدن.
- - - Updated - - -
من خودم فیبر ایرانسل دارم الان ولی بسته هاش خیلی گرونه، مخابرات شنیده بودم خیلی ارزونه که مثل اینکه اونم گرون کردن!!!
فقط میخواستم بدونم اگه کسی تجربه ای داره حدودا چند وقت بعد میان فیبر میکشن
Last edited by M.Sadegh.M; 24-06-2026 at 10:23.
سلام. شما تکی تو اون کوچه هستید؟ Fat نزدیکتون هست یا دوره؟
نزدیکمون هست
اصلا به اینا کار نداشت همینطوری تخمینی میگن حداقل ۱۱ تومن شاید بیشترم بشه
قیمت چند روز پیش با مالیات (عدد چپ حجم ، بعدی هزینه بسته ، بعدی هزینه هر گیگ)
75G = 210 > 2.8
130G = 275 > 2.11
230G = 385 > 1.67
330G = 528 > 1.6
530G = 649 > 1.22
1000G = 1100 > 1.1
قیمت جدید با مالیات (عدد چپ حجم ، بعدی هزینه بسته ، بعدی هزینه هر گیگ)
45G = 210 > 4.66
60G = 275 > 4.58
90G = 385 > 4.28
140G = 530 > 3.79
210G = 650 > 3.09
450G = 990 > 2.2
حروم زاده ها دیدن مردم دیگه ترافیک اضافه نمیخرن یا بسته هاشون رو دارن کوچک تر میکنن اومدن قیمتها رو بردن بالا که پول بیشتر گیرشون بیاد! آخه بی شرف ها اگر مردم داشتن که روی همون بسته هاشون میموندن.
با اینکه کابل کشی فیبرم انجام شده مودمش رو هم خریدم، با این هزینه ها روی همون adsl میمونم. سالی یکبار 25-30 درصد حقوق افزایش میدن سالی چند بار افزایش قیمت 50-100 درصدی داریم. انقدر پارازیت داریم تصمیم داشتم ای پی تی وی تهیه کنم ولی با این وضع باید بیخیال بشم.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 5 مهمان)