سرویس های جدید تثبیت شدن یا بازم امکان تغییر هست؟
اگر شرکت ها تغییراتشون رو پیش ببرن احتمالش زیاده که تغییرات انجام بشه ما که امیدوارم بهتر بشه . البته من به شخضه دوست ندارم که این ریسمان ادامه دار باشه و به نظرم اگه قانونی برای متوقف کردنش ایجاد نشه کسی که ضرر میکنه خود مشترکین هستن . مثلا خود من اومدم سرویس خریداری کردم تا پنل من آپدیت شد سرویس جدید رو آوردن. حالا اگه قرار باشه هر ماه تغییر بدن خیلی ها ممکنه ضرر کنن چون تغییرات قابل پیش بینی نیستن و از قبل نمیگن که فلان روز میخوایم تغییر تعرفه بدیم که کسی شارژ نکنه و صبر کنه
![]()
۴ مگرو تا ۱۶ برات باز کردن؟ برات پایین و بالا ام کردن ریت رو؟ دمشون گرم خیلی عالیه ک اگه حقیقت باشه
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
کاش حداقل یه بازه زمانی مشخص میکردن که شرکت ها توی اون بازه قیمت ها رو مشخص و تصویب کنن که کسی هم مجبور نشه شرکت عوض کنه و پول رانژه بده بعد ببینه دوباره تعرفه ها تغییر کرده و شرکت قبلی بهتر شده
یکی لطف میکنه یه پینگ از 146.66.152.2 بزاره . میخوام ببینم اوضاع پارس آنلاین چه طوره . بین پارس و فن آوا گیر کردم .![]()
Last edited by malthael; 25-12-2017 at 00:17.
نه عزیزم این که دیگه شدنی نیست....
گفتم اومدم سرویس 4 مگ غیر حجمی گرفتم (سرویسا یه جدید فقط با سرعت اسمی به کاربر میدن)
چون یک ماه قبل خطم تا 16 باز بود رویه همون مونده بود دیدم الکی رو 16 گفتم برام ببندش رویه 8 گفت خطط نمیکشه
اون لحظه با کله باید میرفتم تو دیواااااااااااار![]()
دوستان مخابرات زده نت منو قط کرده ازشون شکایت کردم الان فردا پسفردا که وصل شد خسارتو باید از پارس بگیرم یا مخابرات ؟
سلام
آقا این چه وضعشه خداوکیلی ؟ یک ماه قبل 128 نامحدود گرفتم که امشب تموم شد
با توجه به اتمام قرار داد مجبور شدم از سرویس های جدید استفاده کنم و 4 مگ با حجم 160GB گرفتم توی 4 ساعت 2.8 گیگ زده مصرف شده
5 دقیقه تلگرام گردی کردم 200 مگ کم کردش ...
کسی اطلاع داره اینا با چه ضریبی دارن سر ملت کلاه میزارن ؟
سلام
شدیدا دزدی میکنن بی شرفا
بنده ماهانه به زور 30 گیگ مصرف میکنم ولی با این طرحهای جدیدشون یه هفته ای تموم شد
امروز وضعیت اتصال پارس آنلاین افتضاح بود. دو بار قطعی لحظه ای ( به مدت تقریباً نیم دقیقه ) و همچنین نوسان شدید زمان تأخیر داشتم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)