سلام
چطور میتوان کارت عابر بانک (بانک اینده) رو عوض کرد طوریکه شماره کارت عوض نشه و کارت فعلی هم بانک نگیره ازت بگه برو یه هفته دیگه بیا
ینی این پروسه نهایتا یک روزه انجام بشه
سلام
چطور میتوان کارت عابر بانک (بانک اینده) رو عوض کرد طوریکه شماره کارت عوض نشه و کارت فعلی هم بانک نگیره ازت بگه برو یه هفته دیگه بیا
ینی این پروسه نهایتا یک روزه انجام بشه
سلام تاریخ انقضای کارتتون کی هست؟
شما ازشون بخواید که کارتتون رو شمارشو تغیر ندن
صدور کارت همه بانک ها انی هستن
سلام دوستان بهترین بانک واسه وام گرفتن با سند خونه کدوم بانکه؟
Last edited by denzelmovie; 28-09-2019 at 03:25.
سلام
در یک ماه گذشته 2 بار این خطای زیر رو هنگام پرداخت قبض ایرانسل دوستم باهاش روبرو شدم. مفهوم این پیغام چیه و چرا اومده؟ تو کارت من پول بوده و خواستم قبض ایرانسل دوستم رو پرداخت کنم ولی این پیغام اومد و نتونستم و ادامه ندادم و پول به کارت برگشت خورد.
![]()
Last edited by Spectero; 21-10-2019 at 10:01.
فکر نکنم بانکی این کار را انجام بده, معمولاً فقط خرید خانه تا تصفیه وام سند نزد بانکه
مشکل ارتباطی بین سرور ایرانسل و درگاه بانک وجود داشته
مورد خاصی نیست نگران نباشید
سلام جدیدا اکثر بانک ها تراکنش های ریز کمتر از 10000 تومان را ممنوع کردن
دوستان برای سپرده گذاری در بانک کدوم بانک رو پیشنهاد میدید که هم سود خوبی میده هم بانک مطمئنی هست ؟
امکان ورشکست شدن بانکهای خصوصی هست؟ مثل بانک آینده یا پارسیان؟
دوستان برای سپرده گذاری در بانک کدوم بانک رو پیشنهاد میدید که هم سود خوبی میده هم بانک مطمئنی هست ؟
امکان ورشکست شدن بانکهای خصوصی هست؟ مثل بانک آینده یا پارسیان؟
آره رفیق امکان ورشکستگی بانک ها خصوصا پارسیان چون می دونم مشکل پیدا کردن خیلی زیاد هست. بهتره بری بانک رفاه یا مسکن.
من نمی دونم اگر ورشکسته بشن آیا بانک مرکزی بهتون پول رو پس می ده یا نه؟ ولی حالا بماند یه شخصی که بالاخره مقامی تو بانک پارسیان داشت به بابام گفتن که پولتون رو دربیارید تا شر نشده.
بانک آینده رو هم اطلاع ندارم ولی بین بانک ها کلا الان بانک رفاه کارگران و بانک مسکن وضعیت بسیار خوبی دارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)