تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 626 از 755 اولاول ... 126526576616622623624625626627628629630636676726 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,251 به 6,260 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

سلام من 9 ماه پیش hp1102 را خریدم .کیفیت چاپش خوب بود. تا این که دیروز تونرش را عوض کردم .super graphix -for use in hp 1005/1006 100g بعد که پرینتر را روشن کردم گیر می کرد و سریع خاموش میشد.چند بار کارتریج را باز و بست کردم تا نهایتا راه افتاد ولی دیدم کامل سیاه میگیره.دوباره که باز کردم دیدم wiper blade شکسته.بردم مغازه طرف واسم عوضش کرد تست کرد و هر جوری بود راه افتاد 7تومن هم گرفت .الان روون کار میکنه ولی کیفیت چاپ افتضاح شده. متن یا عکس از یه حدی که کمرنگ شده باشه دیگه اصلا نمیگیره.تو تنظیمات اون عدد را روی 5 گذاشتم ولی اصلا فرقی نکرد.راستی موقعی که درام را کندم یه ذره از این گریس مشکی از تو درام افتاد رو زمین و پام را گذاشتم روش و خلاص .
    این کل داستان بود. حالا چیکار کنم؟ مشکل از کدوم قسمته؟ممنون که وقت گذاشتید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام من پرینتر 4 کاره کنون 4580dn دارم ولی برای شارژش مشکل دارم ، مدل کارتریجش هم 728

چند تا سوال دارم
    بهترین پودر براش چیه؟
    لوازمش با لوازم اچ پی 1005 فرق می کنه؟ (همه میگن به هم میخوره)
    قیمت کارتریجش چنده ؟ (میگن درجه 1 و 2 و 3 داره)
    کسی جواب ما رو نمیده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

قیمتش بالاس.چیزی حدود 100.120 میخوام.اخه فقط برای متن سیاه سفید که 300 نمیرزه.

Sent from my LT26ii using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام چاپگر رنگی کانن mg5240 دارم چند روزیه موقع پرینت زدن روی دی وی دی صدایه عجیبی میده صداش هم زیاده ولی موقع پرینت معمولی مشکلی نداره دوستان کسی تجربه ای در این مورد داره؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز.سوالی از خدمتتون داشتم و اینکه من یه پرینتر ml 1670 سامسونگ دارم وقتی پرینت می گیرم یه طرف کم رنگ میشه (سمت راست )میخواستم بدونم به نظر شما بخاطر چی هس؟با تشکر از همه دوستان

داره خودمونی میشه maleki reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان.من یه پرینتر اپسون پی 50دارم یه دو سالی هست که دارم ازش استفاده می کنم میشه گفت ازش زیاد کار می کشم دو مرتبه تابه حال ریست کنتور کردم چند روز هست که هنگام پرینت گرفتن رنگ زرد رو نمی زنه باید چند مرتبه هد کلین کنم بعد مجدداَ چند تا مثلاَ20 تا کاغذ آ4می زنه و بعد دوباره همون مشکل ایجاد می شه در ضمن در هنگام هد کلین خیلی زود این عملیات رو نسبت به قبل انجام می ده میشه راهنماییم کنید که چطور میتونم این مشکل رو حل کنم؟.به نظر شما باید بی خیالش بشم و یا هنوز امیدی هست بهش؟

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام من 9 ماه پیش hp1102 را خریدم .کیفیت چاپش خوب بود. تا این که دیروز تونرش را عوض کردم .super graphix -for use in hp 1005/1006 100g بعد که پرینتر را روشن کردم گیر می کرد و سریع خاموش میشد.چند بار کارتریج را باز و بست کردم تا نهایتا راه افتاد ولی دیدم کامل سیاه میگیره.دوباره که باز کردم دیدم wiper blade شکسته.بردم مغازه طرف واسم عوضش کرد تست کرد و هر جوری بود راه افتاد 7تومن هم گرفت .الان روون کار میکنه ولی کیفیت چاپ افتضاح شده. متن یا عکس از یه حدی که کمرنگ شده باشه دیگه اصلا نمیگیره.تو تنظیمات اون عدد را روی 5 گذاشتم ولی اصلا فرقی نکرد.راستی موقعی که درام را کندم یه ذره از این گریس مشکی از تو درام افتاد رو زمین و پام را گذاشتم روش و خلاص .
    این کل داستان بود. حالا چیکار کنم؟ مشکل از کدوم قسمته؟ممنون که وقت گذاشتید
    عزیز جان تونر خوبی استفاده نکردی. تونرتو عوض کن.

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

1132 خطای e8 می ده یعنی بعد ازروشن شدن لامپ نوری که ازروی ریل به انتهای صفحه رفته به سرحاش برنمیگرده
    موتور اسکنرش از بین رفته احتمال زیاد.

9. این کاربر از h_khozooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه maleki reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام من چطور می تونم کار تریج پرینتر اپسون p50 را دربیارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

عزیز جان تونر خوبی استفاده نکردی. تونرتو عوض کن.
    مرسی که جواب دادید
    حالا چه تونری استفاده کنم؟ به حرف این فروشنده ها که نمیشه اعتماد کرد.نمونش همین پودری که خریدم.جنس خوب و اصل هم که گیر نمیاد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •