تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 626 از 1185 اولاول ... 1265265766166226236246256266276286296306366767261126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,251 به 6,260 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کسی میدونه گرلن vetiver یا vetiver extreme رو کجا میشه پیدا کرد جدیدا زیاد با شنل حال نمیکنم حتی عطرای قدیمیش احساس میکنم زیاد خاص نیستن برعکس دیور ولی دیور هم یکم کیفیتش پایین تره... یه بار گرلن وتیور رو تست کردم حال کردم فقط یکم سبکش قدیمی بود idylle رو هم که خریدم برای روز زن بوی نازی داشت به نظرم سطح گرلن از شنل و دیور بالاتره ولی عطر بد هم داره باید تست کرد

اگر پی وتیور از گرلن میگردی بگرد ولی دنبال اکستریم نباش که بعید میدونم وارد بشه
    بهترین نمونه رایحه وتیور تو دنیا همین گرلن هست. بسیار با کیفیت و البته بسیار کلاسیک. مورد پسند جوانان امروزی نیست ولی برای عاشقان رایحه های کلاسیک گزینه ایی فوق العاده هست.
    طبق گفته دوستمن شنل سیاست کاریش عامه پسندی هست و کمتر کسی از محصولاتش ناراضی هست و به همین دلیل موفق بوده. البته نباید منکر کیفیت محصولاتش شد (مخصوصا آرایشی و بهداشتی و پوشاک). اگر در شنا دنبال رایحه ایی هستید که ارزش اون بها رو داشته باشه تستی بر اگویست پلاتینیوم داشته باشید.

2. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با کسب اجازه از اساتید این فروم
    1- فرق ادکلن با عطر :
    در ادکلن 10 تا 15 درصد ماده چرب(عصاره) با آب و الکل و مواد نگهدارنده ترکیب شده .در حالیکه این درصد در عطرها به 25 الی 40 درصد هم میرسه که هرچه درصد عصاره بیشتر باشه قیمت بالاتر خواهد رفت چون چربی با دوز بالاتر روی پوست اسپری شده وطبعا دوام و پخش بالاتری خواهد داشت.
    به هیچ وجه به کلمه ادو پرفیوم که غلظتی در حد عطر (پرفیوم ) دارد و بر روی تمام محصولات اماراتی به طور کیلویی درج میشود اهمیت ندهید که کاملا غلو است و در حد ادکلن نیز دوام و غلظت ندارند.
    2- به معنی ادو: آب توالت : آرایش ( آب آرایشی)- ادکلن خودمون (با پایه الکل -یعنی ماده فرار برای پخش بو الکل است -غلظت 1عصاره15%)
    3- pour homme=for men =مردونه pour femme=for women =زنونه (لغت فرانسوی هستند چون فرانسه مهد عطر و ادکلن بوده است.)
    4- fake= تقلبی - به این ادکلنها در بازار طرح هم میگویند . دراکثر موارد توسط فروشنده عنوان میشود ولی ممکن است به جای ادکلن اصلی در صورت ناشی بودن مشتری با قیمت گزاف فروخته شوند.معمولا کاور مقوایی با عکس گل وبلبل و زن ومرد روی آن ها دیده میشود و نمونه بارز آن را در بساطی های کنار خیابان میتونید بیبینید.
    5-چیب به رایحه هایی که ادکلنهای ارزان قیمت دارند و بسیار تکراری اند که با زدن آنها همه میفهمند چی زدی میگویند ارزان-کم ارزش =cheap جوادم میگن
    6-فله ایها اصلا عطر نیستن و اسانسهای صنعتی هستند و ممکن است حساسیت پوستی به دنبال داشته باشند.شما حساب کن چربی خالص رو دارن میدن 3000 تومن پس معلومه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آره روغن صنعتیه
    7- در ممالک دیگه برای تشویق مشتری به خرید مجدد یک عطر با حجم پایین با هر خرید به انتخاب مشتری به اون رایگان داده میشه و هیچ فرقی با عطر اصلی نداره . و تبلیغی هم برای شرکته عطر سازه . اما در اینجا با ای قیمتا اشانتیون هم با قیمت گزاف به فروش میرسد تا کرایه مغازه در آید و مشتری عادت به مفت بری نکند.
    به نظر من تمامی موارد بالا صحیح هست به جز قسمت بولد شده.
    اگر منظورتون غلظتهای متفاوت در یک ادکلن خاص هست که با شما موافقم (در همین راستا نیز رایحه متفاوت خواهد بود)
    اما اگر کلی بیان کردید من نظر مخالفی دارم. چون موندگاری و پخش شوندگی رایحه ها به غلظت اون ها ربطی نداره و بلکه به عناصر تشکیل دهنده مربوط میباشد.
    مسلما اگر در ادکنلی با هر غلظتی عناصری نظیر وانیل-آمبر-وتیور-چرم(یا جیر)-کارامل-عسل- تنباکو و غیره اکثریت رو در نت ها شامل بشند ماندگاری و پخش بویی بالاتر خواهد داشت نسبت به ادکلنی با هر غلظتی که عناصری نظیر مرکبات-گیاهان برگ پهن-دریا و آب- نت مشروبات و نتهای جالیز و غیره..... آکثریت را شامل خواهد شد.

