تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 626 از 3017 اولاول ... 12652657661662262362462562662762862963063667672611261626 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,251 به 6,260 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

محدود کردن پهنای باند فقط در صورت استفاده از دانلود منیجر معنی داره که خود دانلود منیجرها چنین امکانی دارند.
    برای وبگردی که فرق نمیکنه. شما هرچه زودتر صفحه ها را باز کنی زودتر به کارهات میرسی.
    البته محدود کردن سرعت با idm یا هر نرم افزار دیگه ای فقط باعث کم شدن سرعت دانلود میشه ولی اگه task manager رو باز کنید توی قسمت networking میتونید ببینید که مقدار پهنای باند که داره وارد میشه همونه
    در اصل یه گلوگاه ایجاد میکنه ولی این گلو گاه داخل سیستم شماست !

2. 2 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

4. 2 کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

گیت وی 58:

من زیاد از گیت وی های روسیه خوشم نمیاد، معمولا همیشه Time Out دارن، بعضی اوقات کمه و بعضی اوقات زیاده...
    اینم گیت وی 70:

فعلا وضع خوب نیست، وقتی قطع و وصل میشم که شاید وصلم کنه به گیت وی آذربایجان یا ترکیه، 5 دقیقه طول میکشه.

اصن اعصابم رو خورد کرد مودم... گفتم Firmware رو آپگرید کنم ببینم چی میشه... جدیداش دوتاش پر بودن باگ... برگشتم سر اولی مال سال 2007
    یکیش وقتی زمان از Idle Time Out میگذشت، Ethernet I/O خراب میشد دیگه نمیشد بش وصل شد... اون یکیش ایندفعه به اینترنت وصل میشد ولی چراغ اینترنت خاموش میموند اصن یه وضی

6. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ایمان دیگه تست سرعت نذار من با تست قبلی روتو کم کردم

8. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ahmadsolid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام ايمان جان
    منم مثل شما سربندر هستم
    فعلا دارم از اينترنت وايرلس استفاده ميكنم ولي ميخوام به زودي از adsl استفاده كنم
    تنها نگرانيم ميزان قعطيشه
    معمولا چند بار درماه قعطي پيش مياد
    درمورد نوع سرويس پيشنهادتون چيه

10. این کاربر از ahmadsolid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

البته محدود کردن سرعت با idm یا هر نرم افزار دیگه ای فقط باعث کم شدن سرعت دانلود میشه ولی اگه task manager رو باز کنید توی قسمت networking میتونید ببینید که مقدار پهنای باند که داره وارد میشه همونه
    در اصل یه گلوگاه ایجاد میکنه ولی این گلو گاه داخل سیستم شماست !
    خوب؛ نتیجه اش؟
    من گمون کنم منظور این بود که پهنای باند بین دو سه سیستم تقسیم بشه.
    در صورت وبگردی زیاد مهم نیست. چون شما یکبند که صفحه باز نمیکنی؛ بلکه هر چند دقیقه یک صفحه باز میکنی و نوبت به بقیه هم میرسه.
    ولی دانلود منیجر یکبند درحال دانلوده و سرعت بقیه سیستمهای شبکه را محدود میکنه.

12. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خوب؛ نتیجه اش؟
    من گمون کنم منظور این بود که پهنای باند بین دو سه سیستم تقسیم بشه.
    در صورت وبگردی زیاد مهم نیست. چون شما یکبند که صفحه باز نمیکنی؛ بلکه هر چند دقیقه یک صفحه باز میکنی و نوبت به بقیه هم میرسه.
    ولی دانلود منیجر یکبند درحال دانلوده و سرعت بقیه سیستمهای شبکه را محدود میکنه.

من چون قصد داشتم از دومگ بپرم روی 256 یا 512 میخواستم پهنای باند رو روی سیستمم محدود کنم تا مثلا ببینم با 512 سرعت بارگذاری سایت ها چه جوری هست و بعد افدام به خرید کنم .نرم افزار هم پیدا کردم netlimitter

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان من اگر این ماه 1 مگ نامحدود بگیریم ماه بعد میتونم بدون دردسر دوباره 2 مگ بگیرم؟
    یا باز باید گواهی بهشون بدی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigbang0661's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

گیت وی 58:

من زیاد از گیت وی های روسیه خوشم نمیاد، معمولا همیشه Time Out دارن، بعضی اوقات کمه و بعضی اوقات زیاده...
    اینم گیت وی 70:

فعلا وضع خوب نیست، وقتی قطع و وصل میشم که شاید وصلم کنه به گیت وی آذربایجان یا ترکیه، 5 دقیقه طول میکشه.

اصن اعصابم رو خورد کرد مودم... گفتم Firmware رو آپگرید کنم ببینم چی میشه... جدیداش دوتاش پر بودن باگ... برگشتم سر اولی مال سال 2007
    یکیش وقتی زمان از Idle Time Out میگذشت، Ethernet I/O خراب میشد دیگه نمیشد بش وصل شد... اون یکیش ایندفعه به اینترنت وصل میشد ولی چراغ اینترنت خاموش میموند اصن یه وضی
    دوست عزیز میشه بگی چطور گیت وی رو تغییر میدی؟ من زیاد وارد نیستم.

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من چون قصد داشتم از دومگ بپرم روی 256 یا 512 میخواستم پهنای باند رو روی سیستمم محدود کنم تا مثلا ببینم با 512 سرعت بارگذاری سایت ها چه جوری هست و بعد افدام به خرید کنم .نرم افزار هم پیدا کردم netlimitter
    تجربه من بهم ميگه توي لود صفحات وب پينگ مهم تر از سرعت هست. با يه اينترنت 128 هم ميشه وبگردي خوبي داشت اگه پينگ مناسب داشته باشه و تايم اوت هم نداشته باشه. سرعت 2 مگ توي صفحه باز كردن اگه محدود باشه فاجعه است! من قبلا كه همچين سرعتي داشتم چند ساعت وبگردي مي كردم 100 مگ ترافيك مي رفت. تا يه صفحه رو باز ميكني فوري يه آهنگ 3-4 مگي توي صفحه لود ميشه
    يه مثال هم بزنيم به قول معروف فور اگزمپل!
    آيتم هاي موجود در صفحات وب تعداد زياد با حجم كم هستند مثلا حجم كلي صفحه 100 كيلوبايت با 100 آيتم ! با سرعت 200 توي نيم ثانيه صفحه لود ميشه با سرعت 50 توي 2 ثانيه!
    اگه پينگ 100 باشه توي 10 ثانيه صفحه لود ميشه اگه پينگ 300 باشه توي 30 ثانيه!
    شما كه پينگت براي 2 مگ و 256 فرقي نمي كنه! يه سرعته كه اونم اينقدري تاثير گراز(!) نيست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •