اگر ویندوز اریجینال نباشه و با سریال و لایسنس asus اکتیو نشده باشه ممکنه این پیغامو بده
ویندوز را با windows 7 loader daz اکتیو کن احتمالا مشکل حل میشه
اگر ویندوز اریجینال نباشه و با سریال و لایسنس asus اکتیو نشده باشه ممکنه این پیغامو بده
ویندوز را با windows 7 loader daz اکتیو کن احتمالا مشکل حل میشه
Last edited by F R E E M A N; 14-09-2011 at 18:32.
يكي هم به ما جواب بده ثواب داره بخدا...
فکر کنم اتوماتیک این کار میکنه.
با سلام
مقادبری که نرم افزار hardware monitor pro نشون میده دقیق تره یا اونیکه dell support center؟
آخه hardware monitor یه دمای ماکزیمم،یه مینیمم و یک value داره،کدومش مهمه؟
دوستان به نظرتون ميشه هارد لپ تاپ رو با ssd عوض كرد
و به نظرتون چقدر هزينه بر ميداره؟
Salam agha man nemtonam narm afzar haye in modek ro peyda konam
plssssssssssssssssssssss
komakam konid dddddddddddd
TOSHIBA SATELLITE DYNABOOK J11
pls komak konid
khahesh mikonammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmm
سلام
من میخام لب تاپ وایو که 7 روش نصب شده رو پارتیشن بندی کنم وقتی تو disk maneger درایو c رو شرینک ولوم میزنم
حداکثر سایزی که اجازه میده 6 گیگه علتش چیه میخام بیشتر از درایو Cجدا کنم و پارتیشن جدید بسازم
سلام
يه Vaio vgnsr590gyb دارم، هاردشو با امكانات 7 پارتيشن بندي كردم، ديناميك شد.. :(
با acronis 11 بصورت basic برگردوندم... متاسفانه آنچه نميبايد ميشد، پيش اومد... بعد از انجام پيشنهاد ريستارت، ديگه بالا نيومد و از همه بدتر با هيچكدوم از چند سري dvdهاي recovery نتونستم بصورت پيش فرض درش بيارم... وسط كار پيغام ميداد كه يه فايل نيست و ديسك خرابه...
حتي با hiren هم هارد رو نشون نميداد... بالاخره با dvdهاي اورجينال XP سيستم بالا اومد و recover شد ولي ديگه نميتونم 7 رو پارتيشن بندي كارخونه اي داشته باشم...
حالا سئوالم اينه كه كسي روشي ميدونه كه بشه هارد رو بدون پشيموني از ديناميك به بيسيك برگردونيم و آيا ميشه همون پارتيشن كارخونه اي روز اول رو دوباره بدست آورد؟ اصلا كدوم فايل كمه كه dvdهاي recovery كار نميكنه؟چرا اين پيغام رو ميده...
پارتيشن ها ي اوليه يه 6.5 گيگي، يه 100 مگي و يه حدود 300 گيگي بوده..
سلام.من چند روزه که F227 گرفتم.الان تو بازی هایی که قبلا به نرمی اجرا می کرد هنگ داره و اینکه قبلا در بازیا دور فن بالا می رفت ولی الان نمی ره.مشکل چیه؟
من چند روز پیش لپ تاپ گرفتم با گرافیک ATI 6770 HD ولی وقتی یه بازی رو نصب کردم دیدم که گرافیکش واسه INTEL !!! ولی با یه نرم افزاری که دانلودش کردم فهمیدم که دو تا گرافیک روی لپتاپم نصب شده که یکی ATI , یکی هم INTEL !! حالا باید چطوری گرافیک ATI رو فعال کنم ... ( اگه متوجه نشدید بگید که تصویری توضیح بدم )
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)