تجربه نشون داده که غلظت ادکلن فقط در استاندارد سازی موثر هست (به طور کلی و نه در مورد یک ادکلن خاص مثل لانویت!) و نه در ماندگاری و پخش بوی آن.
    به عنوان مثال (تجربه اینجانب) پخش و ماندگاری بوی دیور هوم اینتنس (که بهترین رتبه ها رو از نظر نظر مانداگاری و پخش داراست) که یک ادو پرفیوم هست به هیچ عنوان از ادکلنی نظیر چاپس از رالف لارن که یک ادو کلنگ هست بالاتر نمیباشد.

4. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اتفاقا شنل سیاستش تولید محصولات همه پسند هستش ولی خب اینقدر قیمتها فضایی بالا رفته که به جرات میگم بالای 90 درصد اینها تقلبی کیفیت خوب هستن .راه شناخت شنل اصل اینه که شیشه رو زیر نور ماورای بنفش بزاری و شماره شو ببینی.

ولی کلا مثل من دور شنل و دیور رو خط بکشی راحت تری چون مثه نقل و نبات تقلبی دارن. بنظر من برو تو خط کارهای پایین تر مثل جورجیو آرمانی . ژیوانشی . سی کی و اینطور محصولات.اینها هم تقلبی دارن ولی نه به اون شدت!

یا اینکه بگردی بعضی مدلها که فیکشون هنوز نیومده بخری مثل همین اینسنس که آواتاره منه.
    من شنل اگویست و anteaus هم دارم که 11,12 سال پیش از جای معتبر خریدم و فکر نمیکنم تقلبی باشه ولی کلا دیگه ریاد حال نمیده ...این جیونشی اینسنس چطوره

6. 2 کاربر از Delkook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

من شنل اگویست و anteaus هم دارم که 11,12 سال پیش از جای معتبر خریدم و فکر نمیکنم تقلبی باشه ولی کلا دیگه ریاد حال نمیده ...این جیونشی اینسنس چطوره
    خب اینایی که شما استفاده میکنید سنگین هستن.باز اگوییست سبک تره .ادکلن های سنگین رو خیلی کم

باید استفاده کرد.اگه چند دفعه پشت سر هم اسفاده بشه بدت میاد بعد چند بار.

---------- Post added at 09:40 AM ---------- Previous post was at 09:38 AM ----------

اتفاقا شنل سیاستش تولید محصولات همه پسند هستش ولی خب اینقدر قیمتها فضایی بالا رفته که به جرات میگم بالای 90 درصد اینها تقلبی کیفیت خوب هستن .راه شناخت شنل اصل اینه که شیشه رو زیر نور ماورای بنفش بزاری و شماره شو ببینی.

ولی کلا مثل من دور شنل و دیور رو خط بکشی راحت تری چون مثه نقل و نبات تقلبی دارن. بنظر من برو تو خط کارهای پایین تر مثل جورجیو آرمانی . ژیوانشی . سی کی و اینطور محصولات.اینها هم تقلبی دارن ولی نه به اون شدت!

یا اینکه بگردی بعضی مدلها که فیکشون هنوز نیومده بخری مثل همین اینسنس که آواتاره منه.
    اولین ادکلن فیکی که دیدم همین اینسنس بود.اصلا نمیشه به طور یقین چیزه اصل پیدا کرد.الان هم که خدا

لعنتشون کنه فیک میزنن با اصلی مو نمیزنه.

8. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

داغونه...توصیه میکنم اصلا طرفش نری...بوش به شدت شیمیاییه...بخوام توصیفش کنم بوش یه چیزی بین روغن گیربکس پیکان و لیمو امانی

10. 2 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خب اینایی که شما استفاده میکنید سنگین هستن.باز اگوییست سبک تره .ادکلن های سنگین رو خیلی کم

باید استفاده کرد.اگه چند دفعه پشت سر هم اسفاده بشه بدت میاد بعد چند بار.

---------- Post added at 09:40 AM ---------- Previous post was at 09:38 AM ----------

اولین ادکلن فیکی که دیدم همین اینسنس بود.اصلا نمیشه به طور یقین چیزه اصل پیدا کرد.الان هم که خدا

لعنتشون کنه فیک میزنن با اصلی مو نمیزنه.
    مشکل سنگین بودن عطر نیست اتفاقا از این لحاظ اصلا مشکلی ندارم گفتم که احساس میکنم دیگه عطرهای شنل بهم مثل قبل حال نمیدن! چون خیلی خاص نیستن با اینکه کیفیت بالایی دارن.. تو این مورد دیور خیلی بهتر هست ولی خب احساس میکنم پولی که برای دیور میدم نسبت به ارزش خود عطر خیلی زیاد هست(البته در مورد همه عطرها صادقه با این افزایش قیمت فضایی) و اینکه یکم بیشتر پول بدم میتونم کرید بخرم که هم کیفیت کاملا بالاتری دارن و هم خاص هستن!
    فروشگاه هایی که تو وزرا مطمئن هستن کدوما هستن؟ چند نفر اینا رو پیشنهاد دادن و گفتن اصل میدن: سنگ, شقایق, سعید و سوگل. کسی تجربه تلخ از اینجاها نداشته؟!

12. این کاربر از Delkook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

راستی تو پاساژ گلستانه شهرک غرب دو تا پیشخوان گذاشتن وسط بازار فقط ادکلن Pegasus از مارلی رو میدن که ملت تست کنن.آخ جاتون خالی چه حالی کردیم از هر کدوم 3 تا پاف تست زدن رومون تا 24 ساعت بعدش بوی نازشو رو دستم حس میکردم...خداییش انقد بوش لطیفه که انگار داره بینی آدمو ناز میکنه...انگار نیکول کیدمن یا کامرون دیاز زن آدم شده با این ادکلن...

خیلی نازه...قیمت اما فضایی...بهترین قیمتش 310 بوده و تا 350 هم بود....ولی دختره که تست میکرد میگفت شرکت وارد کننده یه هو یه عالم آورده ازین تو ایران بازارو ترکونده با این ادکلن..البته بگم بوش با این که خیلی ناز بود اما در حد این قیمت نیست به نظرم...ااز نظر من 200 تا 250 تومن می ارزه...با وجود این که خداییش خیلی ناز بود اما خاص به معنی واقعی کلمه نبود که بخوام بگیم آدم مشابهشو ندیده باشه...شاید حتی در حد کرید هم بوی خاص و منحصر به فرد نداشت...یه بوی خوب با کیفیت بسیار بالا اما از نظر طراحی رایحه در حد شرکتایی مثل شنل و دیور هستش...

البته برام عجیبه با این همه محدودیت واردات تو بازار یه هو همچین ادکلنایی رو کی انقدر میاره که بازارو میترکونه...با این که مثلا ادکن نیچی محسوب میشه اما هر جا میریم مغازه ها اونم تو کشور عزیز ما ایران دارن اینو میفروشن..

14. 5 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

میدونی چی جالبه . اینکه خیلی کشورهای دیگه این مارلی رو به شدت کم پیدا میکنن تو سایت های بزرگ عطروادکلن هم رویو در مورد مارلی خیلی کمه همونایی هم که هست از 10 تا 8 تاش ایرانی هستن این پگاسوس هم که هنوز اصلا جز لیست ادکلن های مارلی نیاوردنش

---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------

دوستان یه عطر میخوام از لحاظ بو خیلی شبیه به لانوییت از سن لورن باشه البته تویلتش . و موندگاری و پخشش بالاتر باشه به نظرتون چی خوبه؟

16. این کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اگر پی وتیور از گرلن میگردی بگرد ولی دنبال اکستریم نباش که بعید میدونم وارد بشه
    بهترین نمونه رایحه وتیور تو دنیا همین گرلن هست. بسیار با کیفیت و البته بسیار کلاسیک. مورد پسند جوانان امروزی نیست ولی برای عاشقان رایحه های کلاسیک گزینه ایی فوق العاده هست.
    طبق گفته دوستمن شنل سیاست کاریش عامه پسندی هست و کمتر کسی از محصولاتش ناراضی هست و به همین دلیل موفق بوده. البته نباید منکر کیفیت محصولاتش شد (مخصوصا آرایشی و بهداشتی و پوشاک). اگر در شنا دنبال رایحه ایی هستید که ارزش اون بها رو داشته باشه تستی بر اگویست پلاتینیوم داشته باشید.
    هم وتیور و هم وتیور اکستریم رو قبلا تو شهرک غرب و تندیس تست کردم ولی دیگه جایی ندیدم... پلاتینیوم رو قبلا داشتم یه بار یکی از دوستام گفت چه عطری زدی بوش شبیه افتر شیو هست خورد تو حالم رد کردم رفت!

شاید شنل زدگی از عوارض تست کردن کرید و باند هست! قیمتها فضایی هست ولی خب اگه کیفیت بالا همراه با بوی خاص میخوای فعلا چاره ای جز کرید و باند و مارلی نیست که مارلی ها هم با سلیقه من جور در نیومدن. کرید هم همشون خوب نیست باید تست کنی.

18. این کاربر از Delkook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

میدونی چی جالبه . اینکه خیلی کشورهای دیگه این مارلی رو به شدت کم پیدا میکنن تو سایت های بزرگ عطروادکلن هم رویو در مورد مارلی خیلی کمه همونایی هم که هست از 10 تا 8 تاش ایرانی هستن این پگاسوس هم که هنوز اصلا جز لیست ادکلن های مارلی نیاوردنش

---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------

دوستان یه عطر میخوام از لحاظ بو خیلی شبیه به لانوییت از سن لورن باشه البته تویلتش . و موندگاری و پخشش بالاتر باشه به نظرتون چی خوبه؟

وجود این همه مارلی پگاسوس و با این نوع عرضه کمی مشکوک میزنهنکنه خدایی نکرده دوستان عرب و ترک پا به عرصه عطرهای نیچ گذاشتند

20. این کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •